- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
haklısın direk bana kimseye söz verme die konuştu. eşimede ddim bana böyle diyor ben bi yere gidiceksem son gün plan yapmam planım varsa napcam iptal edip ona mı gidicem dedim. gidemem dedim. konusu geçsin tekrar dicem temizik.i gelsn ben artık gelemem çoluğum çocuğum olcak kendi işim gücüm anca dicem
canım kendi kızına asla kıyamaz hemde. bayramda son gün eşim çalışıyır bi misafrir gelcek ben gelemem evde işim var dedm. bozuldu bitmez tabi iş biter mi die lafvurdu. ertesi gün yine gittim 1 saat. annesi aradı kızını sordu napsın kızım evin bi kızı iki çocuuğu var iş igücü çamaşırı ütüsü var olur demesin mi nasıl bozulmuştumm ah ahhhizmetçi tutsun anlamıyorum bu gelinleri temizlikçi gibi görüyorlar bana kendi annem bu muameleyi yapmaz hiç çağırmaz temizlik için. İyi yapmışsınız cevap vererek sen hamilesin bi de ya kendi kızı olsa kıyamaz hamile kadından temizlik bekliyorlar
annem benm melek zaten. ben iyi niyetimden kaybediorum hep ama akıllandım canımhata sizde. çok taviz vermişsiniz. bana annem bile böyle konuşmaz.
evet öyle görüyor beni sanki kaç kere eşime dedm eşim kendin söyle diodu en sonunda bende söyledim ama suratı hemen değişti valla umursamadım noldu anne falan die sorsaydım üstüne düşer gibi olcaktı hiçç oralı olmadımmYok artık temizlikcimisiniz siz ya hamile hamile ne temizliği öyle detaylıca
gelde anlat benden önce geliomş komşusu ben geldm çağırmıyor hanfendi. bu temizlik konusu evlendiğimden beri gündemde kadın temizlik temizlik die ölücek sinir etti beni yaniNeden başkasının evini temizlemek zorunda hissediyorsunuz ki?
Şu kk da bir bunu anlayamadım gitti..
Hamile olsam da olmasam da en müsait zamanımda bile gidip yapmam. Söylerim oğluna verir parasını temizlikçi dip köşe yapar..
insanlık yaptım bn ne bilim böyle olcağını ama akıllandım başta diyemiyodum bişi artık diyorumaz yesin de bi yardımcı çağırsın evine. hamile değilim kendi evim hariç kimsenin evini temizlemem. keşke hiç yapmasaymışsınız en baştan beri.
umursamadım zaten amin inşallah canımKendinide parçalasan bilmezler bir lafla ödeşirler hiç yorma kendini umursama suratını zaten memnun edemesin bebeginide saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Yeterince vaktiyle taviz vermişsiniz artık bi kendine gelsin az yesin temizlikci tutsun eşinize de naz yapın gerekirse bizim velet sırtımı agrıtıyo ayakta duramıyorum su bu aklınıza gelen tüm narinliği yapın o konussun annesiyle bundan sonra öyle temizlik su bu yazık günah cift canlısınızevet öyle görüyor beni sanki kaç kere eşime dedm eşim kendin söyle diodu en sonunda bende söyledim ama suratı hemen değişti valla umursamadım noldu anne falan die sorsaydım üstüne düşer gibi olcaktı hiçç oralı olmadımm
Ayyy sinit oluyorum biyke kaynanalara. Gelin mi aliyotlar hizmetçi mi ya. Elleri kollari tutuyorsa pekala is yapabilirler yapamiyorlarsa bi yardimci bayan alsin evine haftalık. Herkesin kendi evi var herkesin ayri isi gucu var. Yaomak zorunda degilsin zaten cevabini da vermissin iyi etmissinmerhaba arkadaşlar daha önced yorumlarım bazı konularım vardır.
15 haftalık hamileyim ve haliyle her işimi eskisi gibi yapamıyorum. cumartesi annemlerde mevlit vardı kayınvalidemde gelicek. sabahtan kahvaltya gel öyle gidelim dedim annem bi sokak altta oturuyor kayınvalidem arabayla 15 dk dolmuşla 2 vesait eşim getircekti ama gelmedi. neyse telefonda konuşurken bana yarına kimseye söz verme tarhana dökücem salonun süpürülmesi gerek dedi bende bi salonsa olur ama ben diğer yerleri yapamam dedim. tabikide diğer yerlerde olcak bnayramdan beri süpürmedim elim ağrıyor die dedi ( not parmağından ameliyt oldu dikişleri falan alındı). bende hamilieyim anne kendi işimi yapmıyorum kardeşimi çağırıyorum ben hepsini gelipr yapamam dedim. geçen hafta çağırdın ütünü yaptım kendi ütüm kaldı perdem yıkancak ev süpürcem ben yetişemem dedim. iyi sen kendi işini hallet dedi. bak yine söylüyorum bi salon süpürceksek neyse ama diğerlerine karışamam dedim.
