- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Olmuştür demiştir sonrada bir şekilde vazgeçmiştir neden bukadar sinir ve kızgınlık duyuyorsun.Çorbacıya gitmis ne olmuş sanki koca insan sırtında mı götürdün sanki corbacıya.
Arkadaşlarınızla gitmesi garip ama çocuğunuza bakmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Ama herkes kendi değerini kendi belirler madem ilgisiz çocuğunuza ve size karşı siz de bundan sonra ona göre davranırsınız kendisine.
Kayinvalide biraz yardimci olabilirdi tabii ama siz dugunun butun eglencesini kendinize, cocuk bakma isini dugunun bir baska davetlisine paylaştırmak istemişsiniz elinizde patlamis. Kendi elinde davetiyesi olan bir kadin icin siz "gelsinler cocuk bakar" diye dusunurseniz boyle olur.
Kayinvalidenin cocuk bakmaya gelmedigi bastan asikar dgil mi? Niyeti cocuk bakmak olsa siz de cocuk da daha rahat etsin diye dugune gelmez cocuk bakardi.
Damadin babasi da corbaciya gelmedi mi? O da mi sizle yasitti? Evden cikmadan konusulmus ama kadin cani gonulden ben torunumla eve gelirim siz gider eglenirsiniz dedi mi? Yoksa siz kadina boyle boyle yapariz dediniz mecburen tamam mi dedi?
Ben olsam gelinime daha cok yardimci olurdum kayinvalide hakli demiyorum yanlis anlamayin. Ama yapmak zorunda miydi? Degildi bence. Hamile halinizle ve kucuk cocukla sizin dugun sonrasi corbaciya gitmeniz cok mu gerekliydi? Elbet gidebilirsiniz hamile kadin evde otursun zihniyetinde degilim kendim hamileyken hem okula devam ettim hem ise gittim hem gezdim oraya cekmeyin ama keyif icin yaptiginiz bir seyde kimse size destek olmak zorunda degil ki.
Yok hasta olur hastaneye gidersiniz kv o zaman 22 aylik cocuga bakmazsa cok ayip eder. Ama siz gezin diye bakmak zorunda mi? Bence degil.
Keske bastan "cok yakinlarimizin dugunu bu mutlu gunlerinde biz de yanlarinda olmak ve eglenmek isteriz. Cocukla zor olacak size cocugu birakip biz gidelim" deseydiniz onlara sormadan plan yapmak yerine
Niye oyle diyorsunuz, o yorumlarin sahiplerinin kaynanalari hep gelinlerinin arkadaslarinin dugunu sonrasi corbaciya gider bu bir gelenekUzaktan ahkam kesmek ne kolay degil mi?Kadin ne anlatiyor siz ne diyorsunuz? Konu sahibi ins konuyu kapatir okudukca yorumlari deli oluyoruz bakis acisina bazilarinin.Koca kadinin konu sahibinin arkadasinin dugunu sonrasi genclerle corbacida isi ne? Bu geline gol atacagim diye yapilan bir terbiyesizlikten baska birsey degil.
Dun gece sarjim bittigi icin yorum yazamamistim ama sayenizde gulumseyerek uyudum :) (Her ne kadar siz sinir harbi yasamis olsanizda)
Insan elbette arkadasinin dugununde daha farkli zaman gecirmek ister. Haklisiniz . Ama kayinvalideniz de cocugunuza bakmak zorunda degil ki siz de bunun farkindasiniz. Yazmissiniz. Soz vererek gelmis. Sozunu tutsaydi iyiydi.
Corbaci olayi tam bir bomba :) Asla hakli gormuyorum yaptigini. Isteyen istedigi yere gider, siz karisamazsiniz da demiyorum. Madem cok istiyor corbaciya gitmek baska zaman baska yere gitsin. Demek kadinin icinde nasil bir heves varki takildi peslerine gitti.
