- 13 Eylül 2015
- 21.898
- 68.796
- 598
Eski konuları bilmiyorum ama,konuda anlaşılmayacak bir şey göremedim ben.Söz verip cayılan bir durum var ortada.Ayrıca senin eve dönüp kayınvalidenin çorbacıya gideceğini rüyanda görsen inanmazdın sanırımBaşta dügüne gelmiyor sandım buna rağmen ona degil bir başkasına bırakıyordum bende geleyim çocukta gelsin diye ısrar etti
Ama size anlatamam çünkü siz baştan kestiniz hükmü anlamak istemiyorsunuz
Kayınvalidem orda çocuğu havuza attı desem neden kayınvalidene baktırdın dersiniz . Sonuçta bu da benim üstüme zimmetli mal haklısınız kimse dokunamaz tutamaz elleyemez . Bunu ben vermek istemediğim de de öyle düşünselerdi keşke .
O kadar eski konuları okumuşsunuz birde hala isteyince seni gece vakti ayağına getirtip torunun görüyordu şimdide bakıverseydi demek yerine bakmaz neden baksın diyorsunuz
Güvenmem de ayrı hata tabi neden güveneyim ki kayınvalide sonuçta!
HEPSİ AYNI
Eski konuları bilmiyorum ama,konuda anlaşılmayacak bir şey göremedim ben.Söz verip cayılan bir durum var ortada.Ayrıca senin eve dönüp kayınvalidenin çorbacıya gideceğini rüyanda görsen inanmazdın sanırım
Konu sahibini savunmak için söylemiyorum ama,başkasına bırakabilecekken,getir biz bakarız demiş kayınvalide.Yoksa ben evli ve çocukluyum,bende karşıyım anneye kayınvalideye zimmetli gibi çocuk baktırmaya.Bende çocuklarımınkine sürekli bakmayı düşünmemEvli olmadığım için herhalde gelinlerin "kaynanam çocuğumla ilgilenmiyor" olayını cozebilmis değilim ancak sizin kayınvalideye de maasallah yani çocukla ilgilenmek dışında pek bi aktifmis
Ben hep böyle yapmam ama bu olayda evet böyle yapabilirdim.Ben torunda bakmazdım,böyle bir olaydaki gelinle de ilgilenmezdim o ayrı mesele.Herkes kendine bebek dunyaya getiriyor beni ilgilendirmezdiSizde hep böyle mi yaparsınız. Plan yapar caz geçer insanları mağdur mu edersiniz size neden normal geldi onu anlamaya çalışıyorum da ..
Hadi konu sahibini el birliği ile delirtin
Kadına söz verilmiş çocuğuna bakarım diye sonra yan çizilmiş. Sinirlenmekte çok haklı. Kayınvalidesi öylr demesd getirmeyecekmiş. Bunda da gelin mi suçlu? Pes yani.
Niye kayınvalidene güveniyorsun denilmiş. Yahu insan ailesine güvenemeyecekse verilen sözler konusunda kime güvenecek?
Bu kimseye minnet etmeme olayı abartıldıkça abartılıyor. Aile bağları diye bir şey var.
Kayınvalidem yeri gelir torunlarına da bakar, evimde bulaşık da yıkar. Aynı şekilde ben de onun evinde yaparım.
Mesafenin de cılkını çıkartmakta üstümüze yok
Şoktayımmm...ne alaka çorbacida gençlerle oturmak.ama sende hata o davetiyeyi vermicektin gerçi nerden bileceksin ki...Eşim ve benim 10 yıllık ortak arkadaşımız düğünü vardı. Eşim sağdıçtı.
Eşimin ailesine de nezaketen davetiye verildi bir kaç kez denk gelmişlikleri vardı damadın babasıyla Gelmek istediler, bizim de 22 aylık kızımız var , götürmeyecektim kızımı bir başkasına bırakacaktım, kv bizde geleceğiz torun da gelsin biz bakarız dedi.
Evden çıkmadan da konuştuk düğün sonrası kendi aramızda çorbacıya gidebiliriz eğer gidersek kızım kayınvalide ile eve geçecekti zaten uyku saati çoktan gelmiş geçmiş olacak sıkıntı olmaz uyur diye evde bahsettik.
