ıkı ısmı de koyun nedir ısımlerıMerhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...
bence de desin ki bizde yaşayanın adı verilmez, sen öldükten sonra çocuğum olursa koyarım. hahahahBu ne saçma ya direk söyle ölürsen koyucam diye
Hahaha kız düşünsene bir kadınıbence de desin ki bizde yaşayanın adı verilmez, sen öldükten sonra çocuğum olursa koyarım. hahahah
bu isteğinizde kararlı olunBen bir yildir hasret cekiyorum eşim sen cok istedin cok mutlusun.ilki sen.koy dedi 1. ismi ikimiz 2. isim Anneannemin adini istiyorum.
Benim kp kendisi demişti benim adımı öldükten sonra koyarsınız yaşayan adamın adı konmaz diye. gerçi bizim çocuk olmuyor buna güvenip de demiş olabilirHahaha kız düşünsene bir kadınıresmen gözümde canlandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?