Kayınvalidemin bu şekilde davranışına sinir olmam normal mi bir bakar mısınız

Eşim malesef yıllardır susmuş.O da bıkmış ama sesi çıkmıyo.Sabrediyorum bende.Keşke sesi çıkan bir yapısı olsaydı ...
Eşinin bir şeyden bıktığı yok bence. Bıkan adam karısını o duruma düşürmez. Bıktım ben zaten hep sustum diye ayak yapıp mağduru oynuyor işte size

Yatak odası evli çifte münasiptir. Ne alaka görümceyle yatmak? En başında hata var bu işte. Sonrası zaten saçmalık.

Daha fazlasına izin vermicem artık yeter .Hadlerini aştılar.Evin küçük , şımarık kızı ne derse o oluyo .Bir daha asla .Eşim de pasif .En başta saçmalık dediğiniz gibi eşime de söyledim bunu .Kardeşim öyle istemiştir dedi.

az daha para verip 2+1 apart tutaydınız madem gitmeden nasıl bir yer diye sormadınız mı?
Önce rahat edemeyeceğimi düşünüp gelmek istemedim .Israr edildi hadi güzel olur belki diyerek geldim.Sonradan dahil olduk gibi ama yine de bu muameleyi görmek normal mi

Önce rahat edemeyeceğimi düşünüp gelmek istemedim .Israr edildi hadi güzel olur belki diyerek geldim.Sonradan dahil olduk gibi ama yine de bu muameleyi görmek normal mi

Başka türlü bir yatış düzeni düşünemiyorum o ortamda. Normal değil elbette. 1+1 ev tuttuk siz de gelmek isterseniz 2+1 e çevirelim size ayrı ev tutalım denebilirdi.

Yani kadın davet etmekle çok ayıp etmiş. Üstelik hastalanan kızının yanında kalmak istemesi rezalet korkunç birşey. Ama sizin, kızı olmadığınız halde kızına gösterdiği sevginin aynısından istemeniz çok yerinde ve sonuna kadar haklısınız. Kesin kocanız da annesine bağırıp sizi savunmamıştır, onu da boşayın gitsin. Herkes bi rahatlaşsın.

Kaynımla aynı odada uyumam mümkün değil. Hadi sizin aynı odada görümce ile yapmanızı anlarım ama bu kabul edilir bir şey değil. Yatağı taşıyıp yerde yatsın KV.

Keşke evin büyüklüğünü öğrenip öyle gitseydiniz. Yada ayrı bir apart tutsaydınız.

Hıh tatilmiş
Doğru düzgün yatağınız yok odanız yok tatile çağırıyorsunuz
Sizin tatilinize tüküreyim
Rezil olmanıZ için çağrılmışsınız gibi

Önceden benim de başıma böyle bi olay gelmişti yeni gelin prenses kaynanam ve kral kayınbaba kendileri geçip odada uyudular. Ben de eşim babaannesi kayınım daha küçük bi odada Yanyana yattık. Aşkım anlamazlar kendini yorma. O hassasiyete sahip olsalardı zaten bunu yapmazlardı. Kendini yorma. İnce ince kocana anlatırsın. Veya sert şekilde bilmiyorum. Benim kocam baygın uyuduğu için o an anlamamıştı bizim hep beraber uyuduğumuzu. Sabah olunca orayı terk ettik ve bi daha onlarda kalmadım

Yok eşim de asla ses çıkarmadı.Böyle açma sapan bir durumun içinde kalkaldık.Yok istemiyoruz diye cevap verdik davet ettiğinde ısrarla tekrar davet etti kabul ettik ve göreceğimizi gördük.Madem kendine göre tuttun ne diye davet ediyorum3, biz de neden geldik (kendime diyorum)

1 odali aparta bedava tatil buldum diye kosa koşa gitmezseniz boyle seylerle muhatap olmazsiniz. Sahsen boyle tatil yapacagima hic yapmam. Kayinvalidenin bi sucu yok. Bastan hanimlara ayti odayi vermis, kizi hasta diye yanina gecmis. Sizin hataniz, gitmeseydiniz. Nasil bi ortam bekliyordunuz ki baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…