Kayinvalidemin bize ev alma mevzusu

Kiraya cikabilirsiniz 1+1 uygun fiyatli daire bulursunuz. 2+1 de cok luks yeni olmasada illaki bulunuyor. İstanbul demişsiniz, hangi semtleri düşünüyorsunuz?
O binadan uzaklasin bence size sinir stres yaptiriyorlar

Size bahsettigim sey arabayi kaynima verince 120 bin tl nin direk bizim olacak olmasi. 60 bin degil. Yine yanlis anliyorsunuz. Yeni evli sayiliriz malum bir suru borcumuz var hala evlilikle ilgili herseyi biz yaptik. Elbetteki anamiz bize ev alacak paralari paralari saç saç yapmadik hic bir zaman birikecek bi paramiz olmadi. Ay sonu zor geliyor

Ben kiraya çıkardım olabildiğince uzağa

Amannnnnnn herkes ev sahibi mi oluyor

Evim olursa bi tane kiraya çıkarsam bütün evler benim derdim

Ne ev parası ne kira ne virt ne zırt Teşekkürler 1 tl nizi bile istemiyoruz derdim kendi yağıMDA kavrulurdum

Evlilik sırasında mal ayrılığı sözleşmesi yapmadıysanız evlilik süresinde alınan malları hepsi boşanmada eşit şekilde paylaşılıyor. Kredinin sizin üstünüze olması birşey değiştirmez. Bir avukat filan kayınvalidenle kayınpederinize bunu açıklasın içleri rahat olsun. Şu durumda ilerde boşanma olur da para kaybedersek diye düşünmeleri normal ortada çocuk da yok r nihayet siz de el kızısınız ben fesatça bulmadım endişelerimi çok insani bir şey. Ama dediğim gibi endiş edecek birşey yok o evde eşinizle eşit paya sahip olacaksınız

Koyacak bir sey yok yanlış düşünüyorsunuz. mülk onların istedikleri gibi degerlendirebilirler. Hem tip bebek gibi bir olaya girecekseniz krdi altina girmek hic mantikli degil. Temiz bir kiralik ev bakip tasinmak en mantiklisi. 3.5 yillik vermediginiz 700 liralik kira da kariniz olmuş iste ne güzel.
Imkanlari zorlayacagiz cikacagiz ordan da. İmkanlari varken bizi kiralarda sürundurecek olmalari koyuyor insana

yanlış anlamıyorum. Size havadan gelecek para 60bin. 120bin gelmesi için 60bin vereceksiniz kaynınıza. Yani 60bin verecek size kayınvalide. Ve size Eşinizin annesi evin tamamını ben mi vereceğim dedi de 3buçuk senedir ona güvendiniz. 150bin kredinin 10 yıllık ödemesine baktınız mı hiç öyle az bi para değil aylık olarak. Yine de onların evinde oturup ev almıyo diye surat asacağıma taşınırım o evden.

Imkanlari zorlayacagiz cikacagiz ordan da. İmkanlari varken bizi kiralarda sürundurecek olmalari koyuyor insana

şu an sizin de imkanınız var ama kendinizi o eve mahkum ediyorsunuz. bence aynı şey...
bırakın beklentiniz olmasın. kendi yağınızla kavrulun. çift maaş olmasanız hadi sabredin diyelim ama çift maaşsınız..

İstanbulda yaşam zor. Maaşlar düşük kiralar yüksek. Hayat şartları yıpratıyor. Dışı sıvali dede apartmanı. Camdan diğer evin camından başka yer gözükmüyor. Bit şekilde dede gelmiş çitle çevirmiş yapmış birşeyler. Bütün aile o dairelerde oturuyorsa kadının kocasınında gayet hakkı var.

Ev 700 e kiraya veriliyormuş. Hiç biriktirilmeyen para taş çatlasa 30 bin. Zaten 50 binlik arabaları var.

Beni anlayan birilerinin olmasi ne kadar guzel. Allah razi olsun canim benim.

Bizim iki aileninde üstlerinde daire mal mülk var hiç sulanmadım bence sizinde sulanmaya hakkınız yok
Birara konusu oldu görümcemin oğlu araba istiyor dedesinden alsalar niye aldılar diyemem para onların akılları var mantıkları var torun çocuk sevgileri var kendileri bilir
Size düşen çalışıp kazanmak kazandığınızı harcamak

Kiraya cikardim

Anne baba hayatta! Evlerini ister satar ister birine hibe ederler. Nasil bir zihniyettesiniz anlayamadim, Evin getirisini dahi hesaplayip olmayan eltiyle bölüsme plani yapiyorsunuz? Yok pardonda sizene baskasinin malenden, birikimknden? Belki kendileri keyiflerince harcayacak parasini

="fozgeb, post: 52077295, member: 142899"]Ev 700 e kiraya veriliyormuş. Hiç biriktirilmeyen para taş çatlasa 30 bin. Zaten 50 binlik arabaları var.
yani 60 binle bütün sorun çözülüyordu demek istiyorsunuz. Benim demek istediğim de oydu aslında hayat şartları zor. Kira vermeden para az biriktiyse evin kredisi nasıl ödenecek. En az 2bin olur aylık. O da 10 senelik. Kaldı ki tüp bebek yaptıracağız diyor konu Sahibi. Bana eşin annesinin sözüne güvenip 3.5 sene beğenmediği evde oturup üstüne hiç peşinat biriktirmemek garip geldi. Olay o yani.

="fozgeb, post: 52077295, member: 142899"]Ev 700 e kiraya veriliyormuş. Hiç biriktirilmeyen para taş çatlasa 30 bin. Zaten 50 binlik arabaları var.
yani 60 binle bütün sorun çözülüyordu demek istiyorsunuz. Benim demek istediğim de oydu aslında hayat şartları zor. Kira vermeden para az biriktiyse evin kredisi nasıl ödenecek. En az 2bin olur aylık. O da 10 senelik. Kaldı ki tüp bebek yaptıracağız diyor konu Sahibi. Bana eşin annesinin sözüne güvenip 3.5 sene beğenmediği evde oturup üstüne hiç peşinat biriktirmemek garip geldi. Olay o yani.

Zorundalar mı ev almak? İnsanlar 60-70 yaşına kadar size para vermek için mi çalışıyolar. Artı olarak ben kayınvalidemin evinde bedelsiz otursam dilim uzun olmazdı. İnsanların emeğine ortak oluyorsanız hareketlerinize karışılmasını göze alacaksınız. Siz bir de bedava oturduğunuz halde bize neden ev almıyorlar diye problem yaratıyorsunuz. Eğer İstanbul da kirada otursaydınız evliliğiniz boyunca 50.000 tlniz kafadan giderdi o arabanız da olmazdı. Boşuna dememişler, Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem.

Memnun değilsen niye çıkmıyorsun ki? Onların ev satıp para vermesini falan bekleme madem buna mecbur değiller. Ya herseye göz yumup bedava oturacaksın yada kiraya çıkacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…