Kayınvalidem'e taşınmalı mıyım?

Biz monotonluğa erken girdik :) Yani sanki 10 yıllık evli gibiyiz, birbirimizin gözlerinden ne dediğimizi anlıyoruz ve öyle heyecan falan da pek kalmadı..

vala böle kayınvalidem olcak hiçte elin evine para yatırmam kira kolay deill neden bu kayınvalideler sank bu kadarmı kötü bak memnunmuşunda saygı sevgi mesafe olduktan sonra karşıdakde tabi görgülüyse bnce iyi fikir kiraya verdiniz paraya daire alırsınız bu genç yasınızdaki artırdıgınız ilerki zamanda belki geçmez

valla bende olsa giderdim boşuna 1000 lira kira bide faturalar ne biliyim evi o kadar az kullanırken niye boşuna veriyim ki hemde öyle iyi bi kayınvaliden varken. hemde kalma nedenleri hiç kızımız yok kızlarımızla vakit geçirelim yani sizi kızı gibi gören bir kayınvalide. bence taşınma işini bi daha düşünün siz :)

uzaktan davulun sesi gür gelir..
şimdi uzaktan uzaktan kızım annecim olursunuz.
aynı dam altına girince..banyodan çıkmıyor olur... yardım etmiyor olur..
sen de ters bakıyor dersin.. batmaya başladı dersin...nice şeyler sayabilirim sana..
kendi elinle kendi rahatını bozma derim.

Canim bence iyi dusun ayni evde kalmak cok zordur herkes yapamaz !! Senin ozel aliskanliklarin var onun ozel aliskanliklar var . Ben kayinvaldemi cok cok severim ve onunla zaman gecirmeye severim ama asla yaninda duramam kendisi ayni fikirde zaten cok cok iyi dusun guzelim kolay degil

Hmm ilginç...
Bu konuların seyri genelde ''kv birlikte yaşamamızı istiyor ne yapmalıyım'' şeklinde olduğu için şaşırdım.
Böyle bi teklifi siz sunacağınıza ve bunu istediğinize göre evi yatmadan yatmayada kullansanız yalnız kalma, evinizi benimseme isteği doğmayacaksa içinize demekki olabilitesi yüksek.Keza ben günde 1 saat bile vakit geçiriyor olsam evimde orası benim evim olmalı, benim tekelimde olmalı tabi bu benim tercihim ben evimin içinde eşim ve çocuğumdan başka kimseyi istemem...

Ancak bu teklifi siz sunacağınız ve kayınvalidenizi Ankarya taşınmak zorunda bırakacağınız için yanlarına taşınmanızdan memnun olmaz ve size durmadan laf sokarsa, imalarda bulunursa...

Yani bunu siz düşündüğünüz için bence söylenecek pek bişey yok, gelin bunu istedikten sonra...

Yukarıda belirttiğin söze bayıldım. Bundan sonra bu konularda düşüncemi ifade ederken sık sık kullanıcam rastlayabilirsin
Kesinlikle bir evde 2 hanım olmaz. Kaynana bal kaymakta olsa evimin hanımı ben olmalıyım.

ne kadar yoğunda olsam,eve onda gelip yedide de çıksam evimde yalnız olmayı tercih ederim her zaman...
ne kadar iyi olursa olsun sonuçta kızı değilsiniz insanın her şeyini sadece annesi çeker...bana kızanlar olabilir ama bu bir gerçek...
tabi sizin düşünce tarzınız yaşam tarzınız daha farklıdır ama ben çok iyi düşünün derim iyiyken kötü olmayın...

Bence hep taşınsan maddi açıdan iyi olur, ama evde olmak ve arada gitmek arasında fark olur die düşünüyorum
bende çalışıyorum kayınvalidemler yarım saat aramız var haftada iki gün gidiyoruz ortalama eşimin işinden dolayı, Yani senin gibi evi yatmadan yatmaya kullanıyoruz gibi. Kiraya verilen paraya üzülüyorum
Eğer yapabilirim dersen düşün bence, ilerisi için rahat olur belkide.
İyi anlaşıyorsanız neden olmasın.

