Ne münasebet
İnsanların malına göz dikmek denir buna
kesinlikle evinizi birleştirmeyin ben aynı hatayı yaptım çok pişmanım ......
Herkese Hayırlı günler Hanımlar;
Bir düşüncem var ki, tecrübeye dayalı fikirlere ihtiyacım var. Ben 8 aylık evliyim çalışıyorum ve aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum haftaiçi 2 gün akşamları derse gidiyorum ve cumartesı de derse gidiyorum, pazar günleri de öğretmenlik yapıyorum. Eşimde haftasonları kpss kursuna gidiyor şuanda özel bir bankada çalışıyor akşamları eve geç gelir. Diyeceğim o ki; evi yatmadan yatmaya kullanıyoruz kayınvalidem de karşı apartmanımda oturuyor ve ben kira da oturuyorum. Borçlarımız da var. Kayınvalidemlerin ankarada da evleri var ve kirada kendi oturdukları da kendı evleri. Biz evlenecekken şuan oturdukları evi bıze bırakıp ankaraya yerleşeceklerdi ancak işler değişti burada kalmak istediler bizde kiraya çıktık. Benim de düşüncem şu; "geçinemiyoruz kira ve faturalar ev almamızı engellıyor" diyerek yanına taşınsam mı? evleri büyük ve biz onlarla yaşıyoruz diye ankaraya taşınma işini hızlandırabilirler. Ne yapsam bilemedim. Gerçekten şuan kirada oturdugumuz eve boşuna kira ve fatura ödüyoruz zaten bazen evde yemeklerı yaparım bazen kayınvalıdem getirir bana sağolsun. Bu şekilde kayınvalidesiyle kalan var mı? Fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Bir düşüncem var ki, tecrübeye dayalı fikirlere ihtiyacım var. Ben 8 aylık evliyim çalışıyorum ve aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum haftaiçi 2 gün akşamları derse gidiyorum ve cumartesı de derse gidiyorum, pazar günleri de öğretmenlik yapıyorum. Eşimde haftasonları kpss kursuna gidiyor şuanda özel bir bankada çalışıyor akşamları eve geç gelir. Diyeceğim o ki; evi yatmadan yatmaya kullanıyoruz kayınvalidem de karşı apartmanımda oturuyor ve ben kira da oturuyorum. Borçlarımız da var. Kayınvalidemlerin ankarada da evleri var ve kirada kendi oturdukları da kendı evleri. Biz evlenecekken şuan oturdukları evi bıze bırakıp ankaraya yerleşeceklerdi ancak işler değişti burada kalmak istediler bizde kiraya çıktık. Benim de düşüncem şu; "geçinemiyoruz kira ve faturalar ev almamızı engellıyor" diyerek yanına taşınsam mı? evleri büyük ve biz onlarla yaşıyoruz diye ankaraya taşınma işini hızlandırabilirler. Ne yapsam bilemedim. Gerçekten şuan kirada oturdugumuz eve boşuna kira ve fatura ödüyoruz zaten bazen evde yemeklerı yaparım bazen kayınvalıdem getirir bana sağolsun. Bu şekilde kayınvalidesiyle kalan var mı? Fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
herkesin evlilikten baş başa kalmaktan beklentisi farklı.
çok ihtiyacınız varsa başka çareniz yoksa taşınmanız mantıklı yanlarına
ama kırmızıyla belirttiğim yere takıldım ben.
yani onların yanında kalmak değil gibi tek hedefiniz
onların gidişini umut edip o eve yerleşmek
hoş gelmedi bana açıkçası
ama bilemem belki o evle ilgili size verilmiş bir söz veya beklentiniz vardır.
bir de siz belki rahatsız olmazsınız ama onlar olabilir
bu sebeple belki de gitme işini hızlandıracaklarını düşünüyorsunuz.
yerinizde olsam azıcık aşımla kimseye müdana etmeden yaşardım.
yorumları okudumda arkadaşım sen zaten kararını ermişsin taşınacaksın
madem öle bens ana söylyim iki çocugum var, çalışıyorum kv de iyi bri insan ve ben yinede aynı evde oturmazdım çünkü belli bir saatten sonra insan kendi annesi ile bile anlaşamazken kv le oturmak akıl karı degil ,
evligi göze aldıysanızda faturadır kiradır ödeyeceksiniz yapacak birşey yok , zaten eşinde send eyogunsun eger taşınırsan ev arkadaşlıgına dönüşür eşinle arandaki münasebet kv komşu ol derim ben sana , ama yazıalrınla anladıgım kadarıyla kararını vermişsin herşey gönlünce olsun... hiç bana göre şeyler dgeil ya 3 yıl sonra alırsın evinide ama bu gidne yıllar geri gelmezz
Bence taşınırsan evde kaldığın kocanla baş başa geçirdiğin o bi kaç saati bile ararsın .
Kayınvalidemler giderler belki demişsin ben hiç sanmıyorum 'Aaa ne güzel böyle yaşıyoruz oğlumuz yanımızda' deyip daha da yerleşirler :)
Emin ol evin bir çok işi de senden beklenecek daha da yorulacaksın .
Sen huzurunu hiç kaçırma mis gibi yaşa
Peki Ankaraya taşınma işi neden uzadı? Bir de gelin beraber yaşayalım boşuna para veriyorsunuz biz zaten gideceğiz demişler ama ertelenmiş, duruma alışıp daha fazla erteleme durumu da olabilir. Bir de şu vardır ilişkiler uzaktan tatlıdır, ama aynı eve girince değişme ihtimali var. Karar yine sizin tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?