Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Arkadaşlarınızla gitmesi garip ama çocuğunuza bakmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Ama herkes kendi değerini kendi belirler madem ilgisiz çocuğunuza ve size karşı siz de bundan sonra ona göre davranırsınız kendisine.

Olmuştür demiştir sonrada bir şekilde vazgeçmiştir neden bukadar sinir ve kızgınlık duyuyorsun.Çorbacıya gitmis ne olmuş sanki koca insan sırtında mı götürdün sanki corbacıya.

Sizde hep böyle mi yaparsınız. Plan yapar caz geçer insanları mağdur mu edersiniz size neden normal geldi onu anlamaya çalışıyorum da ..

Yukarda da yazdım bir kaç kez
Normalde hep bakarım der ağzında bu laf hep var ama ben en fazla markete giderken bırakırım Yük olmasın diye onu da her zaman yapmam haftada bir on günde bir yarım saat

Eşim gelmek zorunda değilsiniz zaten kimseyi tanımıyorsunuz gelip ne yapacaksınız dedi, bir şey demediler Sonra önce eşime telefon açmış biz geliyoruz chill çocuğu getirsin biz bakarız orda dediler. Bir şey demedim bir gün öncesinde bendeydiler kv gelsin orda bakarım dedi. Elbisesini bile almadım götürmeyeceğim dedim. Israr etti gittik elbise aldık kızımı da götürdük
Tamam dedim maden bakacaksın gelsin akşam da zaten uyumuş olur eğer birlikte düğün çıkışı bir seyler yaparsaydım çocuğu alırsın o zaman dedik. Uyur o saate uyur deri. Bende bunu evet olarak algıladım .

Yapmak zorundaydı evet çünkü benim çocuğu oraya götürmeme sebep oldu.

Düğün sonrası çorbacı konusunda da ben oraya gitsem de gitmesem de onun gitmemesi gerekiyordu insanlar o varken rahat edemez bunu düşünmek çok mu zor

Damadın babası da orada evet ama babası arkadaşlarından geri kalacak bir insan değil bazı insanlar hep daha gençtir ya hani herkese uyum sağlar o tipte bir insandı ve o ısmarlamak oğlunun yanında olmak adına gelmek istemiştir onun gelmesi normal. Anormal olan alakasız kalan benimkilerin gitmesi

Dun gece sarjim bittigi icin yorum yazamamistim ama sayenizde gulumseyerek uyudum :) (Her ne kadar siz sinir harbi yasamis olsanizda)

Insan elbette arkadasinin dugununde daha farkli zaman gecirmek ister. Haklisiniz . Ama kayinvalideniz de cocugunuza bakmak zorunda degil ki siz de bunun farkindasiniz. Yazmissiniz. Soz vererek gelmis. Sozunu tutsaydi iyiydi.

Corbaci olayi tam bir bomba :) Asla hakli gormuyorum yaptigini. Isteyen istedigi yere gider, siz karisamazsiniz da demiyorum. Madem cok istiyor corbaciya gitmek baska zaman baska yere gitsin. Demek kadinin icinde nasil bir heves varki takildi peslerine gitti.
Bende de boyle bir teyze var. Kiz kiza gidecegiz takilirdi bu da. Anlamaz. Kendi gelemezse kocasini takardi. Artik höt diyorum. Bisey diyemiyor. Sizin kayinvalide ne diyebilirsiniz bilemedim...

Uzaktan ahkam kesmek ne kolay degil mi?Kadin ne anlatiyor siz ne diyorsunuz? Konu sahibi ins konuyu kapatir okudukca yorumlari deli oluyoruz bakis acisina bazilarinin.Koca kadinin konu sahibinin arkadasinin dugunu sonrasi genclerle corbacida isi ne? Bu geline gol atacagim diye yapilan bir terbiyesizlikten baska birsey degil.

Niye oyle diyorsunuz, o yorumlarin sahiplerinin kaynanalari hep gelinlerinin arkadaslarinin dugunu sonrasi corbaciya gider bu bir gelenek

İşte işime burnunu sokup işimi bozdu

KV de bir insan yaşlandı diye onun da gezmeye hakkı yok mu? O da belki senin düşünmüştür. Hamile yorulmuşsundur diye

bazı insanlar sadece muhalefet olmak için yorum yapıyor.. konu sahibi yüz kere de yazsa boş bin kere de yazsa boş..

