- Konu Sahibi Minamini3232
-
Anladım canım çok zor işinEvet. Kayinvalidemle yakin oturuyoruz. Dogu kulturu hakim onlarda ben egeliyim
Tarz ve tavırları için bence eşinle konuş elinden geleni yaptığını gittiğini falan kimse biryerde yiyip içmek zorunda değil kaldıki sana emir veremez kızı gibide görmüyormuş falan valla zor eşinle konuş anlar bence uada aynı belli etmeden alttan ala ala devamHerkese merhaba. Ben kayinvalideme daha ilk gördüğüm andan itibaren hic isinamadim. Saygimi her daim gosteriyorum. 1 yillik evliyim. Kayinvalidem ogluna cok duskun buna da lafim yok. Ama daha bana bi kere bile kizim demedi sarilmadi. Elimden geleni yaptim. Ayrica cok farkli fazla geleneksel bi kadin. Her seye emir veriyor. Gel git al yap. Sesimi cikarmiyorum. Yemekleri cok kotu yapiyor icim almiyor zorla yemege cagiriyor yemeyince de laf ediyor. Karakter yapisi olarakta farkli. Gorumcem dr ayni sekilde ayni annesi. O ladar sogudum ki bosanmak bile gecti aklimdan. Bir ömür nasil katlanabilirim bilmiyorum. Her seye bahane bulmaktan yoruldum. Esime de hicbir sey diyemiyorum cunku o benim annemi cok seviyor.
Nasıl yani. Günlük davranışlar mı, yetiştirme şartları mı. Sizi rahatsız eden somut bir örnek verebilir misiniz.Ya aslinda cok fazla sey var ama hangi birini yazayim bilemedim. Kultur olarak cok farkliyiz. Bu farklilik beni yipratiyor.
O kadar haklısınız ki. Eşim ailesinden çok farklı ve onlardan her zaman daha medeni bir insan olmuştu. Ama evlilik sürecinde resmen içinden geleneksel ve sadece aile kültürünün 'okumuşu' çıktı. Şaşırıp kalmıştım o zaman. İlla ki ailelerine benziyor herkes kaçarı yok.Benim gordugum su insan ne jadar okursa okusun karajter yapisi aileye cekiyor.ailenin biraz egitimlusi oluyor o kadar.ahlak karakter ailedir ben boyle gordum dilerim yanilirim sen hakli cikarsin
Secin birini yazın yaYa aslinda cok fazla sey var ama hangi birini yazayim bilemedim. Kultur olarak cok farkliyiz. Bu farklilik beni yipratiyor.
Eşinizin iyi davranmasından annenizin iyi olduğu sonucu çıkmaz ki:)Benim esim de benim annemi cok seviyor, hediyeler filan aliyor ama ben onun annesiyle konusmuyorum, evime gelmesine de izin vermiyorum.
Benim annem iyi ki, o da iyi davraniyor. Mecbur kaldigi icin degil.
Onun annesi insan degil, oyuzden mecbur degilim kadinla iyi gecinmeye
Benim ogrendigim su ki cok fazla anlam yuklememeliyiz esin ailesine. Benim kv lafa herzaman canim diye baslar, ama zerre samimiyeti olmayan olsek oldugumuzu 3 ay sonra duyacak kadar bizimle ilgisi alakasiz bir kadindir. Ama konusmaya bir baslasa canim yavrum seni cok seviyorum filan der. Sonra da ben sana hep canim diyorum hala yaranamiuorum kafasina girer.Herkese merhaba. Ben kayinvalideme daha ilk gördüğüm andan itibaren hic isinamadim. Saygimi her daim gosteriyorum. 1 yillik evliyim. Kayinvalidem ogluna cok duskun buna da lafim yok. Ama daha bana bi kere bile kizim demedi sarilmadi. Elimden geleni yaptim. Ayrica cok farkli fazla geleneksel bi kadin. Her seye emir veriyor. Gel git al yap. Sesimi cikarmiyorum. Yemekleri cok kotu yapiyor icim almiyor zorla yemege cagiriyor yemeyince de laf ediyor. Karakter yapisi olarakta farkli. Gorumcem dr ayni sekilde ayni annesi. O ladar sogudum ki bosanmak bile gecti aklimdan. Bir ömür nasil katlanabilirim bilmiyorum. Her seye bahane bulmaktan yoruldum. Esime de hicbir sey diyemiyorum cunku o benim annemi cok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?