neysee öğlen oldu ben anneme gittim oda geldi suratını görün 5 karış. geldi 10 dk sonra hemen başlasada bitse çok işim var evde die söylendi duymadım. suratının düşüklüğüne noldu falan demedim. mutfakta yedi çay içti etti içeri kuran okuması dışında girmedi bile. zorla girdi sonra surat 5 karış ne güldü ne söyledi. soranada mıy mıy hastaym gibi konuştu falan. çayı iç bana söylemeden eşimi ara açmayınca msj atmş gel beni al tekrar aramş falan haberim yok.
eşim beni aradı ben geldim annem insin die. noldu dedm beni aradı fln dedi. telefnda dedim suratı 5 karış dedim sende gel dedi eşim. yok belki derdini sana anlatır temizliğe gitmedmya bn gelemem dedm. anne gelmş bana haber vermedn falan dedm. sana haber verip napcam ki dedi tersledi. bende hani ne bilim haberm yok bize çıkardık falan yok seninde kendine göre işin var dedı. otururduk dedm. çok işim var oturulcak zaman değil dedi yine ters ters çıktı gitti.
ne aradı tabi ne sordu zaten arayıp sormazda beni beklemem hata :)
sizce benm bu laflarda hatam var mı yani ?? elim ağrıyor yapamıyorum diyor e bende hamileyim benden iş beliyor bildiğiniz. bu kadına iş temizlik yapnca cansın yapmayınca suratı böyle. gitmezsin surat gelmezsin surat oğlu olcak hayatında gelin desen yeri gelince iç kapı yeri gelince dış kapı.
hamile oldumda kaç kere aradı die bir sorsana bi iki kere anca ben aradım falan sorunca şu ağrım var diyince salma kendini internnetten çok mu bakıosunda kafana takıosun demesin mii. o oldu bişi demedim daha. eşim görüyor ağrımı sızımı. zaten ya eşime dicem annesyle konuşssun yada ben kendim dicem benden artk bişi bekleme doğumdan sonrada çocuğum olcak e ben çalışıcam falan onlara yetişemem gelsn temizlikçi yapsın verilsin parası dicemYeterince vaktiyle taviz vermişsiniz artık bi kendine gelsin az yesin temizlikci tutsun eşinize de naz yapın gerekirse bizim velet sırtımı agrıtıyo ayakta duramıyorum su bu aklınıza gelen tüm narinliği yapın o konussun annesiyle bundan sonra öyle temizlik su bu yazık günah cift canlısınız
Bence sen artık muhattap olma sen iyicr kötü olursun eşin konussun her zaman ogullarını daha iyi dinliyorlarhamile oldumda kaç kere aradı die bir sorsana bi iki kere anca ben aradım falan sorunca şu ağrım var diyince salma kendini internnetten çok mu bakıosunda kafana takıosun demesin mii. o oldu bişi demedim daha. eşim görüyor ağrımı sızımı. zaten ya eşime dicem annesyle konuşssun yada ben kendim dicem benden artk bişi bekleme doğumdan sonrada çocuğum olcak e ben çalışıcam falan onlara yetişemem gelsn temizlikçi yapsın verilsin parası dicem
Bence gayet iyi ve güzel bi sekilde söyledin yapamicani. Yani tek salon olsa olur diye onuda teklif ettin, senin bi sucun yok. Asil kendi düsüncesizligi. Allahim ya bazi insanlar neden böyle gerizekali tövbe tövbe.. hic mi düsünmüyor bu kiz hamile ayip olur diyemerhaba arkadaşlar daha önced yorumlarım bazı konularım vardır.
15 haftalık hamileyim ve haliyle her işimi eskisi gibi yapamıyorum. cumartesi annemlerde mevlit vardı kayınvalidemde gelicek. sabahtan kahvaltya gel öyle gidelim dedim annem bi sokak altta oturuyor kayınvalidem arabayla 15 dk dolmuşla 2 vesait eşim getircekti ama gelmedi. neyse telefonda konuşurken bana yarına kimseye söz verme tarhana dökücem salonun süpürülmesi gerek dedi bende bi salonsa olur ama ben diğer yerleri yapamam dedim. tabikide diğer yerlerde olcak bnayramdan beri süpürmedim elim ağrıyor die dedi ( not parmağından ameliyt oldu dikişleri falan alındı). bende hamilieyim anne kendi işimi yapmıyorum kardeşimi çağırıyorum ben hepsini gelipr yapamam dedim. geçen hafta çağırdın ütünü yaptım kendi ütüm kaldı perdem yıkancak ev süpürcem ben yetişemem dedim. iyi sen kendi işini hallet dedi. bak yine söylüyorum bi salon süpürceksek neyse ama diğerlerine karışamam dedim.
neysee öğlen oldu ben anneme gittim oda geldi suratını görün 5 karış. geldi 10 dk sonra hemen başlasada bitse çok işim var evde die söylendi duymadım. suratının düşüklüğüne noldu falan demedim. mutfakta yedi çay içti etti içeri kuran okuması dışında girmedi bile. zorla girdi sonra surat 5 karış ne güldü ne söyledi. soranada mıy mıy hastaym gibi konuştu falan. çayı iç bana söylemeden eşimi ara açmayınca msj atmş gel beni al tekrar aramş falan haberim yok.
