Kayinvalidemin ani çıkışı

KaleMetek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
71
28
88
Merhaba arkadaşlar
İkiz bebeklerim. Var ve kayinvalidem yanında bir yardımcı ile bakıyor ben ise başladım.
Genel anlamda aramız iyidir bir sorun yaşamadık kendisinden bir kaynana tavrı pek görmedim bugüne kadar ufak tefek şeyler disinda.
Akşam eve geldiğimde zaten vardı Bira suratı çocukların burnu akıyor vs diye konuştuk ,ben lavabo dayken eşimle ne konuştular bilmiyorum sesleri yükseldi, çıkınca ben gayet sakin bi tavırla anne çoraplarını çıkardık yatarken acaba ondanmi hasta oldular diye sordum. Beni resmen azarlar gibi bilmiyorum siz burnunuzun dikine gidin ne istiyrisaniz onu yapın dedi ne demek o anlamadım dedim bu sefer yüzüme bakarak ne istiyorsaniz yapın dedi bende doğal olarak bozuldum, suratim düştü. Suratim düşünce neden surat yapiyorsun diye eşim bana çıkıştı anlamdım durduk yere neden ben çocuk gibi azarlandim. Sitem ettim bende tabi kendimi ifade etmek zorunda kaldım sanki suçlu bensimde durduk yere surat asmisim gibi ,bana darildi kadın gitti huzursuz oldum açıkçası bide kendimi sucladim sonradan kadın çocuklarına bakıyor belki bunaldı belki daraldı eşim özür dile diyor tamamda şimdi benm yaptım anlamadımki dileyeyim ağzım aşınmaz amenna da bende çocuk degilmki kaçmasında kadınım her morali bozulduğunda bana çatsin o zaman ay bi fikir verin huzursuzum

Özür dilemeyin.
Fikrim bu :KK66:
Sizin ne suçunuz var?
Eşiniz de az değilmiş,annesi ile kendisi tartışmış,size top atıyor, neden?
Valide ile yüzyüze geldiğinizde hiçbişey olmamış gibi normal konuşursunuz.
O trip atarsa,uzatırsa o zaman konuyu konuşursunuz "bir problem mi var" gibisinden.
Ama özüre gerek göremedim ben.
Eşiniz dilesin meraklıysa.

Özür dileyeceğiniz bir durum yok.
Onlar belli ki birbirine sataşmış anne oğul sonra kadın size patlamış.
Herkes hıncını alacak yer arıyor .
Ben olsam bende bozulurdum suratım düşerdi.
Asıl sizden özür dilenmesi gerekiyor insan gibi bi soru sormuşsunuz ama gerginlikten nasibinizi almışsınız cevap olarak.

Çorap çıktı diye çocuk hasta olur mu? Benimki istisna değilse, olmaz. Bende çocuk hastayken biri “şu yüzden mi oldu acaba” dediğinde kızıyorum açıkçası. Oldu, bitti. Sebep neyse ne. Ama bu özür dileme sebebi değil. Ne için dileyeceksiniz ki? Onlarda sizin çocuğunuz sonuçta. Dilemeyin bence. Çocuğunuza bakıyor diye her türlü azarlamaya susmanız gerekmiyor.

Cocuk bakmak streslk bir is. Hos gorun. Uzerine dusmeyin ozur de dilemeyin sizlik bir konu yok bence o sadece ogluyla gerilip size patlamis

Bende ona sitem ettim zaten ne zaman seni kırsa sen bana bisey söylüyorsun diye. Zoruma gitti açıkçası suratim. Düştü insanız sonuçta yüzsüz gibi siritamadim çocuğuma bakiyor evet allah razı olsun ama burnumdan geliyor böyle olunca. Yinede huzursuz oldum işte fazlamı alınganlık yaptım diye kendinme kızdım.

