Kayinvalideme isinamiyorum.

Konuna gelince seni var ya o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşıyoruz resmen.. yani ben de napacağım konusunda kararsızım konuşup derdimi anlatmak istiyorum ama bi yandan da yüz göz olmak istemiyorum.. eğer konuşursam ve olumlu bişyler olursa buraya yazacağım.. sabah ola hayrola diyeyimm:/

Esimin kendisi soyluyor benim annem cok iyi diye. Kendisi övup bitiremiyor. Kendi annemden gormediyimi annenden goruyorum diyor. Esim benim hatrim icin iyi davranmiyor aileme.

İsinmayalim isitmayalim
Kamu spotu
Cok iyi bu.Yani kizim demedi, sarilmadi, opmedi nedir yahu. 14 senelik evliyim, ne kayinvaldem bana kizim der, nede ben ona annecim derim. Nedir bu toplumda opme sarilma gostermelik sevgi sevdasi. Ben kimsenin kizi olmak icin evlenmedim ayni sekilde kayinvaldemde beni kizim diye bagrina basmasin zaten. Bu iliskilerde ki en buyuk problem "anne kiz" gorumceyle "abla kardes" olma cabasi aslinda.nekadar gereksiz diyaloglar. Ondan sonrada hagi kizi gibiydim, kardesi gibiydim. Oyle yapti boyle soyledi bla bla beklentiler. Buarada gorumcelerle ve kayinvalde ile cok iyi anlasirim,Cunku es ailesiyle iliskilerimde farkli misyonlar yuklemeye calismiyoruz birbirimize.

Siz içten içe kadını küçümseyip duruyorsunuz. Insanlar aptal değil. Fark etmediğini mi zannediyorsunuz? Yani size soğuk durmasına hiç şaşırmadım

Sorsak analariyla boyle samimi degillerdir. Ama hic iclerine dokunmaz nedense. İlle kaynanayla samimiyet olacak. Esin anasi diye bizim de anamiz olmak zorunda cunku. Yurdum insaninin tatli su gelinligi iste

Ben yiyorumda ne oluyor genede yemedin der hep. Yani istediği gibi algılıyor. Yiyeceğim diye çırpınma nasıl istiyorsan öyle hareket et iyide olsan kimisine hatta geneline yaranamiyorsun
Sallmamaya çalış yoksa çekilmez

kim kv sevip ısınıyor ki millete göstermelik kızım evladım diyeceklerine hiç demesinler daha iyi.. keşke bizimkiler de demese bende anne baba demek zorunda kalmasam ( zorla baskı yapa yapa söylettiler)

Benim 2,5 yıl oldu ısınamadım .:) uzaktayım Allah tan. Bizde çok şey yaşandı çok kırıldım . Aramıyorum sormuyorum çok rahatım tavsiye ederim .bi iki kere laf ediyorlar susuyorlar

Nedir bu kültür farkı

Burada bolca yazdım eşimin ailesi ile ırksal mezhepsel eğitimsel ekonomik vs vs farklı ailem

60 küsur yaşındaki annen Zaman'ında İngilizce üniversite bitirmiş Kv okuma yazma bilmez

Daha bir gün sıkıntı yaşamadık

Zira kimse ile iyi olmaya çalışmadım mesafe candır

Yemek ne kadar kötü olabilir bu yaşımıza kadar hiç mi değişik yemek yemediniz herkes size uygun mu yemek yapacak

En fazla etki yağlı salçalı vs dir ya da tam tersi

Benim gordugum su insan ne jadar okursa okusun karajter yapisi aileye cekiyor.ailenin biraz egitimlusi oluyor o kadar.ahlak karakter ailedir ben boyle gordum dilerim yanilirim sen hakli cikarsin

Buna katılmıyorum ben, kardeşim de ben de hiç annemle babama çekmemişiz karakter olarak. Kardeşim dedeme çekmiş, ben biraz hala babaanne çok az da annemden huylar yok değil. Erkekler dayı, dede; kızlar da halaya babaanneye vs çekebiliyor. Etrafımda da çok var bu.

Esime rahatsiz oldugum seyi soylesem yasli basli kadin bosver diyor. Kv yle konusmadim hic konusmaktan anlayacak biri degil.

Kv baskın karakter, eşiniz bunu biliyor ve uğraşmak istemiyor. Yaptığı yemeklere alerjim var vs diyerek bir bahane bulmazsanız, yemeyince sıkıntı yaratacaktır. Kv yaptığı tatlıların tamamını yemedim diye bile sıkıntı yaratıyordu. Oysa hiç yemem şerbetli tatlı.

Kültür farkı çok sıkıntı ya. Aynı memleketteniz eşimle ama onda bile aşırı kültür farkımız var, aileler denk gibi görünüyor ama hiç alakası yok, evlendikten sonra anladım bunu.

Çok merak ettim, annenize sordunuz mu hiç niye hakimiyet kurmak istiyor?

Ya da hiç uyardınız mı?

Ya kizim diye sarsılmasın ne olacak benimkinin sarılmasını hic istemem , cok temiz değil ter kokuyor cok yakin oturmamaya calisiyorum. Saygi varsa sorun değil, yani size canim kizim deyip sarilsa ne olacak. Boşanmak filan bunun için olmaz

Nasıl yani. Günlük davranışlar mı, yetiştirme şartları mı. Sizi rahatsız eden somut bir örnek verebilir misiniz.
Gunluk davranislar. Mesela oglu cok iyi yuzuyor. Yuzme bilmez o ilerilerde yuzmeyin diyor. Ben sahidim yuzebiliyor. Karisiyor buna bile. Emrivaki cok yapiyor. Gel diyor. Gelemem dersen zorluyor.

Nasil konusmama karari aldiniz. Bunu esim kabul etmez ki

Sevmesi
Sevmesin ama saygi duydugunu da cok dusunmuyorum. Kafasina gore bi kapi susu getiriyor bunu kapina as. Copun kenarindan bulmus gibi.

On senelik evliyim kv. Dem bir kere kızım dedıgınız duymadım misafir varsa yalandan ismimin sonuna - cim Eki ekler. YaDa annem der cok yapmacık duruyo halbuki ama severim ıyı kadındır. Yemek konusuna gelince sevmediğim bıseyı hayatta zorla yemem. Sizde yemeyin. Tokum deyin yada direk sevmiyorum deyin. Boyle bısey dende bosanmayı dusunmeyın derim.

Yemek konusu tek bir ornekti. Para hesabi cok yapiyor mesela. Evinde kombi acmiyor. Bizim eve gelince eviniz cok sicak fatura cok gelecek diyor. Garip bir kadin yani.

Benimki de biraz kokuyor. Ya aslinda sevmek istiyorum denedim de olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…