- 21 Ekim 2018
- 109
- 30
- 48
- Konu Sahibi Minamini3232
-
Farklı evlerdesınız takmayın bu kadar yoksa hayat gecmez. Ya bizimki gibi altlı ustlu otursaydınız napardınız??Yemek konusu tek bir ornekti. Para hesabi cok yapiyor mesela. Evinde kombi acmiyor. Bizim eve gelince eviniz cok sicak fatura cok gelecek diyor. Garip bir kadin yani.
Sizin nasil. Aslinda ben birazda tecrube duymak istiyorum nasil takmamayi beceririmFarklı evlerdesınız takmayın bu kadar yoksa hayat gecmez. Ya bizimki gibi altlı ustlu otursaydınız napardınız??
Bızım nasıl ben fazla gitmem evlerine her gun gidersem de en fazla yarım saat otururum cıkarım evime. Yani misafir gibiyim. Ve kesinlikle esine aılesı hakkında yorum yapma yada gitmek istemiyorsan soyle soyle iste hayatım sızın yorenın yemekleri farklı ben sevemedim anneni kırmamak ıcın yiyorum ama midem almıyor. Sakın pismiş pasaklıtmıs deme dusman olur sana. Onun yerine ya beraber gidelim kısa oturup kalkalım yada sen yalnız git gibi. Kv cımrılıgıde bosver konusun dursun onun evi ayrı Sizinkısı ayrı.Sizin nasil. Aslinda ben birazda tecrube duymak istiyorum nasil takmamayi beceririm
Bızım nasıl ben fazla gitmem evlerine her gun gidersem de en fazla yarım saat otururum cıkarım evime. Yani misafir gibiyim. Ve kesinlikle esine aılesı hakkında yorum yapma yada gitmek istemiyorsan soyle soyle iste hayatım sızın yorenın yemekleri farklı ben sevemedim anneni kırmamak ıcın yiyorum ama midem almıyor. Sakın pismiş pasaklıtmıs deme dusman olur sana. Onun yerine ya beraber gidelim kısa oturup kalkalım yada sen yalnız git gibi. Kv cımrılıgıde bosver konusun dursun onun evi ayrı Sizinkısı ayrı.[/QUOTE
Yalniz git desemde sen hep boyle yapiyosun anneme gitmek istemiyosun diyor. Iki arada kaliyorum yani
Yalniz git desemde sen hep boyle yapiyosun anneme gitmek istemiyosun diyor. Iki arada kaliyorum yaniBızım nasıl ben fazla gitmem evlerine her gun gidersem de en fazla yarım saat otururum cıkarım evime. Yani misafir gibiyim. Ve kesinlikle esine aılesı hakkında yorum yapma yada gitmek istemiyorsan soyle soyle iste hayatım sızın yorenın yemekleri farklı ben sevemedim anneni kırmamak ıcın yiyorum ama midem almıyor. Sakın pismiş pasaklıtmıs deme dusman olur sana. Onun yerine ya beraber gidelim kısa oturup kalkalım yada sen yalnız git gibi. Kv cımrılıgıde bosver konusun dursun onun evi ayrı Sizinkısı ayrı.
Benzer bi olay yasamistik. Baligi annesinde yapacaktik evi kokmasin diye evinizde yapin ben gelirim dediDün balik aliyorduk, bir cift vardi balik bakıyorlar telefonda da oğlan annesiyle konusuyor hangi balığı alalim diye sonra erkek hem telefonla konusuyor hemde esine aksam bizde mi yapalım orda mi diyor ama geri bizde yapalim diyor karisi demis gibi ,anne herseyi hazırlarım diyor demi canim annem temizlik yapmış yorgun ya demi canim diyor oyle diyorsun demi diye soruyor kizda hiii dedi sonra erkek bak annem küstü al konuş sen istemedin dedi kırılmış annem dedi, verdi kadina telefonu kadinda anne niye kiriliyosun yok anne aman anne, sizin konuyla alaksi yok ama bir erkeğin yaptığı böyle gicik oldum. Aldi geri herseyi ben hazırlarım anne diyor esi icin, olmamis birseyi anlatıyor . Annesiyle eşini karşı karsiya getirdi iki dakikada boyle erkeklerde hep var malsef
O zaman beraber gıdın benim Esimde ilk baslarda bensiz gitmezdi illa geleceksin derdi. Mecbur giderdim. Bide soyle dusun ne guzel sensiz gitmek istemiyor, seni yanında istiyor, ya umursamasaydı kendi tek basına gitseydi o zamanda kafaya takar neden beni davet etmiyor diye dusunurdun dimiYalniz git desemde sen hep boyle yapiyosun anneme gitmek istemiyosun diyor. Iki arada kaliyorum yani
Yani eşin elmayı seviyor diye sen de sevmek zorundamısın. Bu konulara hep dıyorum yone dıyıcem durust olun yahu. Sevmıyorsanız sevmıyorum dıyın istemiyorsanız istemiyorum dıyın. Ama taaa en basından. Oyle dereyi gecene kadar annecim annecim dereyi gecince de kaynana yapmayın. Ne iseniz o olun.Herkese merhaba. Ben kayinvalideme daha ilk gördüğüm andan itibaren hic isinamadim. Saygimi her daim gosteriyorum. 1 yillik evliyim. Kayinvalidem ogluna cok duskun buna da lafim yok. Ama daha bana bi kere bile kizim demedi sarilmadi. Elimden geleni yaptim. Ayrica cok farkli fazla geleneksel bi kadin. Her seye emir veriyor. Gel git al yap. Sesimi cikarmiyorum. Yemekleri cok kotu yapiyor icim almiyor zorla yemege cagiriyor yemeyince de laf ediyor. Karakter yapisi olarakta farkli. Gorumcem dr ayni sekilde ayni annesi. O ladar sogudum ki bosanmak bile gecti aklimdan. Bir ömür nasil katlanabilirim bilmiyorum. Her seye bahane bulmaktan yoruldum. Esime de hicbir sey diyemiyorum cunku o benim annemi cok seviyor.
