Kayınvalideme gıcık oldum resmen

annenin oğlunu öpmesini sevmesini neden yadırgıyorsunuzki,evladınız olunca anlayacaksınız.siz oğlunuza mesafeli olabilecekmisiniz mesela

Ya tabikide öyle ama onun gözünde hep çocuk kalacak ama
benim hoşuma gitmiyo benim öptüğüm yerleri başka bir kadının öptüğünü kokladığını görmek
Evet nişanlıyken bana deselerdi böyle birşeyi gülerdim ne saçma öyle şeymi olurmuş
aMa evlenince böyle saatlerce alıp kucağına sevmesi sanki benim yanımda inatla yapıyo gündüzleri eşim sürekli yemeğe falan gidiyor
o zaman sevsin ya ya da böyle birşey varmı 32 yaşındaki oğlunu 8 yaşında gibi sevmek hoş gözükmüyo
tamam sınırını ben belitleyecek değilim ama hoş durmuyor sonra gözümde birden 8 yaşında bir adamla evliymişim hissi
hiç hoş değil emin olun.Yaşayınca anlanacak birşey

sana katılıyorum bizimkilerde öğlen görüşüyo yetmiomu.ben yeri geliyor annemi uzun süre göremiyorum ama böyle abartılı davranmıyoruz aynen dediğin gibi çocukla evliymişsin gibi oluyor

ahh ahh kaynanalari toplayim toplu infaz edelim kökten cözümmm ... saka maka ama su kaynanalar yüzünden maymuna döndük yaaa yapmadigimiz sebeklik kalmadi

vallla cnmm ben 2 yilda biktim usandim artik piskopat oldum resmen ne yaprsam yapiyim yaranamiyorum yaranamiyoruz bundan sonrada yaranamayiz en iyisi sehir mehir degil ülke degistirmek bence valla ben yurdisindayim kaynanam türkiyeye tasinmak istiyor bu sene o gidicek rahatliycam diye sabrediyorum ama bir sey daha olsun bosiycam kocami anasida kendi istedigi gibi ona kari bulsun kökten cözüm biktim yaaa... gencim güzelimm ben ne düsüncem bu zamana kadar düsüne düsüne kafa yedim bundan sonrasini esim düsünsün cokta tinnnnn... tek tarafli yürümüyor sen ne yaparsan yap esin destek vermiyorsa bitmis demektir bütün sorumlulugu tek basiniza yüklenmeyiinn yoksa daha cook kavga olur daha cookkk tartisma olur ben rsti cektim kaynanayi aradim azima gelen lafi saydim kocamida seni bosiycam yette artik dedimm yalvar yakar hala yanindayim valla hepsi kuzu gibi oldu sus sus nereye kadar ..

Son düzenleme:
Ay tek sıkıntısı olan ben değilmişim demek.Ben 8 yıllık evliyim de neresinden başlasam bilmiyorum.İlk sözüm şu olsun kayınvalidem eşinden ayrılmıştı ve birlikte oturuyordukiTahmin edin durumu ben oğlmumu çok özledim biraz da ben yatayım bile dedi artık yani düşünün.Ben yalnız yatarken oğlum seninle yatmaktan mutlu olabiliyor mu da dedi.sinirlerim dayanırsa gerisini de anlatacağım.:2:

yuh artık ağzım açık kaldı resmen eşin ne dedi bu duruma

Daha 3 aylık evliydik eşime söyleyemedim.Her sabah kahvaltıda saçlarımı kontrol ederdi ıslak mı diye.Eşimin çalıştığı günlerde ben kahvaltıyı hazırlamadan kalkmazdı yataktan.Eşimin tatil günlerinde de evde birde bekar görümce vardı kızım kalk patates kızart abinle yengene derdi biz daha kalkmadan, karına kahvaltı bile hazırlatmıyoruz mesajı yani. ay daha neler anlatsam bazen komedi gibi geliyor gülüyorum.Ama anladığım şu ki gerçekten dik durmak ezilip büzülmedem hayır demek ve fikrini ve kişiliğini ortaya koymazsan senden iyi yem yok.

şimdi 8 yıl bitti artık bende bittim tabi.ilk senenin ardından 4-5 sene farklı şehirlerde kaldık şimdi yine aynı şehirde ve aynı mahallede oturuyoruz.Hiç acıması yok kucağı çocuklu kadın demez kendine gçre işi var demez her hafta bir iş bulur bana yaptırmak için.Son numarası lahana oldu tam 3 hafta üst üste laha alıp getirdi, bana sardırıp eltime ve görümcelere servis ediyor.En sonunda bana yapılacak malzeme getiriyorsun millete yenecek malzeme bir daha sakın getirme dedim.Kesin olarak söyledim yani.Sonra tekrar almış lahana getireyimmi diye aradı hayır dedim ve konuyu değiştirdim.Artık lahanadan vazgeçti bakalım yeni numarası ne olacak.

