Kayınvalidemin arkadaşlarımla çorbacı keyfi

Eski konuları bilmiyorum ama,konuda anlaşılmayacak bir şey göremedim ben.Söz verip cayılan bir durum var ortada.Ayrıca senin eve dönüp kayınvalidenin çorbacıya gideceğini rüyanda görsen inanmazdın sanırım

Evet asla böyle bir şeyi ihtimaller doğrultusunda göremezdim
Normalde gel desen ne işim var demesi gerekirken ..

Evli olmadığım için herhalde gelinlerin "kaynanam çocuğumla ilgilenmiyor" olayını cozebilmis değilim ancak sizin kayınvalideye de maasallah yani çocukla ilgilenmek dışında pek bi aktifmis
Konu sahibini savunmak için söylemiyorum ama,başkasına bırakabilecekken,getir biz bakarız demiş kayınvalide.Yoksa ben evli ve çocukluyum,bende karşıyım anneye kayınvalideye zimmetli gibi çocuk baktırmaya.Bende çocuklarımınkine sürekli bakmayı düşünmem
Ama burada durum başka...

Bence konu sahibi bazi seyleri kendine gore yorumluyor.

Ben olayibir de kv den dinlemek isterdim. Kadina cocuk verilmis arada bir, o da ilgilenmis dugunde. Ama anlasilan konu sahibi kv nin dut gibi cocugun yanindan ayrilmamasini bekliyormus.

Kadini kimsenin dugune "goturdugu" yok. Kendisi davet edildigi yere gitmis. Konu sahibinin zoruna gitmis anlasilan. Anlattiklarini inandirici bulmuyorum cunku surekli gelen yoruma gore olaylari sekillendiriyor. Ve kadinin davet edilerek gittigi yere surekli onu sanki kendisi goturmus gibi konusuyor.

Bence size iyi bi ders olmus. Beklentisiz bi hayatin guzelligi kesfetmeniz dilegiyle. Insan beklentiye girmeyince sizin dediginiz gibi insanliktan cikmis olmuyor.

Sizde hep böyle mi yaparsınız. Plan yapar caz geçer insanları mağdur mu edersiniz size neden normal geldi onu anlamaya çalışıyorum da ..
Ben hep böyle yapmam ama bu olayda evet böyle yapabilirdim.Ben torunda bakmazdım,böyle bir olaydaki gelinle de ilgilenmezdim o ayrı mesele.Herkes kendine bebek dunyaya getiriyor beni ilgilendirmezdi

Bende bu bazı kV lerin gelinler ile s..ik yarıştırnasını anlamıyorum . Bazıları gelin yapıyor geziyor diye olur olmadık şeyler yapıp olur olmadık şeyler bile giyebiliyorlar :) şimdi sorsak teyze ye nasıldı gece diye " vala çok iyi oldu , benim gençlerden neyim eksik ,iyiki gitmişim " der .

Hadi konu sahibini el birliği ile delirtin

Kadına söz verilmiş çocuğuna bakarım diye sonra yan çizilmiş. Sinirlenmekte çok haklı. Kayınvalidesi öylr demesd getirmeyecekmiş. Bunda da gelin mi suçlu? Pes yani.

Niye kayınvalidene güveniyorsun denilmiş. Yahu insan ailesine güvenemeyecekse verilen sözler konusunda kime güvenecek?

Bu kimseye minnet etmeme olayı abartıldıkça abartılıyor. Aile bağları diye bir şey var.

Kayınvalidem yeri gelir torunlarına da bakar, evimde bulaşık da yıkar. Aynı şekilde ben de onun evinde yaparım.

Mesafenin de cılkını çıkartmakta üstümüze yok

yaşının adamı ol demek lazım sanırım.
teyze çok daralmış belli ki ama keşke eşine ayrı olarak gezme teklifinde bulunsaymış

aynen hatta arkadaş başkasına bırakacakmış ona da engel olmuş.

Şoktayımmm...ne alaka çorbacida gençlerle oturmak.ama sende hata o davetiyeyi vermicektin gerçi nerden bileceksin ki...
Dibine kadar haklısın ne diyim olan olmuş bundan sonra aynı şeye düşme arkadaşim

Arkadaşlarınız da bize sardı kaynanasını diye düşünmüştür . Ama size çok ayıp etmiş kaynananız.firsatini bulunca yüzüm e vutun

Ben hep böyle yapmam ama bu olayda evet böyle yapabilirdim.Ben torunda bakmazdım,böyle bir olaydaki gelinle de ilgilenmezdim o ayrı mesele.Herkes kendine bebek dunyaya getiriyor beni ilgilendirmezdi

Okumuyorsunuz sanırım çocuğu getir ben bakarım dedi

Ben geyik yaptıklarını düşünüyorum özellikle 'güvenmeseydin' derken
Bu yüzden dikkate almıyorum artık
Beni gayet net anlamışsınız teşekkürler

Yoruma göre şekillenen kısımları da alıntılansaydınız

Beklentisiz bir hayat dediğiniz verilen sözlere inanmamak mı ?

Sizde söz verip tutmayınca kendinde kusur görmeyenlerdenmisiniz size neden normal geldi bu durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…