Herşey disaridan gorudugu gibi değildir. Cuzdanina bakmadan o anki maddiyatini bilemezsiniz belki parasi yoktu, belki birşey hazırlayacak zamani. O yüzden önünuze koyduğu ile yargilamayin. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Ki ben cidden sinir olurum misafirlige gittik de onumuze sunu sunu koydu diyenlere. Yaninizda esinizi çocuk gibi sevmesi ise hos değil, o konuda haklisiniz. Nisbet ve kiskancliktan ileri gelir, her gicik kaynananin kullandigi klise taktiktir. Biri su kaynanalara nisbetin başka yolunu ogretsin, baydi artik.[/QUOTE
her seferinde mi insanın bahanesi olur peki.. ben burun kıvıran bir kişilik değilim ama birazda bana özen gösterilsn istiyorum.
bence anormal. birini başkası için sevmek hoş değil, ukalalık buEe ne var bunda, ben de eşimin ailesini eşimi sevdiğim için seviyorum. Çok tuhaf gelmedi açıkçası.
Annem hep der bir kız bir oğlanı severse o evin kedisini köpeğini bile sever diye. Gayet normal değil mi?
yahu bırakın öyle sevsın ne var? kadın savasları vardır bılırsın! kadın kadını genellıkle kıskanır, hele ki bu bir anneyse kaçınılmazdır.selamlar arkadaşlar,
dün eşimle annesine gittik. gideceğimizden haberi vardı. eşimi çocuk gibi yanımda seviyor. sırtını sıvazlıyor. gözlerine kurban olurum vs vs bunun gibi şeyler söylüyor. 30 yaşındaki adama böyle yapması bana tuhaf geliyor. laf arasında eşimi çok çok sevdiğini ve beni de bu yüzden sevdiğini söyledi... ben yorum yapmadım. genelde konuşmaları bu tür şeylerden ibaret ve alakasız şeyleri anlatır durur. eşimin abisi ve yengesi ile görüşmüyorlar. diğer oğlunu hiç sevmediğini ve bu yuzden de onun eşini de sevmediğini söyledi. torunlarının yüzünü bilmez. aramaz sormaz 15 dk lık mesafede evler olmasına rağmen.. bir de ne zaman gitsek, yemek yapmaz kızı ile aynı apartmanda oturuyorlar kızı yapar hazırlar, o da kızına iner yer. dün haberli gitmemize rağmen 7 kişiye tek çeşit yemek yapmış ve 6 parça tavuk. diyeksiniz ki belki yoktur dolabında bişeyi ama maddi durumları kötü değil. cimriliğinden yapıyor böyle. ve ben bu tavırlar karşısında oraya gitmek istemiyorum. kendimi inanılmaz yabancı hissediyorum orda. rahat oturamıyorum. eşime yansıtmak istemiyorum ama her gittiğimde huzursuz oluyorum. beni sevme nedeni de sinir oldum açıkcası... dert değil bu anlattıklarım ama sizlerle paylaşmak istedim sadece...
Nesi ukalalık? Yani nasıl bir ukalalık? Ben alaka kuramadım açıkçası.bence anormal. birini başkası için sevmek hoş değil, ukalalık bu
Erkek doğur daha çok seveyim mi . Sende valla onu torununa sölücen, cinsiyeti belirleyen ondan gelenler dersinAynı esimin babaannesi o da sülale içinde bi tek eşimi sever oğullarını bile sevmez tek erkek torun diye eşimi sever beni de eşimden dolayi seviyor. Hatta açık açık erkek doğur daha çok severim seni diyor. Ben de rahatsizim bu durumdan ama birsey denmiyor gormemeye duymamaya çalışın. Yani umursamayin
bir insanı oğlu için seven kimse bunu dile getirmemeli. kv kredisini düşürüyor bu patavaztsızlığı ile. sizde böyle mi yapıyorsunuzoğullarımızın hayatına girenleri elbette oğlumuz için seveceğiz,yoksa tanımadığım birini sevemem değil mi
ayıp bu denli patavazsızca konuşmak. kredisi düşüyor benim gözümdeNesi ukalalık? Yani nasıl bir ukalalık? Ben alaka kuramadım açıkçası.
oğlumun bir kız arkadaşı vardı oğlum için sevdim,saygı duydum..oğlumla ayrıldılar benim içinde bitti.bu kadar yanibir insanı oğlu için seven kimse bunu dile getirmemeli. kv kredisini düşürüyor bu patavaztsızlığı ile. sizde böyle mi yapıyorsunuz
Yani söylemek, bunu dile getirmek evet patavatsızlık yine de ukalalıkla alakası yok. Ama bence çoğu insan için bu böyledir. Yani arada eşim olmasa bir araya gelip görüşeceğim insanlar değiller mesela. Ki ben severim, iyi anlaşırım, bir derdim yoktur o tarafla. Birbirimeze karşı bir saygısızlığımız alıp veremediğimiz yok. Ama yine de arada eşim olmasa paylaşacağım bir şey de yok işte. Yani tuhaf olan bunu düşünmek değil, dile getirmek olabilir belki.ayıp bu denli patavazsızca konuşmak. kredisi düşüyor benim gözümde
sanki kendi anneleri,damatlarını farklı seviyorlar.elbette kızının kocası diye sevecekler.hele ki kızlarına kötü davransın,evine bakmasın,bak bakalım ortada sevgi,saygı kalıyormu.herşeye evlatlarımız için katlanmıyor muyuz sonuçta.kız ailesi için de erkek ailesi içinde geçerli bu durum.onlarda kp.ve kv lerini,oğullarımızın hayatına girenleri elbette tanımadığım birini sevemem değil mi
hayır bir de onlarca konuda yazılıyor,kocam olmadan eşimin ailesinin yanına gitmek istemiyorum diye.sanki kendileri kaynanalarına karşı çok iyiler alakalılar da karşıdan beklentiye giriyorlarsanki kendi anneleri,damatlarını farklı seviyorlar.elbette kızının kocası diye sevecekler.hele ki kızlarına kötü davransın,evine bakmasın,bak bakalım ortada sevgi,saygı kalıyormu.herşeye evlatlarımız için katlanmıyor muyuz sonuçta.kız ailesi için de erkek ailesi içinde geçerli bu durum.onlarda kp.ve kv lerini,
eşlerinin annesi babası diye sevip sayacaklar.yoksa, hayatına sonradan giren beni, niye sevsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?