KV de bir insan yaşlandı diye onun da gezmeye hakkı yok mu? O da belki senin düşünmüştür. Hamile yorulmuşsundur diye

gezsin de düğün sonrası damat ve gelin, yakın akraba, arkadaş ortamında niye geziyorrrrr gitsinn sabahlara kadar takılsın istediği tüm mekanlarda ama olacak şey var olmayacak şey var...

Böyle diyenlerin konularına bakacağım üşenmesem acaba hiç mi kv ilişkileri Yok yoksa çocukları mı yok yada kayınvalideleri kendi arkadaşlarıyla çok mı samimi oluyor anlamak istiyorum

Tabi ki var gezsin kendi arkadaşlarıyla benim arkadaşlarımla işi ne ?

Bu yorumu samimi olarak yaptığınıza inanmıyorum şimdi olay onun gezmeye hakkı yok mu ya geldi pes doğrusu

50 yaşında muhafazakar kadın alkollü gençlerle gezmede.. tabi ki hakkı var haklısınız

Ayrıca tanıdığı kimse Yok ve kalkıp dans eden oynayan bir insan degil . Onun için düğün geçip oturmak zaten .

Hani diyorsunuz ya dügünün büyün eğlencesini kendinize bırakmışsınız bu lafa takıldım şimdi .
Çocuğa bakmadı orda oturdu sadece çok mu eğlendi .
Şunu diyemiyorum; kv de iyi eğlendi çocuğa baksa bundan mahrum kalacaktı diyemiyorum

Bu beklenti değil ki, plan programa uyulmamasinin kızgınlığı.

Yorumun hepsini okumadım ama bence böyle durumlarda anne veya kv farketmez çocuklarına yardımcı olmak adına önceden anlaşılmasa bile o çocuğa bakmalılar.
Her zaman böyle özel şeyler olmuyor ki, bir saat gençlere müsade etmenin kimseye zararı dokunmaz.
Düğünsahibi açısındanda bunların burda ne işi var gibi cümleleri aralarında konuşulmuştur muhtemelen

Senin içinde bir kez daha izah edeyim,
Eşim sağdıçtı düğünde bana çocuk bakma konusunda yardımcı olamayacağı için çocuğu götürmüyorduk
Ama kv getirin biz bakarız dügünde dedi
Sanırım kalkıp gelmesinin kılıfı torun bakmak olsun istedi
Böyle giyince kızımı da götürdük ama ilgilenmedi
Benim çocuğu oraya götürmeme sebep oluyorsa kusura bakmayın bakmak zorunda aksını idda edeni samimi bulmuyorum artık

Ya Allah aşkına tamam kadın da eğlensin etsin tabi ki ama ortada bir çocuk var. Baştan konuşulmuş, tamam bakarım demiş. Ne yapsın kadın güvenmiş gitmiş. Bir de arkadaşının düğünü, eğlenmek istemiş arkadaşlarıyla. Yakın da arkadaş belli ki eşi sağdıçmış. Niye kadın eğlenmesin, otursun, çocuğuma da baksın nihaha diyormuş gibi davranıldı hiç anlamadım. Cidden sinir bozucu olmuş. Bir de kadını saf dışı edip arkadaşlarıyla gitmiş. E gençler rahat edemez haliyle. Damadın babası denmiş. O damadın babası. Baba yani. Heves kursakta kalmış. Kadın derdini açmış kafam dağılsın diye, yine konu sahibi suçlu, yine konu sahibi suçlu. Niye kk'da hep konu sahipleri suçlu?

Ortada verilip tutulmamış bir söz var, konu sahibi kayınvalidesine güvenerek getirmiş çocuğunu, yoksa götürmeyecektim diyor, bu durumda ben konu sahibesine haksızsın diyemem, kimin başına gelse, kaçımız sözünden cayan kayınvalideye iyi yaptın deriz.
Evet bakmak zorunda olmayabilir ama planı bozup, söz verip, çocuğu getiriyorsa, bakmalı.
Eşiniz zaten sonrasın da gereken tavrı göstermiş, siz de eşinize uyun ve bir daha sözüne güvenip iş yapmayın, hem siz gerilmezsiniz, hem rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…