E ama sonra suratim düşünce neden surat yaptın diye bozuldu bana kadın hem çıkıştı hem darildi bende buna anlam veremiyorum.
Yapan değil kırılan hatalı oluyor küçük olsakta kaç yaşında insanız sonuct ya

Eşiniz özür diletmekte ısrarcı anlaşılan ne alakaysa:işsiz:

Yanına gidip anne bişeye sıkılmışsın çocuklar mı yordu iyimisin diyebilirsiniz belki anlatır.
Çocuklara bakıyormuş kolay değil gönlünü alın bence hata sizde olmasada olur
Baksın çocuklara yeter sizde az gönülleyin onu bekliyordur

Yanına gidip anne bişeye sıkılmışsın çocuklar mı yordu iyimisin diyebilirsiniz belki anlatır.
Çocuklara bakıyormuş kolay değil gönlünü alın bence hata sizde olmasada olur
Baksın çocuklara yeter sizde az gönülleyin onu bekliyordur
Yarın sabah cikmadan bişeyler söyleyeceğim ama özür dileyecek bişey yapmadım yani durduk yere surat da asmadim vardı geldigim de bişey mutlaka başka bi sebep daha var diye düşünüyorum bakalım çıkar ortaya

Akşam eve geldiğimde zaten vardı Bira suratı çocukların burnu akıyor vs diye konuştuk ,ben lavabo dayken eşimle ne konuştular bilmiyorum sesleri yükseldi, çıkınca ben gayet sakin bi tavırla anne çoraplarını çıkardık yatarken acaba ondanmi hasta oldular diye sordum. Beni resmen azarlar gibi bilmiyorum siz burnunuzun dikine gidin ne istiyrisaniz onu yapın dedi ne demek o anlamadım
Eşinize kızmış acısını sizden çıkarmış. Ki özür dilemesi gereken eşiniz. Sizin bir suçunuz yok ki. Eşiniz de kendi sorumluluğunu size yüklemesin.

Bence kv zor gelmiş olabilir çocuk bakmak.
Belkide bunun üzerinde tartışıyorlardı suç mu bastırıyo acaba kv kırıldım numarası yapıp.
Bi saygısızlığın yok anlattığın kadarıyla özür dilemen ne manaymış acaba.

Bence kv zor gelmiş olabilir çocuk bakmak.
Belkide bunun üzerinde tartışıyorlardı suç mu bastırıyo acaba kv kırıldım numarası yapıp.
Bi saygısızlığın yok anlattığın kadarıyla özür dilemen ne manaymış acaba.
Ben bitek kendimı ifade etmek isterken sesim yukseldigi için hatalı olabilirim onun dişinda bir hatam olduğunu düşünmüyorum çünkü bana karşı direk tavır bir çıkış var ne yapmam beklenuyordu gulsemiydim yani.

Ben bitek kendimı ifade etmek isterken sesim yukseldigi için hatalı olabilirim onun dişinda bir hatam olduğunu düşünmüyorum çünkü bana karşı direk tavır bir çıkış var ne yapmam beklenuyordu gulsemiydim yani.
Bilmiyorum ama aklıma çocuk bakmayı bırakacak ama sebep arıyormuş gibi geldi bekle bakalım neymiş sebebi anlaşılır.

Nerdeyse gucendigim icin suçlu olacağım ise bak. Yarın olsun bi sakinleş elim bakalım sabah bana nasıl davranacak bende ona göre hareket edeceğim.
Çocuk bakmak tabiki zor anlıyorum zorla baktiramam isterse bırakabilir de ama yolu bu değil.

Bilmiyorum ama aklıma çocuk bakmayı bırakacak ama sebep arıyormuş gibi geldi bekle bakalım neymiş sebebi anlaşılır.
Evet bende öyle düşünmeye başladım zaten ne zaman eşimle bişey olsa aralarında gelmeyeceğim diyor. Bu şekilde nasıl yürür bilemiyorum.

ama onların gerildiğini duymuşsunuz keşke hemen sıcağı sıcağına çocukların hastalığını atmasaydınız ortaya. belki de çocuklarla ilgili tartıştılar onun üzerine siz geldiniz.

özür dilemeyin tabi ki ama yine de aranızda iletişim kopukluğu olduğunu vs söyleyebilirsiniz yanına gidip.

Back
X