eşim beni aradı ben geldim annem insin die. noldu dedm beni aradı fln dedi. telefnda dedim suratı 5 karış dedim sende gel dedi eşim. yok belki derdini sana anlatır temizliğe gitmedmya bn gelemem dedm. anne gelmş bana haber vermedn falan dedm. sana haber verip napcam ki dedi tersledi. bende hani ne bilim haberm yok bize çıkardık falan yok seninde kendine göre işin var dedı. otururduk dedm. çok işim var oturulcak zaman değil dedi yine ters ters çıktı gitti.
ne aradı tabi ne sordu zaten arayıp sormazda beni beklemem hata :)
sizce benm bu laflarda hatam var mı yani ?? elim ağrıyor yapamıyorum diyor e bende hamileyim benden iş beliyor bildiğiniz. bu kadına iş temizlik yapnca cansın yapmayınca suratı böyle. gitmezsin surat gelmezsin surat oğlu olcak hayatında gelin desen yeri gelince iç kapı yeri gelince dış kapı.
ben hamile olmasam elide rahatsız olduğu halde yapmamzlık etmme. ramazan ayında bi elinden daha ameliy oldu 1.5 ay sürekli işten çıktım oraya gittim yemek içmek temizlik ev süpürme falan yapamdığım kalmadı. ama şuan bnde müşkil durumdayım bende beklememsi lazım bide herşeyde her işte benle olmaz ki. işe gelince bile oğluna der bana desede nadirdir. bakmayın bi konu bu değil neler var işin içinde neler anlatmayla bitmezTabiki yapma gibi bir zorunluluğunuz yok.
Fakat özel bir durumu varsa o özel durumuna o söylemede yardımcı olmaya çalışırdım.
Tepkinizi koymanız güzel ama zamanında alıştırmanız KÖTÜ
kOLAY GELSİN..
Haklısın, beklentisi çok saçma.ben hamile olmasam elide rahatsız olduğu halde yapmamzlık etmme. ramazan ayında bi elinden daha ameliy oldu 1.5 ay sürekli işten çıktım oraya gittim yemek içmek temizlik ev süpürme falan yapamdığım kalmadı. ama şuan bnde müşkil durumdayım bende beklememsi lazım bide herşeyde her işte benle olmaz ki. işe gelince bile oğluna der bana desede nadirdir. bakmayın bi konu bu değil neler var işin içinde neler anlatmayla bitmez
evlendk bi haftasonumuz var bigün eşimle bigünde evimle haşır neşir olurum dedim o bile laf oldukaç kere yüzüme vurdu. böyle birisi ya bilmiyorum iş yapınca iyisin yada herşeyine koşunca iyisin birimi yapma böyle surat. hadi bana surat astın mevlitte millete nie yansıtıyosun yaniiAyyy sinit oluyorum biyke kaynanalara. Gelin mi aliyotlar hizmetçi mi ya. Elleri kollari tutuyorsa pekala is yapabilirler yapamiyorlarsa bi yardimci bayan alsin evine haftalık. Herkesin kendi evi var herkesin ayri isi gucu var. Yaomak zorunda degilsin zaten cevabini da vermissin iyi etmissin
eşime anlattım boşver dedi. suratıda düştüyse millete yaptıysa nasıl istiyosa öyle davransın salla dedi. sanada bakmaya adam lazım bildiği halde dediBence gayet iyi ve güzel bi sekilde söyledin yapamicani. Yani tek salon olsa olur diye onuda teklif ettin, senin bi sucun yok. Asil kendi düsüncesizligi. Allahim ya bazi insanlar neden böyle gerizekali tövbe tövbe.. hic mi düsünmüyor bu kiz hamile ayip olur diye
Genel anlamda turk kayinvalideler boyle en iyisi cevabini vercen gerisini takimican. Onemli olan kocan bu duruma ne diyor annesi gbi mi dusunuyor zaten hamilesin hic gerek yok sallaevlendk bi haftasonumuz var bigün eşimle bigünde evimle haşır neşir olurum dedim o bile laf oldukaç kere yüzüme vurdu. böyle birisi ya bilmiyorum iş yapınca iyisin yada herşeyine koşunca iyisin birimi yapma böyle surat. hadi bana surat astın mevlitte millete nie yansıtıyosun yanii
zaten oğlum oğlumm tek derdi. hep ona kıyamaz bana gelince kıyamam lafı laftaa :) gezmeye giderdik eşim bigün çalışıp bigün evde bende 5 gün çalışıyorum. kaç kere oğuz nasılsa yarın evde oturalım dediğine şahit oldum benm kalktığım işe gittiğim önemsenmedi. bunuda diyince e sen işte rahatsın oturuyosun dendi. ben 7 de kalkıp işe gitmiyoum sanki yatmaya gidiyorum gibi düşündü. zaten nişanloyken çok iyiydi evlendk çok başka oldu herşey oyüzden eski kv yok karşimda bende napayım takıyorum böyl şeyleri çok malesefBence sen artık muhattap olma sen iyicr kötü olursun eşin konussun her zaman ogullarını daha iyi dinliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?