kayınvalidemin beni sevme nedeni ve tavırları

Oglunu istedigi gibi sevebilir bence ah benim bir oglum olsun 30 yasinda da olsa 50 yasinda da olsa bebek gibi severim heralde rabbim saglikli omur versin
Siz de bence kendinizi bi rahat birakin sayginizi gosterin gerisinde ister sevsin ister sevmesin kendi bilecegi is

ben de eşimi çok sevdiğimden seni seviyorum yoksa umrumda olmazdın de sen de

Ekleme: bi kv gelinini seviyorsa oglunu da sever
Gelinini sevmiyorsa oglunu da sevmez ben 4 yildir bunu gordum anladim yani bence asil sizi seviyor da simarirsini diye solemiyor bide oyleleri var

evet bende bunu diyorum böyle düşünmesi değil de bunu söylemesi zoruma gitti. yani normalde ben kötü, çekilmez bir insanım sanki ama oğlu için bana katlanır nitelikte konuyu bağdaştırması gereksiz ve kalp kırıcıydı.

eviniz ayriii barki iz ayri ben kv sevmem oda beni sevmez biliyorum ee ne yapiyim simdi kendimi duvardqn duvarami vuriyim
Dert rtmee icinide keraltma bosuna

hayır kızı bu durumdan rahatsız maddi olarak zaten zor geçiniyor. üstüne bir de yemek hazırlaması ona ayrı külfet.
anne olarak üşengeçliği bırakıp, kendi evinde yemek hazırlayıp, çocuklarını evine toplamalı bence. benim ablamda evli ama annem hazırlar biz annemde yeriz böyle görmedik. beni oğlu için sevmesi tamam ama ben normalde saygısız bir insan değilim. onca hataları oldu bana karsı ama hep gormezden geldim. bunu dile getirmesine oğlu için beni sevdiğini söylemesine bozuldum...

Benim anladığım insan biraz da insan olduğu için sevilmek istiyor. Sırf oğlunun karısı, kardeşinin karısı diye değil. İlk zamanlar tabiki sırf oğlunun karısı diye anlaşma yoluna, tanımaya yönelinir ama zaman geçtikten sonra sizi insan olarak sevmiyorlarsa benim gözümde de pek bir anlamı kalmaz. Karakteriniz, değerleriniz, insani yönden hiçbir sevilecek tarafınız yokmuş da sırf birinin karısı sıfatında seviliyorsanız sevmesin kimse...
Bana sahte geliyor bu tarz 'sevmeler'
gerçi buna sevmek denmez... Zorunlu akrabalık çerçevesinde görüşmek sadec...

beni tamamıyla doğru anlamışsınız. aynen öyle düşünüyorum. benim değerim hiç yok sanki oğlu için seviyor...

sevsin tabi ki ama bu denli bebek gibi sevmesi hoş değil, eşimde aile babası artık...
birde insan olarak bana değer vermiyor, sırf oğlu için beni seviyorsa o sevgiyi istemiyorum..

sevsin tabi ki ama bu denli bebek gibi sevmesi hoş değil, eşimde aile babası artık...
birde insan olarak bana değer vermiyor, sırf oğlu için beni seviyorsa o sevgiyi istemiyorum..
Bazen mutsuzluklarin nedeni didiklemek oluyor sevmesin cok mu onemli sizin gozunuzde adam ama onun gozunde hala bebek belki bundan rhatsiz olacak kisi bence esiniz siz degilsiniz esiniz tepki vermeli ben adam oldum anne beni sevme boyle artik desin sizde arklarin tavsiye ettigi gibi bende seni esimden dolayi seviyorum diyin gercekte de esiniz olmasa o kadini taniyacak miydiniz hayir
Bu cevap niye sizi sinir ediyor anlamadim zaten olan bundan baska bisey degil

kişilik karakter önemli değil mi, ilk başlarda tamam oğlu için sevebilir. peki tanıdıktan sonra... beni sevmeyebilirde saygı duyarım ama bu nedenden dolayı bi insan sevilse bile söylenmez.

esinizi annesi nasil isterse sever ikisinin arasinda
oglunu sevip seni kiskansa dahami iyi olucakdi, senide seviyor iste bence iyi bisey , hasticeyi bosver neticeye odaklan : ))
bi dahasina karnin tok git yemegede ola : )))

kişilik karakter önemli değil mi, ilk başlarda tamam oğlu için sevebilir. peki tanıdıktan sonra... beni sevmeyebilirde saygı duyarım ama bu nedenden dolayı bi insan sevilse bile söylenmez.
Tanidiktan sonra hal oglu icin seviyorsa bu manidar

İnsan istediğini istediği gibi sever tabiki ama teoride doğrudur bu.
Şimdi düşünün siz bir erkeği seviyorsunuz, farklı gözünüzde. Yatak odasında paylaşımlarınız ( seksi bir adam gözünüzde) var.
Sonraaa bu adamın agucuk gugucuk, oğluşum tatlişim tarzında sevilmesiyle karşılaşıyorsunuz. İnsan bir afallıyor haliyle, aaa ne oldu bu adam cool falandı, ne oluyor algınız şaşırıyor.
Kadınların da bu yüzden şikayetçi olduğunu düşünüyorum.

Bir konu daha vardı. Dejavu oldum resmen. Erkek arkadaşını annesi çocuk gibi seviyormuş diye... Daha 1 2 saat önce yazdım. Aman boşver be bacım isterse hiç sevmesin, he deyip geçeydin. Yeme içme konusunda herkesin kendi kültürü çok görmeyeceksin. Ben sofraya oturunca tabağımı bitirim elinize sağlık dedikten sonra sofrayı toplarlarken tabakları da yiyip yemeyeceğimin sorulduğunu bilirim (zaten obur değilim kuş kadar yerim ama gördü işte). Normalde 1 oturuşta 12 kişilik tabakları yerim de çatur çutur

aynı şeyi beni kaynanam yapıyo 6 saatlik yoldan geliyrouz sabah kahvaltı etmiyorum cunku araba tutuyo benı gündüz 3 gibi orda oluyroyz ve hıc bısey yapmıyo 7 senelik gelin olucam ya pess terbiyesiz diger kızları gelicegi zamna damata ayrı börek kızına ayrı börek yapar torunlara neler neler bize gelince yok saygısız işte yüzlerini bile görmek istemiyroum

her zaman ne der biliyomusunuz dolapta sucuk var pişirin yeyin ulan ben sucuk yemeyemi geldin bi börek bi cay yapamadın mı

her zaman ne der biliyomusunuz dolapta sucuk var pişirin yeyin ulan ben sucuk yemeyemi geldin bi börek bi cay yapamadın mı
onların ayıbı bu da.. kv kp bize geldiğinde ben çeşit çeşit yapar yediririm ama birgüne birgün görmedim hazırlık yaptıgını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…