Hic bir zaman annecim modunda olmadim zaten en basindan beri oyleydim. Ama bircok huyunu evlendikten sonra goruyorsun kardesYani eşin elmayı seviyor diye sen de sevmek zorundamısın. Bu konulara hep dıyorum yone dıyıcem durust olun yahu. Sevmıyorsanız sevmıyorum dıyın istemiyorsanız istemiyorum dıyın. Ama taaa en basından. Oyle dereyi gecene kadar annecim annecim dereyi gecince de kaynana yapmayın. Ne iseniz o olun.
Nasil konusmama karari aldiniz. Bunu esim kabul etmez ki[/QUOTE
Valla birsürü skandal yaşandı ...
Yalanlar söyledi falan
İnsanları biribirine kışkırrrttı
Dedikodular yaptı
Annemi ağzına da alıp
Hepsi bir bir ortaya çıkınca
Ortaya çıkaranlarda kendi kardeşi görümcem eltim vs... gibi olunca ben sorgusuz sualsiz bu karara vardım... eşime bahsettim ...bana aksi yönde ısrarcı olmaması gerektiğini kırmızı çizgilerimin ihlal edildiğini falan söyledim ...
Çünkü öfke kontrolümü yitirebileceğimden olayı şiddete kadar vardırabileceğimden korkuyordum ...haklıyken haksız düşmek istemiyordum
Oda zaten adaletli bir kişilik olduğundan buna saygı duydu
ben 12 yıllandan beri anne demiyorum. Annem değilki niye diyeyım?Bende uc yillik evliyim asla kizim demedi ben de anne Demiyorum mecbur kalmadikca hitap etmeden soyluyorum soylemek istedigim seyleri
Sevmediğin bir insanı huylarını öğrenecek kadar yakında tutma bence kardeşHic bir zaman annecim modunda olmadim zaten en basindan beri oyleydim. Ama bircok huyunu evlendikten sonra goruyorsun kardes
Esinin annesini ne kadar uzak tutabilirsin kiSevmediğin bir insanı huylarını öğrenecek kadar yakında tutma bence kardeş
kesinlikle. benim eşim de okumuş ailesinden yıllarca uzakta kalmış ama gel gör ki kafa yapısı aynı ailesi.Benim gordugum su insan ne jadar okursa okusun karajter yapisi aileye cekiyor.ailenin biraz egitimlusi oluyor o kadar.ahlak karakter ailedir ben boyle gordum dilerim yanilirim sen hakli cikarsin
Eger kadına gereksiz yere kin tutmuyorsanız tutulur.Yani gercekten dedikoducu kötü kıskanc ikiyuzlu bir insansa cevresi de bu huylarını bılıyordur. Oglu da farkındadır tabi ve siz ondan uzak durmak istediğiniz de kimse aa neden demez. Ama en basından boyle yapmaz uzak durmazsanız o iş zor. Bu sefer ikiyuzlu siz olursunuz ve kimse size hak vermez bastan iyiydi simdi ne oldu derler.Esinin annesini ne kadar uzak tutabilirsin ki
10sene geçti kuzum
Tanıdıkça sevesim kaçtı
Aynı odada aynı havayı bile mecbur kalmadıkça solumuyorum
Ne evine giriyor
Ne evime sokuyorum
Vallahi billahi hayatımız en huzurlu günlerini konuşmadığından beri yaşıyorum
Bir meditasyon biçimi olarak
Kaynanayla konuşmamak
Tüp bebek dönemindeyimde ruhsal zihinsel arınma yapıyorum ....
ya ben de 8aylik hamileyim gecenlerde saglam
sorun yasadik daha once dugun ertesi yasamistik sineye cektim olur boyle seyler dedim anladim ki degismiyor 2sene gecti gecenlerde kizmis dolmus biseylere telefonda tartistik bana aileme soylemedik sey birakmadi! bi de hamileyim yziklar olsun
simdi ben gorusmeme karari aldim esim beni hakli buluyor anneci bi tip degil hakliyi haksizi soyler kararima saygi duyuyor kendisi haftda bi gidio 1 saat tek
ama huzursuzum yine de, aramayip gitmemek bana zarar verir mi? huzursuzlugumu atamiyorum vicdanim rahat olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?