Kayınvalidemin bu şekilde davranışına sinir olmam normal mi bir bakar mısınız

Bence buradaki en küçük sorun kayınvalidenizin görümcenizi çok şımartıyor olması. Kayınvalidenizin eşinize de evliliğinize de saygısı yok. Salonda üç kişi yatabildiğine göre kendisi, görümceniz ve kayınbiraderiniz salonda; siz ve eşiniz de yatak odasında yatabilirdiniz. Mahremiyete saygı bunu gerektirir. Evi kayınvalidenizin tutmuş olması, evde onun kurallarının geçerli olması bu saçma düzeni normalleştirmez. Madem tuttuğu eve siz zorla gitmediniz, davet edildiniz; kayınvalidenizin ona göre davranması gerekirdi. Akdeniz foku değilseniz sırf denize girmek için bu saçmalığa katlanılmaz.

Bu kadar kalabalıkta bir aparatta asla kalmazdım, hele kayın aile ile tatile mi gidilir Allah aşkına, bu insanlarla bir apartta nasıl bir tatil beklerdiniz ki , en güzeli hep mesafeli olmak ve tatillerde sadece eşiniz ile bir yerlere gitmeniz, hem eş ailesi ile tatile gidip ( sözde tatil bence işkence) hem de şikayet edemezsiniz...

Eşim malesef yıllardır susmuş.O da bıkmış ama sesi çıkmıyo.Sabrediyorum bende.Keşke sesi çıkan bir yapısı olsaydı ...
Peki böyle bir aile ile tatilde ne işiniz madem yıllardır böyleler, suç sizde kusura bakmayın, bile bile lades yani...

Görümcem ne derse onu yapıyo annesi de .2 oğlu da ben de umrumda değiliz misafir olduğumuz halde.O kıskanır diye beni sahiplenmeyen bir insan .Gerçi ihtiyacım yok herkesin anne babası var.Saygısızlık gibi geliyo , tamam bilmeden gelmekle hata ettim ama yaptığı da ayıp

İlk kez geldim zaten.Yıllardır böyle dediğim evde görümcenin dediğinin olması
Eş ailesi ile ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu olursun , esin çok pasif ben orda çıldırıp büyük kavga çıkarmıştım şimdiye dek hoş zaten asla böyle bir ortama girmezdim o ayrı konu da , ne demek kayınla aynı odada uyumak kimsede ar iffet kalmamış gibi , eşinizde bostan korkuluğu resmen , dediğim gibi suç sizin bu insanlardan uzak duracakken bedava tatil var diye koşarak gitmeniz hata , yahu o küçücük yerde ne duş alınır ne tuvalete gidilir ne de uyunulur, eşim de ailesi de beni bildiği için asla öyle konforsuz ortamlara sokamazlar beni neden biliyor musun kendime saygım ve bir çizgim var , siz bu insanlara izin veriyorsunuz başkası değil...

Haklısınız , kendimiz izin veriyoruz.Sınır koyamıyoruz , hayır diyemiyoruz vb.Bunlar çok büyük sorunlar.Eşim de istediği için ben istemeyek te olsa belki güzel olur diye sorgulamadan gittim.İki yıllık evliliğimiz hep baş başa çıkardık.Uzak durmak en iyisi.Yine de bu kadar saygısızlık olmaz diyorum misafire

Sizin sınırlarınız net olsun yoksa bu pasif kocayla başınız çok şişer, pasif insanlardan nefret ederim ...

Misafir modunda çıkıp sesini çıkarmayışı benim de zoruma gitti
Misafir olsanız bile ses çıkarılır, 7 kat el olsun yine söylenir. Gören de 5 yıldızlı otele misafir ediyorlar her şey tam bir bu eksik yani... Bir de ailesine laf edememiş.
Ya yatacak yer yok hadi bu gece dışarıda takılalım derdim kocam istediği kadar sussun. Ki tatil bölgesindesiniz sabaha kadar denizin kenarında bile otursanız tatil, kocamın abisiyle uyumaktansa...

Eşim kabul etmez ki ev kedisi gibi.Çıkalım dedim yatış saatinde geri döndük.Beni orda yatırmaya meraklı gibi...

Oğluna da bana da saygısı olsa bunu yapmazdı.Burada misafirim diye onların dediği oluyo biraz da
Nasıl saygısı yok sizi tatıle cagırmıs. Tamam kaynınızla ıkı adam sız yatmanız sacma gibi duruyor ama
Kadın ayarlamıs cagırmıs ücretsiz kalacaksınız
Bukadarınıda cekın ozaman
Kendınız ozaman ıyı olur ama bızde baska daireyı tutalım deseydınız..
Hem ınsaların parasını odedıgı tatıle gelıyorsunuz
Hemde özel ilgi beklıyorsunuz..
Kücücük 1+1 evde zaten okadar insan ıcınde bende eşimle özel bir odaya girmek istemezdim
Tatil degılmı kac gun olacak idare edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…