Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Eşiniz neden çocukla hiç ilgilenmedi madem sizi o da görmedi mi? Onun dışında bakar dedik eve götürür dedik diyorsunuz da bunu kendi aranızda mı dediniz? Kayınvalide tamam demiş miydi bunun için? Şahsen ben ondan çok eşime takardım niye çocuğumuza bütün gece ben bakıyorum diye

yorumlara şöyle bir baktım da insanlık ölmüş arkadaş ya..
vicdansız acımasız yeni bir nesil gümbür gümbür geliyor...
Hadi bizden geçti artık da Allah çocuklarımıza acısın....

Gezmeyi sever evet bu yüzden dügüne geldi . Ama çorbacı da ne işin var be kadın

Yanlış anlama beni tabiiki torunu bakabilir , babaanne sonuçta , ben senin beklenti için de olmanı yadırgadım . Okadar

Düğünden önce eşim ilgilenemeyeceğini söyledi, sende tek başına kontrol edemezsin götürmeyelim dedi. Bu yüzden götürmüyorduk eşime diyecek bir lafım Yok burada

Ben kızımı götürmüyordum elbise bile almadım
O ısrarla gelsın ben bakıcam dedi

Peki siz bunu yapar mısınız gelininize yada kızınıza ?

Çorbacıya gidecek olan grup kendi içlerinde organize oluyorlardı şu şununla gitsin bu araba su araba gibi şeylerle
Kv ve kp de orda bekleyince damadın babası gelin isterseniz bi çorba içeceğiz gençlerle dedi ikiletmeden tamam dediler

Siz anlamıyorsunuz benim kızdığım noktayı yada anlamak istemiyorsunuz
Benim planım değişti söz verildi tutulmadı hala mı 'gelin' suçlu ?

Düğünden önce eşim ilgilenemeyeceğini söyledi, sende tek başına kontrol edemezsin götürmeyelim dedi. Bu yüzden götürmüyorduk eşime diyecek bir lafım Yok burada
Goturmeyip annenize mi birakacaktiniz planiniz neydi?
Bunu konu basina yazmadiginiz icin konunuz cok farkli yone gitti.
Tabii bastan boyle bi anlasma varsa kizmakta haklisiniz.
Ama konunun basinda aksettirdiginiz sey zaten kayinvalide yarim agiz bakariz demis de siz cok beklentiye girmissiniz gibi.
Sinir harbi yasamamak icin konunuzu guncelleyin bence. Yorumlarinizi okumuyor konuya ilk yorum yapan kisiler.

Kv nizin bu tarz ilk vukuatıysa haklısınız.
Güvenmişsiniz yolda bırakmış.
Kendi adıma bu tarz bir konuda ne anneme ne kv me güvenirim. İkisi de biliyorum ki zora gelince yan çizer.
Oğlum biraz hareketli, bakarım derler o gün yorgun olurlar, sıcaktan bunalırlar, peşinden koşamazlar, Canları istemez, biriyle muhabbete dalarlar, çocuğun huysuz günü olur anne diye tutturur vs...
Bunlar hep ihtimal olduğu için böyle bir şey olduğunda bana yalvarsalar dahi bırakacak yerim varsa bırakırım, yada sorumluluk bendedir, göze alıyorsam giderim.
ama sizin kv ilk defa kazık atmıştır bu da ders olur sonrası için :) geçmiş olsun...

Bende teklifi yapan oydu ben geleyim çocukta gelsin ben bakarım
Sizin durum da sinir bozucu
Sonunda bende öyle yapacağım bir daha bakkala bile gitmem onunla

Siz de güvenmeseydiniz? Kayınvalideniz çok mu güvenilir bir insandı da bu kadar planı ona göre yaptınız? Resmen daha önce arkadaşınızı bile evden kovmuş yalanlarıyla, ben böyle bir insana hayatta güvenmem mesela. İnsanlar düzelmezler sadece düzelir gibi görünürler ama yalandır.
Ayrıca Ben gelini kızı oğlu değil, hatalı olanı suçlu bulurum. Bunca şeye rağmen güvendiğiniz için evet siz suçlusunuz.

Böyle hiç emanet etmedim ilk defa adam gibi bakacaktı
Mesela ona ziyarete gideriz ben ona bırakır bakkala giderim yada kaşımı aldırmaya gider gelirim bu kadar onun dışında hiç kayda değer bir bakması olmadı .
Bu yüzden de onun gelmeyeceğini sandıgım halde çocuğu ona degil bir başkasına bırakacaktım

Başta dügüne gelmiyor sandım buna rağmen ona degil bir başkasına bırakıyordum bende geleyim çocukta gelsin diye ısrar etti
Ama size anlatamam çünkü siz baştan kestiniz hükmü anlamak istemiyorsunuz
Kayınvalidem orda çocuğu havuza attı desem neden kayınvalidene baktırdın dersiniz . Sonuçta bu da benim üstüme zimmetli mal haklısınız kimse dokunamaz tutamaz elleyemez . Bunu ben vermek istemediğimde de öyle düşünselerdi keşke .senin malın bizene!
O kadar eski konuları okumuşsunuz birde hala isteyince seni gece vakti ayağına getirtip torunun görüyordu şimdide bakıverseydi demek yerine bakmaz neden baksın diyorsunuz
Güvenmem de ayrı hata tabi neden güveneyim ki kayınvalide sonuçta!
HEPSİ AYNI

Son düzenleme:

Çok yakın bir arkadasım var kızım onunla çok uyumlu o bizim evde bakacaktı
Zaten ne zaman doktor hastane vs önemli bir durum olur onu çağırırım onun dışında kimsenin pek bakmışlığı yok ne annem ne kayınvalidem

Yazdığımı sanıyorum ama bakıp ekleme yaparım şimdi sonra da kapatacağım zaten

Evli olmadığım için herhalde gelinlerin "kaynanam çocuğumla ilgilenmiyor" olayını cozebilmis değilim ancak sizin kayınvalideye de maasallah yani çocukla ilgilenmek dışında pek bi aktifmis

Evli olmadığım için herhalde gelinlerin "kaynanam çocuğumla ilgilenmiyor" olayını cozebilmis değilim ancak sizin kayınvalideye de maasallah yani çocukla ilgilenmek dışında pek bi aktifmis

Benim derdim o da degil bana söz verip vaat verip ona göre plan yaptırıyor sonra sözünü tutmuyor ben bakacağım getir dedi götürdüm çocuğu bakmadı kızdığım nokta bu yoksa zaten kendı basıma büyüttüm onun bi hayrı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…