- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
evet bende bunu diyorum böyle düşünmesi değil de bunu söylemesi zoruma gitti. yani normalde ben kötü, çekilmez bir insanım sanki ama oğlu için bana katlanır nitelikte konuyu bağdaştırması gereksiz ve kalp kırıcıydı.Yani söylemek, bunu dile getirmek evet patavatsızlık yine de ukalalıkla alakası yok. Ama bence çoğu insan için bu böyledir. Yani arada eşim olmasa bir araya gelip görüşeceğim insanlar değiller mesela. Ki ben severim, iyi anlaşırım, bir derdim yoktur o tarafla. Birbirimeze karşı bir saygısızlığımız alıp veremediğimiz yok. Ama yine de arada eşim olmasa paylaşacağım bir şey de yok işte. Yani tuhaf olan bunu düşünmek değil, dile getirmek olabilir belki.
hayır kızı bu durumdan rahatsız maddi olarak zaten zor geçiniyor. üstüne bir de yemek hazırlaması ona ayrı külfet.Bak canım oğlunu sevdiği içinde seni seviyor çünkü sen aralarını bozmuyorsun eşimi annesine karşı doldurmuyorsun biraz da eş faktörü önemli ailevi ilişkilerde ayrıca kızı yapsa ne olur annesi yorulmasın diye yapmıştır yemek çıkarmıyor diye mi gitmiceksiniz yani alakasız yani ayrıca anneletin gözünde evlatları hep çocuktur kaynanam da öyle ayrıca benim kaynanam işten çıkıp geldiğimizi bildiği halde eve de haftada iki gün kadın geldiği haldr bu akşamda biz de yiyin demez ama yaşlı insanlar yemek çıkarmıyor diye gitmeyeyim mi eşimi neden arada bırakayım öyle böyle yemek çıkarıyor çok büyütecek birşey yok maalesef dört dörtlük kaynana yok
valla bende bu durumlar karsısında sevmiyorun. varsın o da beni sevmesin.eviniz ayriii barki iz ayri ben kv sevmem oda beni sevmez biliyorum ee ne yapiyim simdi kendimi duvardqn duvarami vuriyim
Dert rtmee icinide keraltma bosuna
beni tamamıyla doğru anlamışsınız. aynen öyle düşünüyorum. benim değerim hiç yok sanki oğlu için seviyor...Benim anladığım insan biraz da insan olduğu için sevilmek istiyor. Sırf oğlunun karısı, kardeşinin karısı diye değil. İlk zamanlar tabiki sırf oğlunun karısı diye anlaşma yoluna, tanımaya yönelinir amaa zaman geçtikten sonra sizi insan olarak sevmiyorlarsa benim gözümde de pek bir anlamı kalmaz. Karakteriniz, değerleriniz, insani yönden hiçbir sevilecek tarafınız yokmuş da sırf birinin karısı sıfatında seviliyorsanız sevmesin kimse...
Bana sahte geliyor bu tarz 'sevmeler'
gerçi buna sevmek denmez... Zorunlu akrabalık çerçevesinde görüşmek sadec...
sevsin tabi ki ama bu denli bebek gibi sevmesi hoş değil, eşimde aile babası artık...Oglunu istedigi gibi sevebilir bence ah benim bir oglum olsun 30 yasinda da olsa 50 yasinda da olsa bebek gibi severim heralde rabbim saglikli omur versin
Siz de bence kendinizi bi rahat birakin sayginizi gosterin gerisinde ister sevsin ister sevmesin kendi bilecegi is
Bazen mutsuzluklarin nedeni didiklemek oluyor sevmesin cok mu onemli sizin gozunuzde adam ama onun gozunde hala bebek belki bundan rhatsiz olacak kisi bence esiniz siz degilsiniz esiniz tepki vermeli ben adam oldum anne beni sevme boyle artik desin sizde arklarin tavsiye ettigi gibi bende seni esimden dolayi seviyorum diyin gercekte de esiniz olmasa o kadini taniyacak miydiniz hayirsevsin tabi ki ama bu denli bebek gibi sevmesi hoş değil, eşimde aile babası artık...
birde insan olarak bana değer vermiyor, sırf oğlu için beni seviyorsa o sevgiyi istemiyorum..
kişilik karakter önemli değil mi, ilk başlarda tamam oğlu için sevebilir. peki tanıdıktan sonra... beni sevmeyebilirde saygı duyarım ama bu nedenden dolayı bi insan sevilse bile söylenmez.Bazen mutsuzluklarin nedeni didiklemek oluyor sevmesin cok mu onemli sizin gozunuzde adam ama onun gozunde hala bebek belki bundan rhatsiz olacak kisi bence esiniz siz degilsiniz esiniz tepki vermeli ben adam oldum anne beni sevme boyle artik desin sizde arklarin tavsiye ettigi gibi bende seni esimden dolayi seviyorum diyin gercekte de esiniz olmasa o kadini taniyacak miydiniz hayir
Bu cevap niye sizi sinir ediyor anlamadim zaten olan bundan baska bisey degil
Tanidiktan sonra hal oglu icin seviyorsa bu manidarkişilik karakter önemli değil mi, ilk başlarda tamam oğlu için sevebilir. peki tanıdıktan sonra... beni sevmeyebilirde saygı duyarım ama bu nedenden dolayı bi insan sevilse bile söylenmez.
doğru ama bu kötü insanlar için geçerli. benim hiçbir şekilde onlara saygısızlığım olmadıTanidiktan sonra hal oglu icin seviyorsa bu manidar
onların ayıbı bu da.. kv kp bize geldiğinde ben çeşit çeşit yapar yediririm ama birgüne birgün görmedim hazırlık yaptıgını.her zaman ne der biliyomusunuz dolapta sucuk var pişirin yeyin ulan ben sucuk yemeyemi geldin bi börek bi cay yapamadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?