kayınvalidemin beni sevme nedeni ve tavırları

Oglunu nasil seviyorsa sever , buna kimse kariaamaz ayrica bu kaynanalar.oglularini severken neden gozunuze batiyorki?
Benim annemde hala bizi bebek gibi sever Kimene bundan canim ..
Biraz daha ilimli bakin bence.

Kaynananin diger soyleyis tarzina gelince , oglumu seviyorum diye senide seviyorum demesi biraz patavatsiz davranmis ..
Ama ne sen onu sevmek zorundasin nede o seni sevmek zorunda ..
Iyi gecinin birbirinize sayginiz olsun yeter ..

Yani ben kaynanami severim , ama onun beni sevip sevmemesi hic umrumda olmaz. .
Ister sevsin , ister sevmesin ...

Ee ne var bunda, ben de eşimin ailesini eşimi sevdiğim için seviyorum. Çok tuhaf gelmedi açıçası.
Annem hep der bir kız bir oğlanı severse o evin kedisini köpeğini bile sever diye. Gayet normal değil mi?

bende sevgi konusunda ayni seyleri yasiyorum fazlasiyla ve cok itici buluyorum.. herkes oglunu sever hrkes kizini sever insanlarin yaninda bunu hep dile getirmeye gerek yok

oglumu sevdigim icin seni seviyorumada, bende oglunu sevdigim icin seni seviyorum de ben olsam oyle yapardim

Ee ne var bunda, ben de eşimin ailesini eşimi sevdiğim için seviyorum. Çok tuhaf gelmedi açıkçası.
Annem hep der bir kız bir oğlanı severse o evin kedisini köpeğini bile sever diye. Gayet normal değil mi?
bence anormal. birini başkası için sevmek hoş değil, ukalalık bu

yahu bırakın öyle sevsın ne var? kadın savasları vardır bılırsın! kadın kadını genellıkle kıskanır, hele ki bu bir anneyse kaçınılmazdır.
evet sana bunu açıkça soylemesı çok anlamsız olmus.. ne guzel işte oglunu sevdıgı ıcın senı de sevıyor.. ki normal olan da budur bence! ogluna gıcık olan eşine de olur bu da bır gercek kım ne dersın desın.
ya bir şekilde idare edeceksın gıtme konusunu, ya da ara sıra bahaneler uretıp sık gıtmeyeceksın.

Size bir zararı yoksa sevmesin boşverin..Sizin yuvanızı yıkmaya çalışmasın,eşinizi doldurmasın,size kötülük yapmasın bunlar önemli..Onun dışında sizi sevse ne olur,sevmese ne olur..Yemek konusuna gelince o da kayınvalidenizin huyu demek ki..Maddi durumu varsa bencede hoş değil davranışı..Ama ne yapacaksınız ki? Her insan aynı olmuyor ne yazık ki..Onuda öyle kabul edin..Eşinizle mutlu olmaya bakın ve tatsızlık çıkarmayın boş yere...

Erkek doğur daha çok seveyim mi . Sende valla onu torununa sölücen, cinsiyeti belirleyen ondan gelenler dersin

oğullarımızın hayatına girenleri elbette oğlumuz için seveceğiz,yoksa tanımadığım birini sevemem değil mi

oğullarımızın hayatına girenleri elbette oğlumuz için seveceğiz,yoksa tanımadığım birini sevemem değil mi
bir insanı oğlu için seven kimse bunu dile getirmemeli. kv kredisini düşürüyor bu patavaztsızlığı ile. sizde böyle mi yapıyorsunuz

oğlu için sevsinde karşısındaki de bir insan onu da güzel huyu kalbi davranışı saygısı için sever insan

zaten böyle oğluşunu aşık kadınlardan hoşlanmam dünyada bir tek kendi çocukları var sanıyorlar sinir bozucu :)

bir insanı oğlu için seven kimse bunu dile getirmemeli. kv kredisini düşürüyor bu patavaztsızlığı ile. sizde böyle mi yapıyorsunuz
oğlumun bir kız arkadaşı vardı oğlum için sevdim,saygı duydum..oğlumla ayrıldılar benim içinde bitti.bu kadar yani

Bak canım oğlunu sevdiği içinde seni seviyor çünkü sen aralarını bozmuyorsun eşimi annesine karşı doldurmuyorsun biraz da eş faktörü önemli ailevi ilişkilerde ayrıca kızı yapsa ne olur annesi yorulmasın diye yapmıştır yemek çıkarmıyor diye mi gitmiceksiniz yani alakasız yani ayrıca anneletin gözünde evlatları hep çocuktur kaynanam da öyle ayrıca benim kaynanam işten çıkıp geldiğimizi bildiği halde eve de haftada iki gün kadın geldiği haldr bu akşamda biz de yiyin demez ama yaşlı insanlar yemek çıkarmıyor diye gitmeyeyim mi eşimi neden arada bırakayım öyle böyle yemek çıkarıyor çok büyütecek birşey yok maalesef dört dörtlük kaynana yok

ayıp bu denli patavazsızca konuşmak. kredisi düşüyor benim gözümde
Yani söylemek, bunu dile getirmek evet patavatsızlık yine de ukalalıkla alakası yok. Ama bence çoğu insan için bu böyledir. Yani arada eşim olmasa bir araya gelip görüşeceğim insanlar değiller mesela. Ki ben severim, iyi anlaşırım, bir derdim yoktur o tarafla. Birbirimeze karşı bir saygısızlığımız alıp veremediğimiz yok. Ama yine de arada eşim olmasa paylaşacağım bir şey de yok işte. Yani tuhaf olan bunu düşünmek değil, dile getirmek olabilir belki.

oğullarımızın hayatına girenleri elbette tanımadığım birini sevemem değil mi
sanki kendi anneleri,damatlarını farklı seviyorlar.elbette kızının kocası diye sevecekler.hele ki kızlarına kötü davransın,evine bakmasın,bak bakalım ortada sevgi,saygı kalıyormu.herşeye evlatlarımız için katlanmıyor muyuz sonuçta.kız ailesi için de erkek ailesi içinde geçerli bu durum.onlarda kp.ve kv lerini,
eşlerinin annesi babası diye sevip sayacaklar.yoksa, hayatına sonradan giren beni, niye sevsin.

hayır bir de onlarca konuda yazılıyor,kocam olmadan eşimin ailesinin yanına gitmek istemiyorum diye.sanki kendileri kaynanalarına karşı çok iyiler alakalılar da karşıdan beklentiye giriyorlar

ilk yıllar tabi ki tanımadığı için oğlundan dolayı sever, çok normal.. sizi tanımıyor sonuçta.. ama 9-10 sene sonra artık o evin bir ferdi oluyorsunuz, oğluna kızsa sizi arıyor eğer gerçekten sizi benimsediyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…