annenin oğlunu öpmesini sevmesini neden yadırgıyorsunuzki,evladınız olunca anlayacaksınız.siz oğlunuza mesafeli olabilecekmisiniz mesela
sana katılıyorum bizimkilerde öğlen görüşüyo yetmiomu.ben yeri geliyor annemi uzun süre göremiyorum ama böyle abartılı davranmıyoruz aynen dediğin gibi çocukla evliymişsin gibi oluyorYa tabikide öyle ama onun gözünde hep çocuk kalacak ama
benim hoşuma gitmiyo benim öptüğüm yerleri başka bir kadının öptüğünü kokladığını görmek
Evet nişanlıyken bana deselerdi böyle birşeyi gülerdim ne saçma öyle şeymi olurmuş
aMa evlenince böyle saatlerce alıp kucağına sevmesi sanki benim yanımda inatla yapıyo gündüzleri eşim sürekli yemeğe falan gidiyor
o zaman sevsin ya ya da böyle birşey varmı 32 yaşındaki oğlunu 8 yaşında gibi sevmek hoş gözükmüyo
tamam sınırını ben belitleyecek değilim ama hoş durmuyor sonra gözümde birden 8 yaşında bir adamla evliymişim hissi
hiç hoş değil emin olun.Yaşayınca anlanacak birşey
ya sorma hep bişeyler yapıolar rahat yüzü yokahh ahh kaynanalari toplayim toplu infaz edelim kökten cözümmm ...saka maka ama su kaynanalar yüzünden maymuna döndük yaaa yapmadigimiz sebeklik kalmadi
Ay tek sıkıntısı olan ben değilmişim demek.Ben 8 yıllık evliyim de neresinden başlasam bilmiyorum.İlk sözüm şu olsun kayınvalidem eşinden ayrılmıştı ve birlikte oturuyordukiTahmin edin durumu ben oğlmumu çok özledim biraz da ben yatayım bile dedi artık yani düşünün.Ben yalnız yatarken oğlum seninle yatmaktan mutlu olabiliyor mu da dedi.sinirlerim dayanırsa gerisini de anlatacağım.:2:
Ya tabikide öyle ama onun gözünde hep çocuk kalacak ama
benim hoşuma gitmiyo benim öptüğüm yerleri başka bir kadının öptüğünü kokladığını görmek
Evet nişanlıyken bana deselerdi böyle birşeyi gülerdim ne saçma öyle şeymi olurmuş
aMa evlenince böyle saatlerce alıp kucağına sevmesi sanki benim yanımda inatla yapıyo gündüzleri eşim sürekli yemeğe falan gidiyor
o zaman sevsin ya ya da böyle birşey varmı 32 yaşındaki oğlunu 8 yaşında gibi sevmek hoş gözükmüyo
tamam sınırını ben belitleyecek değilim ama hoş durmuyor sonra gözümde birden 8 yaşında bir adamla evliymişim hissi
hiç hoş değil emin olun.Yaşayınca anlanacak birşey
ya arkadaşlar benim mi gözüme fazla mı batıyor bilmiyorum ama bi de eşime 5 yaşında çocuk gibi davranıor eşimin bi küçüğü var ona yapmıyor eşime lokumum geldi falan diyor çok komik ve gıcık
Ay tek sıkıntısı olan ben değilmişim demek.Ben 8 yıllık evliyim de neresinden başlasam bilmiyorum.İlk sözüm şu olsun kayınvalidem eşinden ayrılmıştı ve birlikte oturuyordukiTahmin edin durumu ben oğlmumu çok özledim biraz da ben yatayım bile dedi artık yani düşünün.Ben yalnız yatarken oğlum seninle yatmaktan mutlu olabiliyor mu da dedi.sinirlerim dayanırsa gerisini de anlatacağım.:2:
ya bu da lafmı şimdi gördüm:)))))))) sen yokken o vardı. o hep olacak. yapma lütfen ister 8 yaşında gibi sever. ister kundak yapar sever.
koskoca adamın 8 yaşında gibi sevildiğini seyretmek inan çok sinir bozucu. sen yaşamadın sanırım ondan anlamamışsın.[/QUOT
canım benim kayınvalidem alır oğlunu önüne, saçını 1 saat çoçuk gibi sever. eşimde kuzu kuzu oturur. ne güzel herşey sevgiyle büyür. ben 13 senelik evliyim. eşim 41 yaşında. allah kimseyi sevgisiz bırakmasasın tek sorun bu olsun.
benim annem alsın beni çoçuk gibi sevsin oh ne güzel ne hoşuma gider. oğlunu da alsın kayınvalidem sevsin.
bende hem erkek hem kız çoçuğu var. bizde büyüyeceğiz kınadığımız her şeyi yapacağız. şimdi bir çok kişi yokkkkkkkkk ben yapmam diyor. bakalım görelim zaman nelere gebe
koskoca adamın 8 yaşında gibi sevildiğini seyretmek inan çok sinir bozucu. sen yaşamadın sanırım ondan anlamamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?