Düğüne gittik havuzbaşıydı ve ben bir an bile kızımın yanından ayrılamadım havuza düşer diye. Kayınvalide masada bi iki kere oyalamaya çalıştı bir kere bile kalkıp çocuğu elinden tutup dolaştırmadı
Ben tüm gece kızımı dolaştırdım ayağımda topuklularla.
Üstelik hamileyim biri elimde biri karnımda insan hiç mi geç dinlen biraz da ben oyalıyim demez
peşinden koşmak istemediğim icin zaten kızımı getirmiyordum
Hepsini geçtim hadi en son düğün bitti biz gençler ve damadın babası çorbacıya gideceğiz kayınvalide bizde geliyoruz babanla dedi.
Kızım kafasını omzuma dayamış yarı uyuyor yarı uyanık, sen gidiyorsan ben eve geçeyim o zaman çocuk uyuyacak dedim. Tamam dedi. Şaka mı yaptı anlamadım arabaya bindim, eşim annesine senin ne işin var sende eve geç o zaman hatta sen geç chill gelsin dedi. Ne olacakmış ne var dedi sonra döndü gitti kendi arabalarına.
Eşimde o an diğer araba da insanlar bekliyor diye mi uzatmadı ben sustum diye mi ısrarcı olmadı anlamadım.
Sonuç olarak kayınvalide beni sattı . Üstelik kayınvalidem o gruptan çok aykırı gruptakiler alkollü ve bizim yaşıtlarımız. Kayınvalidem örtülü Anadolu kadını ne işi var onun orada demekten kendimi alıkoyamıyorum
Üstelik insanlar onların yanında rahat edemeyedebilirler bunj hiç düşünmedi.
Kocası da hiç sorun etmedi tabi bu durumu buna da şaşırdım.
Saçma degil mi ben mi abartıyorum durumu, benim arkadaşımın düğünüydü ve ben hiçbir şey yapamadım sadece kızımla ortalıkta dolandım dans bile edemedim doğru dürüst . Ve şimdi arkadaşlarım kayınvalidemle dügünün cilasını yapmakta bense evdeyim.
Çok saçma değil mi , ver çocuğu bana sen git demesi gerekmezmiydi hala şoktayım..
Ekliyorum, kv her zaman getir bakarım bana bırak bakarım der, normalde bakmaktan kaçmaz. Ben yine de çok sık bırakmıyorum ben varken ilgileniyor torunuyla, ara sıra yarım saat en fazla bir saatlik bırakıyorum
Bu kimseye minnet etmeme olayı abartıldıkça abartılıyor. Aile bağları diye bir şey var.
Ben hep böyle yapmam ama bu olayda evet böyle yapabilirdim.Ben torunda bakmazdım,böyle bir olaydaki gelinle de ilgilenmezdim o ayrı mesele.Herkes kendine bebek dunyaya getiriyor beni ilgilendirmezdi
Hadi konu sahibini el birliği ile delirtin
Kadına söz verilmiş çocuğuna bakarım diye sonra yan çizilmiş. Sinirlenmekte çok haklı. Kayınvalidesi öylr demesd getirmeyecekmiş. Bunda da gelin mi suçlu? Pes yani.
Niye kayınvalidene güveniyorsun denilmiş. Yahu insan ailesine güvenemeyecekse verilen sözler konusunda kime güvenecek?
Kayınvalidem yeri gelir torunlarına da bakar, evimde bulaşık da yıkar. Aynı şekilde ben de onun evinde yaparım.
Mesafenin de cılkını çıkartmakta üstümüze yok
Bence konu sahibi bazi seyleri kendine gore yorumluyor.
Ben olayibir de kv den dinlemek isterdim. Kadina cocuk verilmis arada bir, o da ilgilenmis dugunde. Ama anlasilan konu sahibi kv nin dut gibi cocugun yanindan ayrilmamasini bekliyormus.
Kadini kimsenin dugune "goturdugu" yok. Kendisi davet edildigi yere gitmis. Konu sahibinin zoruna gitmis anlasilan. Anlattiklarini inandirici bulmuyorum cunku surekli gelen yoruma gore olaylari sekillendiriyor. Ve kadinin davet edilerek gittigi yere surekli onu sanki kendisi goturmus gibi konusuyor.
Bence size iyi bi ders olmus. Beklentisiz bi hayatin guzelligi kesfetmeniz dilegiyle. Insan beklentiye girmeyince sizin dediginiz gibi insanliktan cikmis olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?