Bu Kv lere eğlence var gezme var deyin, anında kapıda hazırlar. Bi tane de bende var...
Aynı kv bizle gezdikten sonra yakındaki hastanede son günlerini yaşayan çok eski ve hatri sayılır bi aile dostunu görmeye gittiğimizde arabadan inmek istemedi. Siz gidin, görün gelin dedi. Sebebi ayakları agriyormus. (Gezmeye gelebilmişti oysa) Ve orası özel hasteneydi ve birkaç asansörü vardı. Oğlunun ısrarı üstüne geldi, girip çıkmak 5 dk surmedi. Ama o surede de başardı, saçmaladı. Hastanin eşine "biz de başka bi yere gidiyorduk, geciyorduk, uğradık" dedi. Kv den inciler.. Bitmezzzz...
Yanlış anlama beni tabiiki torunu bakabilir , babaanne sonuçta , ben senin beklenti için de olmanı yadırgadım . OkadarDeğiştiğini önceki yorumlarda bahsettim biri sormuş aranız nasıl biraz düzeldi diye.
Farzedelim hala aynı, sen düşün şimdi oraya kalkıp geliyor gelmişken elinden tutup gezdirse bu saydığın durumların hangisi tehlike oluşturabilir ?
Artık şeker yiyecek yaşa da geldi yasak bir gıda Yok .
Baksaydı ne gibi bir sorun olırdu Benim göremediğim ?
Eşiniz neden çocukla hiç ilgilenmedi madem sizi o da görmedi mi? Onun dışında bakar dedik eve götürür dedik diyorsunuz da bunu kendi aranızda mı dediniz? Kayınvalide tamam demiş miydi bunun için? Şahsen ben ondan çok eşime takardım niye çocuğumuza bütün gece ben bakıyorum diye
Yanlış anlama beni tabiiki torunu bakabilir , babaanne sonuçta , ben senin beklenti için de olmanı yadırgadım . Okadar
Birincisi; hamile insan topuklu giymesin.
İkincisi: çocuğa bak diye koca insanları düğüne getirip bakıcı diye evladınızın peşine koşturmasını beklemek çok ayıp. Ben asla gelinlerime de kızlarıma da bu yüzü vermem, ha kayınvalide de sorunlu çünkü böyle bir şeyi nasıl kabul eder?
Madem çocukla rahat etmeyecektiniz o zaman kayınvalideyi düğüne çağırmayıp kızınızı onlara bırakacaktınız.
Ayrıca eğer onları da çorbacıya çağırmışlarsa gitmek istemek onların hakkı.
Yaşlı insanlar zaten çocuk bakmışlar hep bir de bu yaşlarında torun bastırılmasına aşırı sinir oluyorum.
Belki istemiyor, o da gezmek istiyor artık olamaz mı?
Goturmeyip annenize mi birakacaktiniz planiniz neydi?Düğünden önce eşim ilgilenemeyeceğini söyledi, sende tek başına kontrol edemezsin götürmeyelim dedi. Bu yüzden götürmüyorduk eşime diyecek bir lafım Yok burada
Senin içinde bir kez daha izah edeyim,
Eşim sağdıçtı düğünde bana çocuk bakma konusunda yardımcı olamayacağı için çocuğu götürmüyorduk
Ama kv getirin biz bakarız dügünde dedi
Sanırım kalkıp gelmesinin kılıfı torun bakmak olsun istedi
Böyle giyince kızımı da götürdük ama ilgilenmedi
Benim çocuğu oraya götürmeme sebep oluyorsa kusura bakmayın bakmak zorunda aksını idda edeni samimi bulmuyorum artık
Ah ah bunlarin hepsi ayni galiba Benzer bisey benim basima geldi.Hatta benimki daha kotu.Yurtdisi tatiline gidecektik bebegim kucuktu.Esim dediki annemi goturelim o aksamlari bebekle ilgilenir biz senle cikariz vakit geciririz dedi ok dedim Arkadaslarimiz ve benim yengem ve yegenim de var.Inanin bi gittik birak cocugu kv ye baktirmayi bi dogru duzgun yemek bile yiyemedik esimle ve digerleriyle.Cunku kv kisisi cocugu alip gezdirmedi bile.Yengemle oturup kahve ictiler sohbet ettiler ben cocukla odadan cikamadim balkonundan gordum hanimi hep disarda.Hatta gece bi cikiyordu sabaha karsi 5 te geliyordu odasina.Anlicaniz tatilin keyfini surdu fazlasiyla.Tabi ben esimle kavga kiyamet.Esim sok oldu annesinin bu yaptigi karsisinda.Ustune cocuk ta ateslendi donene kadar bi gece yardimci olmadi uykusuz perisan olduk esimle.Zaten tatil burnumuzdan geldi.Donunce yuzune bakmadim esim annesinin yuzune cok sey soyledi koca adam agladi ya sinirinden.Benim yuzumu yere serdin dedi karimin karsisinda.Tatilimiz heba oldu.Giderken bebek mevzusunu bilerek gitti yani ozellikle bize gol atti.Ne mi oldu bi daha hic biyere goturmedik planlara dahil etmedik suan kiskancliktan catliyor.
