kayınvalidemin bitmeyen 5 karış suratı !

bide lafın başında kimseye söz verme die başladı sanki ben kapı kapı geziyorum gibi :)

kalp kırmaya meal vermeden zaten söylicem ama açık açık gelmiceğimi kadın tutulsun dicem çocuğumla uğraşıcam bunlarla mı dicem yapcak hiç bişi yok malesef ister beni yanlış anla ister anlama ama bu durum beni sıktı ve rahatsız etmeye başladı dicem

Sen onun hizmetçisi değilsin hamile halinle yapmak zorunda değilsin az yesinde temizlikçi tutsun

Sakin evine temizlige falan gitme
Tek salon olsa bile artik gitme
Su gelinleri hizmetci olarak goren zihniyet tukensin artik!

..........Hamile halinle senden temizlik bekleyen kv sana hic deger vermiyordur yaz bunu bir kenara.......

ramazanda elinden ameliyt tekrar oldu 1.5 ay her akşam işten çıktım gittim yaptım ettm haftasonları ayrı gittim falan inanın yaptım yani yapmadım değil. o zamanlar hamileymişim haberimde yok ayrıca. yani bende biraz değer görmek istiyorum şimdi diğderinde oldun ben yine yemek yolladım ilk oldu haftasonu bizde kal dedim elimden geleni yaptım ama bu durumda bende artık yapamama yapamıyorum teklif bile etmesi yanlış. hadi ettin yok dedim die mevlitte millete surat ne sallıyosun yani

Bu sitede de yeni kaynanalar turedi gördüğüm kadarıyla
Yeni moda gelinlere temizlik yaptırmak ya da yaptirmak istemek. Şaşırmışlar valla. Herkes kendi evini temizlesin

Sen gelinsin. Hizmetçi değilsin

Sakin evine temizlige falan gitme
Tek salon olsa bile artik gitme
Su gelinleri hizmetci olarak goren zihniyet tukensin artik!

..........Hamile halinle senden temizlik bekleyen kv sana hic deger vermiyordur yaz bunu bir kenara.......
işini gücünü yapadabilirim yapmam değil vicdansız değilim ama bu halimle bide bana demesine şaşırdım yani. bide bu sanki benm her hafta yada bi hafta değilse öbür hafta gitmem gibi bişeymş oluşuyor. ama malesef çok iyiyken bunu reddetmedm başta iyiydik sonraki huylarından sebbede herşey etkiledi ben yeri gelince iç kapı yeri gelnce dış kapı gibi muamele hissediyrm ondan sebeb bide hamilelik gerçekten zor bi durum . içinden bende hamile oldum demştr illakide napayım yanii

Ne kafana takıyorsun Allah aşkına, evlenirken protokol mu imzalattılar kayınvalidene temizlik yapmak zorundasın, temizlik yapmazsan evlilik olmaz diye.
Yıllarca en iyi şirketlerde çalıştım kendime göre kariyer yaptım, paramı tuttum, okudum ettim evlendim seviye ne olursa olsun gelinleri sömürelim de nasıl sömürürsek sömürelim mantığı var.
Ben evlenirken eşimin tarafından bir Allah'ın kulu aramadı yardım etmedi ama iş erkekte bitiyor cnm.
Eşim beni karşısına aldı bu insanlar sana yardım etmedi aramadi eğer bir bardak kaldırdığını görürsem seni maf ederim dedi.
E görümceme bı kere gittim yemeğe almıştı bir bardak dahi kaldırmadım. Eşim gel yanıma otur sakın kalkma dedi.
Hemen dalakları şişti hepsinin baktılar enayi kalıbımda sömüremeyecekler.
Eşinin seni savunması gerek.
Yapamaz hamile ayrıca yapmak zorunda değil diyecek.

doğru söylüyorsunuz eşimlede bu konularda sıkıntı yaşadım ama en son gelinlik temizlikçilik deil die tartışmştık bu sefer bişi demedi. ama eşimde beni savunmuyosa ben direk kv me dicem zaten yapamam gelemem die çünkü çok sıkıldım bu tavırlardan beni strese sokuyor çekemiyorum malesef.

Pardonda siz hizmetçimisiniz? Madem hizmetçilik yapacaktınız bari evlere gidip paranızı alsaydınız. Hamile olsanızda olmasanızda kimsenin evini temizlemek zorunda değilsiniz. İster suratını assın ister başka bir tarafını. Ama burada suç birazda sizde. Aliştırmışsınız

Telefon edip gel evi süpür diyebilmesi çok garip geldi. Neyse hasta ise tarhana dökecegine her gün bir odasını süpürsün. Aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…