O zamanda ikinci annenle benim adimi koyacaksin diyor vefat etmiş annesi ve kendi ismi. Annesini doğru düzgün tanımıyorum bileeeeebu isteğinizde kararlı olun
kv herşeye karışmasın
çok basit bi çözüm arkadaşa katılıyorumBu ne saçma ya direk söyle ölürsen koyucam diye
yav he he diyeceksin de olmazO zamanda ikinci annenle benim adimi koyacaksin diyor vefat etmiş annesi ve kendi ismi. Annesini doğru düzgün tanımıyorum bileeeee
koyma arkadaş koyma,ne annanenın ısmını koy ne kayınvalıdenın cocuk sızın kayınvalıdenınmı esınle ortak ne ıstıyorsanız onu koyun ama sende bıle bıle anneannemın ısmını koyucam deme baska ısım bulunMerhabalar ilk hamileliğinin heyacanı var üstümde fakat KV kendi adı olsun istiyor. Bende rahmetli Anneannemi cok severdim onun adını istiyorum.
KV ismi güzel fakat . Herseyime karisiyor. Anneme gitsem 2.gün eşimle onun yüzünden kavga ediyoruz. Gezmeye gitsem eşime şikayet ediyor gorumcem le konuşmuyoruz gorumcem 28 yaşında eşimden 1 yaş büyük . git elini öp diyor. takılarımızı elimizden aldı ,borcu bize yükledi ..
Ben sicak bakiyodum kv adina fakat anladınız iste istemiyorum artık . Napicam o eşimi ikna eder...
Benimde kv her gün rüya görüyordu oğlunun adı olacakmış bilmem ne ozaman doğur köy demiştim :) ondan sanırım benimde olmuyor :)Benim kp kendisi demişti benim adımı öldükten sonra koyarsınız yaşayan adamın adı konmaz diye. gerçi bizim çocuk olmuyor buna güvenip de demiş olabilir
Bir taşla iki kuş :)çok basit bi çözüm arkadaşa katılıyorum
benim kp adı "selahattin" gibi bişey. Allah uzun ömür versin diye dua ediyorumBenimde kv her gün rüya görüyordu oğlunun adı olacakmış bilmem ne ozaman doğur köy demiştim :) ondan sanırım benimde olmuyor :)
Amin çok yasasinlarbenim kp adı "selahattin" gibi bişey. Allah uzun ömür versin diye dua ediyorumkötü değil tabi çok güzel anlamı var ama bebeğe olunca
Kv kp kendi anne baba adını koymuştur garanti...Ay en nefret ettiğim şeylerden biri yaNe demek kendi adını koymak istiyor. Sizin çocuğunuz o. Her anne heves eder koymaya. Biz 4 kardeşiz annem hiçbirimizin adını kendi koyamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?