Bende de boyle bir teyze var. Kiz kiza gidecegiz takilirdi bu da. Anlamaz. Kendi gelemezse kocasini takardi. Artik höt diyorum. Bisey diyemiyor. Sizin kayinvalide ne diyebilirsiniz bilemedim...
Uzaktan ahkam kesmek ne kolay degil mi?Kadin ne anlatiyor siz ne diyorsunuz? Konu sahibi ins konuyu kapatir okudukca yorumlari deli oluyoruz bakis acisina bazilarinin.Koca kadinin konu sahibinin arkadasinin dugunu sonrasi genclerle corbacida isi ne? Bu geline gol atacagim diye yapilan bir terbiyesizlikten baska birsey degil.
KV de bir insan yaşlandı diye onun da gezmeye hakkı yok mu? O da belki senin düşünmüştür. Hamile yorulmuşsundur diye
Uzaktan ahkam kesmek ne kolay degil mi?Kadin ne anlatiyor siz ne diyorsunuz? Konu sahibi ins konuyu kapatir okudukca yorumlari deli oluyoruz bakis acisina bazilarinin.Koca kadinin konu sahibinin arkadasinin dugunu sonrasi genclerle corbacida isi ne? Bu geline gol atacagim diye yapilan bir terbiyesizlikten baska birsey degil.
KV de bir insan yaşlandı diye onun da gezmeye hakkı yok mu? O da belki senin düşünmüştür. Hamile yorulmuşsundur diye
Kayinvalide biraz yardimci olabilirdi tabii ama siz dugunun butun eglencesini kendinize, cocuk bakma isini dugunun bir baska davetlisine paylaştırmak istemişsiniz elinizde patlamis. Kendi elinde davetiyesi olan bir kadin icin siz "gelsinler cocuk bakar" diye dusunurseniz boyle olur.
Kayinvalidenin cocuk bakmaya gelmedigi bastan asikar dgil mi? Niyeti cocuk bakmak olsa siz de cocuk da daha rahat etsin diye dugune gelmez cocuk bakardi.
Damadin babasi da corbaciya gelmedi mi? O da mi sizle yasitti? Evden cikmadan konusulmus ama kadin cani gonulden ben torunumla eve gelirim siz gider eglenirsiniz dedi mi? Yoksa siz kadina boyle boyle yapariz dediniz mecburen tamam mi dedi?
Ben olsam gelinime daha cok yardimci olurdum kayinvalide hakli demiyorum yanlis anlamayin. Ama yapmak zorunda miydi? Degildi bence. Hamile halinizle ve kucuk cocukla sizin dugun sonrasi corbaciya gitmeniz cok mu gerekliydi? Elbet gidebilirsiniz hamile kadin evde otursun zihniyetinde degilim kendim hamileyken hem okula devam ettim hem ise gittim hem gezdim oraya cekmeyin ama keyif icin yaptiginiz bir seyde kimse size destek olmak zorunda degil ki.
Yok hasta olur hastaneye gidersiniz kv o zaman 22 aylik cocuga bakmazsa cok ayip eder. Ama siz gezin diye bakmak zorunda mi? Bence degil.
Keske bastan "cok yakinlarimizin dugunu bu mutlu gunlerinde biz de yanlarinda olmak ve eglenmek isteriz. Cocukla zor olacak size cocugu birakip biz gidelim" deseydiniz onlara sormadan plan yapmak yerine
Şu laf ne kadar moda olmuş ya 'beklenti içine girmeyin' insanlıktan çıkalım dimi robot olalım birbirimize
Ve anlatamadığım kısım ben kızımı götürmüyordum peşinde koşmak istemediğim için, bana getirmemi söyleyen bakacağım diyen kendisi
Arkadaşlarınızın yanına çorbacıda diye yamanması hoş olmamış.
Onun dışında bakmak zorunda değil kadın... bu beklenti hep hayal kırıklığı getiriyor maalesef.
Bir de siz ayağınızda topuklu, hamile halinizle dolaşırken kayınvalideye değil eşinize sorun neredeydi diye...
chiLL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?