kayınvalidemin bitmeyen 5 karış suratı !

hata sizde. çok taviz vermişsiniz. bana annem bile böyle konuşmaz.

canım kendi kızına asla kıyamaz hemde. bayramda son gün eşim çalışıyır bi misafrir gelcek ben gelemem evde işim var dedm. bozuldu bitmez tabi iş biter mi die lafvurdu. ertesi gün yine gittim 1 saat. annesi aradı kızını sordu napsın kızım evin bi kızı iki çocuuğu var iş igücü çamaşırı ütüsü var olur demesin mi nasıl bozulmuştumm ah ahh

Yok artık temizlikcimisiniz siz ya hamile hamile ne temizliği öyle detaylıca
evet öyle görüyor beni sanki kaç kere eşime dedm eşim kendin söyle diodu en sonunda bende söyledim ama suratı hemen değişti valla umursamadım noldu anne falan die sorsaydım üstüne düşer gibi olcaktı hiçç oralı olmadımm

gelde anlat benden önce geliomş komşusu ben geldm çağırmıyor hanfendi. bu temizlik konusu evlendiğimden beri gündemde kadın temizlik temizlik die ölücek sinir etti beni yani

Yeterince vaktiyle taviz vermişsiniz artık bi kendine gelsin az yesin temizlikci tutsun eşinize de naz yapın gerekirse bizim velet sırtımı agrıtıyo ayakta duramıyorum su bu aklınıza gelen tüm narinliği yapın o konussun annesiyle bundan sonra öyle temizlik su bu yazık günah cift canlısınız

Tabiki yapma gibi bir zorunluluğunuz yok.
Fakat özel bir durumu varsa o özel durumuna o söylemede yardımcı olmaya çalışırdım.
Tepkinizi koymanız güzel ama zamanında alıştırmanız KÖTÜ
kOLAY GELSİN..

Ayyy sinit oluyorum biyke kaynanalara. Gelin mi aliyotlar hizmetçi mi ya. Elleri kollari tutuyorsa pekala is yapabilirler yapamiyorlarsa bi yardimci bayan alsin evine haftalık. Herkesin kendi evi var herkesin ayri isi gucu var. Yaomak zorunda degilsin zaten cevabini da vermissin iyi etmissin

hamile oldumda kaç kere aradı die bir sorsana bi iki kere anca ben aradım falan sorunca şu ağrım var diyince salma kendini internnetten çok mu bakıosunda kafana takıosun demesin mii. o oldu bişi demedim daha. eşim görüyor ağrımı sızımı. zaten ya eşime dicem annesyle konuşssun yada ben kendim dicem benden artk bişi bekleme doğumdan sonrada çocuğum olcak e ben çalışıcam falan onlara yetişemem gelsn temizlikçi yapsın verilsin parası dicem

Hamile olmasanız, bol bol boş vaktiniz olsa ne olacak? Mecbur musunuz eşinizin annesinin evini temizlemeye? Kesinlikle değilsiniz. Yardıma çok ihtiyacı varsa oğlundan istesin. Ayrıca yardım istemeyi bile bilmiyor, emrivakiler, tripler, köle değilsiniz ya... Baştan taviz vermişsiniz belli. Şimdi hamilelikti, bebek bakımıydı bahaneleriyle elinizi tamamen çekin bu işlerden bence. Anlamıyorum bu tip insanların oğlu evlenmese, ne yapacaklardı? Af edersiniz ama b.k içinde yaşayamayacaklarına göre bir çaresini bulacaklardı, o zaman bir zahmet bulsunlar.

Bence sen artık muhattap olma sen iyicr kötü olursun eşin konussun her zaman ogullarını daha iyi dinliyorlar

Bence gayet iyi ve güzel bi sekilde söyledin yapamicani. Yani tek salon olsa olur diye onuda teklif ettin, senin bi sucun yok. Asil kendi düsüncesizligi. Allahim ya bazi insanlar neden böyle gerizekali tövbe tövbe.. hic mi düsünmüyor bu kiz hamile ayip olur diye

ben hamile olmasam elide rahatsız olduğu halde yapmamzlık etmme. ramazan ayında bi elinden daha ameliy oldu 1.5 ay sürekli işten çıktım oraya gittim yemek içmek temizlik ev süpürme falan yapamdığım kalmadı. ama şuan bnde müşkil durumdayım bende beklememsi lazım bide herşeyde her işte benle olmaz ki. işe gelince bile oğluna der bana desede nadirdir. bakmayın bi konu bu değil neler var işin içinde neler anlatmayla bitmez

Haklısın, beklentisi çok saçma.

evlendk bi haftasonumuz var bigün eşimle bigünde evimle haşır neşir olurum dedim o bile laf oldukaç kere yüzüme vurdu. böyle birisi ya bilmiyorum iş yapınca iyisin yada herşeyine koşunca iyisin birimi yapma böyle surat. hadi bana surat astın mevlitte millete nie yansıtıyosun yanii

eşime anlattım boşver dedi. suratıda düştüyse millete yaptıysa nasıl istiyosa öyle davransın salla dedi. sanada bakmaya adam lazım bildiği halde dedi

Genel anlamda turk kayinvalideler boyle en iyisi cevabini vercen gerisini takimican. Onemli olan kocan bu duruma ne diyor annesi gbi mi dusunuyor zaten hamilesin hic gerek yok salla

Bence sen artık muhattap olma sen iyicr kötü olursun eşin konussun her zaman ogullarını daha iyi dinliyorlar
zaten oğlum oğlumm tek derdi. hep ona kıyamaz bana gelince kıyamam lafı laftaa :) gezmeye giderdik eşim bigün çalışıp bigün evde bende 5 gün çalışıyorum. kaç kere oğuz nasılsa yarın evde oturalım dediğine şahit oldum benm kalktığım işe gittiğim önemsenmedi. bunuda diyince e sen işte rahatsın oturuyosun dendi. ben 7 de kalkıp işe gitmiyoum sanki yatmaya gidiyorum gibi düşündü. zaten nişanloyken çok iyiydi evlendk çok başka oldu herşey oyüzden eski kv yok karşimda bende napayım takıyorum böyl şeyleri çok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…