Siz de güvenmeseydiniz? Kayınvalideniz çok mu güvenilir bir insandı da bu kadar planı ona göre yaptınız? Resmen daha önce arkadaşınızı bile evden kovmuş yalanlarıyla, ben böyle bir insana hayatta güvenmem mesela. İnsanlar düzelmezler sadece düzelir gibi görünürler ama yalandır.Ben kızımı götürmüyordum elbise bile almadım
O ısrarla gelsın ben başlıcam dedi
Peki siz bunu yapar mısınız gelininize yada kızınıza ?
Çorbacıya gidecek olan grup kendi içlerinde organize oluyorlardı şu şununla gitsin bu araba su araba gibi şeylerle
Kv ve kp de orda bekleyince damadın babası gelin isterseniz bi çorba içeceğiz gençlerle dedi ikiletmeden tamam dediler
Siz anlamıyorsunuz benim kızdığım noktayı yada anlamamak istemiyorsunuz
Benim planım değişti söz verildi tutulmadı hala mı 'gelin' suçlu ?
Kv nizin bu tarz ilk vukuatıysa haklısınız.
Güvenmişsiniz yolda bırakmış.
Kendi adıma bu tarz bir konuda ne anneme ne kv me güvenirim. İkisi de biliyorum ki zora gelince yan çizer.
Oğlum biraz hareketli, bakarım derler o gün yorgun olurlar, sıcaktan bunalırlar, peşinden koşamazlar, Canları istemez, biriyle muhabbete dalarlar, çocuğun huysuz günü olur anne diye tutturur vs...
Bunlar hep ihtimal olduğu için böyle bir şey olduğunda bana yalvarsalar dahi bırakacak yerim varsa bırakırım, yada sorumluluk bendedir, göze alıyorsam giderim.
ama sizin kv ilk defa kazık atmıştır bu da ders olur sonrası için :) geçmiş olsun...
Siz de güvenmeseydiniz? Kayınvalideniz çok mu güvenilir bir insandı da bu kadar planı ona göre yaptınız? Resmen daha önce arkadaşınızı bile evden kovmuş yalanlarıyla, ben böyle bir insana hayatta güvenmem mesela. İnsanlar düzelmezler sadece düzelir gibi görünürler ama yalandır.
Ayrıca Ben gelini kızı oğlu değil, hatalı olanı suçlu bulurum. Bunca şeye rağmen güvendiğiniz için evet siz suçlusunuz.
Goturmeyip annenize mi birakacaktiniz planiniz neydi?
Bunu konu basina yazmadiginiz icin konunuz cok farkli yone gitti.
Tabii bastan boyle bi anlasma varsa kizmakta haklisiniz.
Ama konunun basinda aksettirdiginiz sey zaten kayinvalide yarim agiz bakariz demis de siz cok beklentiye girmissiniz gibi.
Sinir harbi yasamamak icin konunuzu guncelleyin bence. Yorumlarinizi okumuyor konuya ilk yorum yapan kisiler.
Evli olmadığım için herhalde gelinlerin "kaynanam çocuğumla ilgilenmiyor" olayını cozebilmis değilim ancak sizin kayınvalideye de maasallah yani çocukla ilgilenmek dışında pek bi aktifmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?