kayınvalidemin beni sevme nedeni ve tavırları

onların ayıbı bu da.. kv kp bize geldiğinde ben çeşit çeşit yapar yediririm ama birgüne birgün görmedim hazırlık yaptıgını.

Sizde çeşit çeşit yapmayın. 2 çeşit yapın. Ya da hazırlık yapmayın kahvaltılık koyun çay demleyin. Siz yapıyorsunuz diye yapmak zorunda değiller ki. Görgü meselesi bu.

Eee sen kvye gitmiyorum deyince esin ne diyecek? Kabul mu edecek saniyosun? Seni sevsin de niye seviyosa sevsin napcan niye sevdigini. Yemek konusunda sorunluysa da karnin ac gitme. Bunlar bahane edilecek problemler degil. Kocan kabul etmez

Eee sen kvye gitmiyorum deyince esin ne diyecek? Kabul mu edecek saniyosun? Seni sevsin de niye seviyosa sevsin napcan niye sevdigini. Yemek konusunda sorunluysa da karnin ac gitme. Bunlar bahane edilecek problemler degil. Kocan kabul etmez
gitmek istemediğimi söylüyorum. eşimde anlıyor ne hissettiğimi. zaten kendisi de gitmek istemiyor. ayda 1 kez ancak gidiyoruz eşim istemiyor anne ve babasının konuşmalarından dolayı.

Ya bilmiyorum ama ben brz duygusal yaklasiyorum o "ANNE" ya birak sevsin oglunu bende suan hamileyim ve Allah izin verirse bir oglum olcak dusunuyorum 50 yasinada gelse ben sirtini sivazlarim öperim koklarim. Bnm kaynanamda esimi oyle sever yemez yedirir hala oyle ve bnm hosuma gidiyor.

Sana oyle demesine gelince aslinda sende esine saygi duydugun icin kaynananin evine gidiyorsun oturuyorsun degilmi.?
Kadin acik sozluymus temiz kalpliymis dusuncelerini soylemis yapmacik olmamis hic dglse takma bunlari kafana.

Bunu gitmemek için bir sebep olarak görme bence. Ben de çok duydum bu lafı. Ben de mi bir gariplik var diyordum. tek ben değilmişim, sevindim ben de takılıyordum eskiden. Şimdi hiç takmıyorum. Belki bu yüzden onlar da söylemiyor artık. Evimde rahat ettiriyorum onları her zaman, güler yüzle ağırlıyorum. Küçük şeyler çok önemli değil. Eşimin üzerinde emekleri hatırları varsa, ben de hatırları var diyorum.

Kayinvalideyi gectim de , bu nasil bir anne ? Anne evlat kayirirmi hic ya

Diğer kısımları bilmem de gözünün içine bakıyor vs hoş değil bunları sorun diye burda yazmak..anne o herkesten çok seviyor o insanı..

benim kayınvalidem de oğlum seni sevdiği için ben de seviyorum, onu mutlu ettiğin için dedi... normal geldi bana...

sen de kayınvalidene deki annecım ben de seni oğlun için seviyorum onu sevmesem seni de sevmezdım :))

Benim kv deden ne cok varmis bende tek benimki böyle saniyordum Gecen bize geldi yalniz kalmasin diye annemide cagirdim anneme aynen sunu dedi... Onlar benim ogullarim ben hersey derim af edersin anneme dedi ben sevince orani bile yerim diyorum dedi annem aynen böyle oldu ve sustu de gelde bu kadin normal de Bizimkide sevmez bizi tek kendi ogullari ve torunlarini sever amaaaa milletin arasina girince can ciger olur bize cok iyidirrrr coookkkk

fitne fücur pesinde degilse, esinle aran iyiyse, oyle yuz goz olmalik skntilariniz yok ise, dertsiz basina dert arama derim kardes.. kadin cimri olabilir, patavatsiz olabilir, gorunuste cirkin huylar olsa da, senin kisiligine, onuruna zarar verici bi durum yok sanirim..
kv ile anne-kiz gibi olmak isteriz cogumuz, bu guzel bi istek, ama cogunlukla olmaz, sasmamak lazim, bu is boyle nedense..
zarari olmasin da, ister sevsin ister sevmesin, bos ver.. sen de yapman gerekeni yap Allah rizasi icin, abartili sevgi gosterilerine luzum da yok, sogukluga da..

sonuçta sende onu eşin için seviyorsun karşılıklı olmuş sizinki. Bence bi durum yok. 7 kişiye altı parça tavyk yaptıysa yemek dağıtımını sen üstlen ve kayınvalidene sıra gelince anne 7 kişiyiz y parça vardı sana kalmadı yaa tühhhh de bırak aç kalsın bi gece.

Siz de giderken yemeğinizi alıp da gidin.

Konularınızı kaçıncı silişiniz, konu silmek yasaktır, istediğiniz kadar silin hepsi yine geri getiriliyor ve siz her defasında uyarı alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…