Gencler bile belli yastan sonra ana babasinin yanina sigamiyor da ayri eve cikiyor. Hersey maddiyat degil. Uyumak icin bile kullansaniz kapisini kapattiginizda size ait dunyaniz var. Madem o ev sizin gibi dusunuluyor, kendinizi yormayin ev alinaca diye. Yiyin icin gezin eglenin. Borc dedigin odenir illa ki

Biz monotonluğa erken girdik :) Yani sanki 10 yıllık evli gibiyiz, birbirimizin gözlerinden ne dediğimizi anlıyoruz ve öyle heyecan falan da pek kalmadı..

daha 8 aylık evliyken bunu diyebiliyosan pesss :26:

Ne münasebet
İnsanların malına göz dikmek denir buna

kesinlikle katılıyorum. kaynanayı kaçırtmayı ister gibi bir izlenim var.

arkadaşım çok para biriktirmek istiyorsan 1000 tllik evde değil de 500 tllik evde otur. kimsenin huzuru bozulmasın

Son düzenleme:
kayınvalidenizle ilişkinizi en iyi siz biliyorsunuz, aynı evde görüşebileceğinizi düşünüyorsanız, birlikte oturun tabi.

eğer kayınvalden iyiyse olabilir zaten iyi olmasa bu teklifi yapmaz düşünmezdin bile...

birde se galiba kv yi kaçırtmayı düşünüyorsun ankaraya benim kv hiç kaçar mı çok uyanıktır sen onu yemeye gitmişken o seni yer...

daha 8 aylık evliyken bunu diyebiliyosan pesss :26:

Bunu diyebilirim çünkü herkesin ilişkileri farklıdır, yani pess denecek bi durum yok bence. Bu durumdan rahatsızlık duysak zaten hâla evli olmayız. Bu yüzden eleştirme hakkını kimseye tanımıyorum.

kesinlikle katılıyorum. kaynanayı kaçırtmayı ister gibi bir izlenim var.

arkadaşım çok para biriktirmek istiyorsan 1000 tllik evde değil de 500 tllik evde otur. kimsenin huzuru bozulmasın

Zaten 1000 tl'lik evde oturmuyorum masraflarla faturalarla bu kadar buluyor. Ve Kayınvalidemi kaçırtmak gibi bir niyetim olsa onun karşı apartmanında oturmazdım. Daha sonraki yorumları okursanız yanlış açıdan bakmış olduğunuzu göreceksiniz. Yanlış izah ettiğim bi durum olmuş orada, ben kendimize ev alabilmek için onlarla oturma fikrindeyim eğer iyi niyetle okursanız bunu da idrak edebilirsiniz zanımca. Eleştirinizi değil tecrübe olarak fikirlerinizi alabilmek adına bu konuyu açtım. Art niyetlerinizle sahip olduğunuz bakış açılarınızı kendinize yöneltiniz.

birde se galiba kv yi kaçırtmayı düşünüyorsun ankaraya benim kv hiç kaçar mı çok uyanıktır sen onu yemeye gitmişken o seni yer...

Aslında kaçırtma niyetinde değilim yanlış izah ettim orada. Ama kayınvalidem saf ve iyiniyetlidir beni yemeye çalışmaz ben de onu, daha çok birbirimize yardımcı oluruz. Ancak iyice düşününce gerek olmadığını ve evlerimizi birleştirmemek hususunda fikrim daha ağır bastı.

Son düzenleyen: Moderatör:

bir kendi yorumuma baktım bir de sizin yorumunuza baktım. ben bu yorumu hakkedecek ne yazdım? baştan beri herkese sürekli negatif yorumlar yapıp duruyorsunuz. eleştiriye (ki ortada eleştiri denecek bir şey bile yok) açık değilseniz burada insanların zamanını çalmayın. bu ne ego Allah aşkına? internet ortamında bile bu kadar olumsuzsanız kimsenin evine yerleşip insanları huzurundan etmeyin bence.. yakında kaynananız buraya konu açarsa şaşırmam.

Bakın tekrar ediyorum ben bu konuyu tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyaç duyduğum için açtım, yani anafikir: kayınvalideyle iyi olup aynı eve taşınınca kötü oluyor mu? konu bu iken yaşam şeklim yada "sen kadının malına göz dikmişsin" mantığıyla bakanların eleştirileri konuyla hiç alakası olmadan saptırılması ve karşı tarafı kötü biri gibi gösterilmesi en hoşlanmadığım şeydir, tamamen önyargıdır. Benim sorum ne sizin cevabınız ne bi bakın oradan kimin negatif olduğunu anlayabilirsiniz. Bakın daha sonra ne güzel yazmışsınız daha ucuz bi evde oturun diye işte bu cevaplardan biri olabilir. Sizin negatif olarak baktınız şeyde benim gerçeklerle, en kötüsüyle düşünmek ki daha kötüsüyle karşılaşmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…