8 aydır evliliğin mantığını çözmüşsündür...bence evlilik 6 aydan sonra monotonlaşıyor yani çalış eve gel yemek yap temizlik yap yat cinsellik vs dönüşüyor eğer kv ile yaşayabileceksen bence yaşa zaten ankaraya gitme durumları varmış...ama tabi yeni gelin olsaydınız ev ev üstüne olmaz derdim...ben bile arada kv ile yaşasak mı dediğim oluyordu borçlarım varken ama çok şükür kapattık borçlarımızı rabbim sizinde hakkınızda hayırlısını nasip etsin...
Açıkçası kayınvalidem genelde ört pas eder açığa vurmaz hatalarımı sağolsun. Hatta biz tartışsak ve ben haksızda olsam hemen oğluna kızar ve kızımı üzmeyeceksin der kayınpederimde öyledir. Evde bi tek annesi babası yalnız yaşıyor. Yemek hizmet konusunda da onlara çaya gitsek beni pek kaldırmaz hatta ben kızarım ona yapmasın bişey ben yapayım diye, sırf çalışıyorum yoruluyorum diye hiç elimi sürdürmez. Yani gelin hizmet etsin mantığı yoktur, ılımlı ve anlaşan bi tiptir. Ancak ya aynı eve çıkınca değişirse diye korkum.
son zamanlarda ne kadar çok açıldı kayınvalideme taşınmalı mıyım konusu
ben her durumda ayrı ev taraftarıyım ev ev üstüne olmaz, dahası bi evde 2 hanım olmaz ben belli bi yaştan sonra annemle bile didişiyodum en ufak şeyde sen evlenince kendi evinde öyle yaparsın der çıkardı işin içinden
Biz monotonluğa erken girdik :) Yani sanki 10 yıllık evli gibiyiz, birbirimizin gözlerinden ne dediğimizi anlıyoruz ve öyle heyecan falan da pek kalmadı..
Ne münasebet
İnsanların malına göz dikmek denir buna
daha 8 aylık evliyken bunu diyebiliyosan pesss :26:
kesinlikle katılıyorum. kaynanayı kaçırtmayı ister gibi bir izlenim var.
arkadaşım çok para biriktirmek istiyorsan 1000 tllik evde değil de 500 tllik evde otur. kimsenin huzuru bozulmasın
birde se galiba kv yi kaçırtmayı düşünüyorsun ankaraya benim kv hiç kaçar mı çok uyanıktır sen onu yemeye gitmişken o seni yer...
Zaten 1000 tl'lik evde oturmuyorum masraflarla faturalarla bu kadar buluyor. Ve Kayınvalidemi kaçırtmak gibi bir niyetim olsa onun karşı apartmanında oturmazdım. Daha sonraki yorumları okursanız yanlış açıdan bakmış olduğunuzu göreceksiniz. Yanlış izah ettiğim bi durum olmuş orada, ben kendimize ev alabilmek için onlarla oturma fikrindeyim eğer iyi niyetle okursanız bunu da idrak edebilirsiniz zanımca. Eleştirinizi değil tecrübe olarak fikirlerinizi alabilmek adına bu konuyu açtım. Art niyetlerinizle sahip olduğunuz bakış açılarınızı kendinize yöneltiniz.
bir kendi yorumuma baktım bir de sizin yorumunuza baktım. ben bu yorumu hakkedecek ne yazdım? baştan beri herkese sürekli negatif yorumlar yapıp duruyorsunuz. eleştiriye (ki ortada eleştiri denecek bir şey bile yok) açık değilseniz burada insanların zamanını çalmayın. bu ne ego Allah aşkına? internet ortamında bile bu kadar olumsuzsanız kimsenin evine yerleşip insanları huzurundan etmeyin bence.. yakında kaynananız buraya konu açarsa şaşırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?