Yorumun hepsini okumadım ama bence böyle durumlarda anne veya kv farketmez çocuklarına yardımcı olmak adına önceden anlaşılmasa bile o çocuğa bakmalılar.
Her zaman böyle özel şeyler olmuyor ki, bir saat gençlere müsade etmenin kimseye zararı dokunmaz.
Düğünsahibi açısındanda bunların burda ne işi var gibi cümleleri aralarında konuşulmuştur muhtemelen
Ya Allah aşkına tamam kadın da eğlensin etsin tabi ki ama ortada bir çocuk var. Baştan konuşulmuş, tamam bakarım demiş. Ne yapsın kadın güvenmiş gitmiş. Bir de arkadaşının düğünü, eğlenmek istemiş arkadaşlarıyla. Yakın da arkadaş belli ki eşi sağdıçmış. Niye kadın eğlenmesin, otursun, çocuğuma da baksın nihaha diyormuş gibi davranıldı hiç anlamadım. Cidden sinir bozucu olmuş. Bir de kadını saf dışı edip arkadaşlarıyla gitmiş. E gençler rahat edemez haliyle. Damadın babası denmiş. O damadın babası. Baba yani. Heves kursakta kalmış. Kadın derdini açmış kafam dağılsın diye, yine konu sahibi suçlu, yine konu sahibi suçlu. Niye kk'da hep konu sahipleri suçlu?
Peki son durum nedir? Esiniz donuste ne dedi? Ya da arkadaslarinizdan biriyle iletisim kurdunuz mu? Ne yapmislar corbacida?
chiLL ben hala guluyorum
Bu beklenti değil ki, plan programa uyulmamasinin kızgınlığı.
Kesinlikle öyle ama buradaki bazı insanlar çok bencil olmuş kv ye şükrettim en azından benimle aynı masada oturup eşyalarıma göz kulak oldu. Burda mecburmuyum diyerek onu bile yapmayacak insanlar var
İlk gorusmenizde bunu aynen söylüyorsun. Cok pisman oldum kizimi goturdugume, düğün burnumdan geldi. 2 dk oturup birsey bile yiyemedim hamile halimle pesinde koştum durdum. Bir daha tövbe artık asla yanımda goturmem. Bari siz eglenebildiniz mi anneciğim?
önce şunu bir netleştirelim
şu forumda yapılan en büyük yanlışlardan biri
-ilk mesajı oku-ilk sayfaya göz gezdir-hop yoruma aban-
tamam forum redaktörü değilim ama yav arkadaş kadın 1500 kere yazdı "kendisi dedi çocuğa ben bakarım diye ona güvenip getirdim yoksa çocuğa kıyafet bile almamıştım" diye
varsa yoksa "bakmak zorunda değil, beklentiye girmeyin"
yahu beklentiyi yaratan süper babaanne!
gelelim mevzuya konu sahibi, siz şu 1500 kezlik açıklamanızı ilk mesajda yapsaydınız diye düşündüm önce ama bu sefer de "mesaj uzun şurdan sonrasını okuyamadımcılar" a açıklama yapardınız.
ben size hak veriyorum tekrara girmeyeyim
sükunetinizi koruyun bence olan olmuş önümüzdeki günlerde olası durumlar için aklınızda tutun yeter.
Konu sahibi, kesinlikle haklısın. Yani o insanlarla tek bağlantısı sensin, bi hukuklari bile yok. Ama düğüne eğlence olsun diye gelmiş belli ki, sonra da benim neyim eksik demiş, gençlerle eğlenmeye gitmiş. Başı göğe ermiştir inş.
Tabi ki var gezsin kendi arkadaşlarıyla benim arkadaşlarımla işi ne ?
Bu yorumu samimi olarak yaptığınıza inanmıyorum şimdi olay onun gezmeye hakkı yok mu ya geldi pes doğrusu
50 yaşında muhafazakar kadın alkollü gençlerle gezmede.. tabi ki hakkı var haklısınız
Kesinlikle öyle ama buradaki bazı insanlar çok bencil olmuş kv ye şükrettim en azından benimle aynı masada oturup eşyalarıma göz kulak oldu. Burda mecburmuyum diyerek onu bile yapmayacak insanlar var
Bunları diyen çoğu kişiler kimbilir neleri dert ediyorlardır.
Ve evet maalesef artık duyarsız bir topluma doğru adım atıyoruz.
Bebeğim kucağımdaydı. Sırtımda çantam , elimde poşetler işe yetişmeye çalışıyordum.
Elimden bebeğin çıngırağı düşmüştü , eğilip almaya çalıştım.En az on kişi bakarak geçti, bir tanesi elime vermeye yeltenmedi.
Şimdi düşünüyorum da , " çocuğu doğurmuşsa onu almayı da bilsin " diye düşünmüşlerdir.
Sizde sırf acik arayacagim diye yorum yapmış gibisiniz.Babaannelik sadece agudu bugudu diyip sevme eylemi degildir.tabikide yeri geldginde bakacak.bunun adi bakicilik degil torunu ile ilgilenmektir.
Daha öncelerde KV ile ilgili iyi bahsetmemiştin. Çat kapı geliyor, lavabodan sonra ellerini yıkamıyor, cocuğuma benden habersin şeker veriyor vs. Bu bahsettiğin kişilikteki bir insana cocuk emanet etmek de kadar doğru ?? Sizin böyle bir beklenti için de olmanızda garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?