Ben kayınvalidemi çok severim.Çok iyi anlaşırız ama bazı yönleri dışında..Benim ki de ister ki hep yanında olalım,misafirliklerinde hizmet edeyim falan.Övünmeyi çok sever de.Ben de övünmekten nefret eden bi tipim.Bi tek bu yönde çatışırız.

Sizin ki eşinize kurabiyem falan diyormuş
Benim ki"Kapıda dikiliyorduk bir gün kayınvalidem ani bir atakla eşimin poposunu ısırdıdöndü bir de"Oğluşuuuummm iyi ki doğurmuşum seniii"dediSeviş tarzıdır da ısırır şapur şupur öper ona kızmam ama o ısırma konusunu eşime de söyledim.Yanımda poposunu ısırdı yaaa

Bi de bana der ki"bana dua ediyor musun kocanı doğurdum diye"Eltimle bana sürekli dediği şey şudur:"oyyy ne güzel çocuklar doğurmuşum di mi"falan espriler yapar bazen güleriz bizde..

canım benim onun oğlu severken senden izin mi alacak,
yapma lütfen bu kadar da bencil olmayın. bizlerde anneyiz yani evlendiği zaman uzaktan mı seveceğiz. edep ve terbiye çerçevesinde her yaşta sevilir çoçuk. gelin oldu diye çoçuk mu sevilmez. sevsin tabi ya oğlu yada kızı abartmayın lütfen.

diğer konu ise sen kendin gidiyorsun. sonradan pişman oluyorsun. önce sen kendine söz geçir sonra kaynananı düşün. kendin yapıyorsun sonra pişman oluyorsun. her zaman öncelikllllllle önce kendine hükmen.

ya bu da lafmı şimdi gördüm:)))))))) sen yokken o vardı. o hep olacak. yapma lütfen ister 8 yaşında gibi sever. ister kundak yapar sever.

hayır canım,senin gözüne fazla batmıyo,kusura bakmada kayınvaliden anlayışsızmış.
Akıllı bir kaynana gelininin yanında oğlunu bebek gibi sevmez,ve hiçbir kadında kocasının bebek gibi sevilmesinden hoşlanmaz,illa sevcekse senin yanında değilde,yalnızken sevsin lokumum desin.
Insan azcık yol yordam bilmeli,ama ne yazıkki büyükler bunu bilmedikleri gibi,bide küçüklerden müthiş bir beklenti içine giriyolar.
Kendin sınırlarını çiz güzelim,saygı çerçevesindede asla taviz verme.

!!!!!!.... sen ne dedin ne yaptın.

ya bu da lafmı şimdi gördüm:)))))))) sen yokken o vardı. o hep olacak. yapma lütfen ister 8 yaşında gibi sever. ister kundak yapar sever.

koskoca adamın 8 yaşında gibi sevildiğini seyretmek inan çok sinir bozucu. sen yaşamadın sanırım ondan anlamamışsın.

Net ol, kararlı ol, saat 6 da evine dönmek istiyorsan hazırlan ve..ben çıkıyorum hoşçakalın ..de, çık git,kal deseler de istemiyorsan ..yok sağolun ben gidiyorum..de git..zorla içeri sokacak değiller herhalde.

misafiri geldiğinde gitmek istemiyorsan işim var gelemem kusurabakmayın..de gitme..ı

senle ilgili plan yaptıklarında istemiyorsan, fırsat verme ama net ol..

İki arada bir derede davranırsan, başkalarının isteklerini kendinden önde tutarsan, başkalarının istediği gibi yaşamaya mahkum olursun..

Bunları,.. depresyondayım sorunlarım var..dediğin için yazıyorum yoksa bence çok da baskılı bir durum yokmuş gibi geldi bana..yine de yaşayan sensin

Unutma hayatta ilkönce sen gelirsin sonra başkaları..

Son düzenleme:

Canım madem gitmek istemiyorsun gitme o zaman
Sonuçta zorla seni alıp götüremez
Bir söylenir,iki söylenir,anlar gitmek istemediğini
Kendini bu kadar üzüp yıpratma
Gerekirse al karşına konuş ,benim de bi evim var,yapacak işlerim var gitmeliyim de

k.validen kendince rekabete girmiş siz de ciddiye alıp ona çanak tutmayın.
diğer konuya gelince de kesin ve net hayır deyin. hayır dedikten sonra ısrarlarına dayanamayıp tamam diyorsanız böyle gider. orda işiniz bitti mi misal, gidiyorum gideceğim diye tantanaya girmeden direkt hazırlanın sizi öyle görsün. kal vs diye ısrar ederse de hiç bahane uydurmadan, yorulduysanız yoruldum evimde dinleneceğim deyin. sıkıldıysanız sabahtan beri burdayım sıkıldım evimi özledim deyin. bunları da doğal bir şekilde söyleyin. başka zaman yine gelirim deyin yollanın. ısrarcı insanlarla başa çıkmanın tek yolu, net tavırlar ortaya koymaktır. baştan surat asarlar, belki laf sokarlar vs ama polemiğe girilmeden ağzınızdan çıkanı direkt uygulamaya sokarsanız zamanla alışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…