- 22 Mayıs 2019
- 639
- 295
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Malesef ilk defa gördüm bu kadarını da beklemiyordumEşiniz bostan korkuluğu galiba.
Hadi görümce ile bi nebzede, kayın ile aynı ortamda uyumak dehşet.
1 odali aparta bedava tatil buldum diye kosa koşa gitmezseniz boyle seylerle muhatap olmazsiniz. Sahsen boyle tatil yapacagima hic yapmam. Kayinvalidenin bi sucu yok. Bastan hanimlara ayti odayi vermis, kizi hasta diye yanina gecmis. Sizin hataniz, gitmeseydiniz. Nasil bi ortam bekliyordunuz ki baska
[/QUOT
Ben hayır cevabı vermiştim.Bu şekilde apart tuttuktan sonra hala ısrarla gelin diyo onu anlamış değilim.Biz de sormadık tabi o da bizim hatamız.Ama yine de yapılmamalıydı bu şekilde diye düşünüyorum.Yani ben oğluma yapmazdım
Bu kadar kalabalıkta bir aparatta asla kalmazdım, hele kayın aile ile tatile mi gidilir Allah aşkına, bu insanlarla bir apartta nasıl bir tatil beklerdiniz ki , en güzeli hep mesafeli olmak ve tatillerde sadece eşiniz ile bir yerlere gitmeniz, hem eş ailesi ile tatile gidip ( sözde tatil bence işkence) hem de şikayet edemezsiniz...Merhabalar şu an içinde bulunduğum saçma durum yüzünden yazıyorum.Dışardan farklı bir bakış açısı olması için .2 yıllık evliyim.Kayınvalidem bizi tatile davet etti .Farklı şehirlerden gelip Muğla'da buluştuk.Kaldığımız yer apart tarzı, bir yatak odası var.Bir de Amerikan mutfak tarzı bir salon.Kayınvalidem , görümcem, eşimin abisi ile birlikte kalıyoruz bir haftadır.Bizi davet etmesine rağmen yatak odasında bizi yatırmadı eşimle.Yatak odasında ben görümcemle kaldım 3 gecedir.Onlar da salonda yattı .Anne ve 2 oğlu .Bu zamana kadar normal karşıladım eşim de sorun etmedi tatildeyiz falan diye.Bu gece görümcemin tatil sebebiyle mide bağırsak problemleri ortaya çıktı.Bu yüzden kızının yanında yatmak istedi.Eşyalarımı toplayıp salona geldim ben de.Yani şu an 3 ayrı yatak var salonda.Birinde kaynım, birinde eşim, ortadaki yatakta da ben varım.Kayınvalidem görümceme çok düşkün.2 oğlu var ama 22 yaşındaki kızının dediği oluyo her zaman.Abileri de alışmış artık sorun yapmıyorlar.Ne zaman bir araya gelsek aynı yani.Kayınvalide bana kızım bile demez çoğu zaman.Görümcem kıskandığı için.Asıl konuya geleyim.Bu şekilde bir muamele görmek normal mi sizce , kaynımla aynı odada yatırması falan .Siz olsanız ne yapardınız , yorumlarınızı bekliyorum.
Peki böyle bir aile ile tatilde ne işiniz madem yıllardır böyleler, suç sizde kusura bakmayın, bile bile lades yani...Eşim malesef yıllardır susmuş.O da bıkmış ama sesi çıkmıyo.Sabrediyorum bende.Keşke sesi çıkan bir yapısı olsaydı ...
Peki böyle bir aile ile tatilde ne işiniz madem yıllardır böyleler, suç sizde kusura bakmayın, bile bile lades yani...
Eşlm bu kadar suskun ve pasifkennve misafir modundayken ben de çok pasif kaldımSizin yerinizde olsam o ortamda uyumak yerine eğlenmeye çıkardım. Kalacak yer yok zaten diyerek... Kocaman insanlar hiç mi yol yordam bilmiyorlar.
Eşlm bu kadar suskun ve pasifkennve misafir modundayken ben de çok pasif kaldım
Bence buradaki en küçük sorun kayınvalidenizin görümcenizi çok şımartıyor olması. Kayınvalidenizin eşinize de evliliğinize de saygısı yok. Salonda üç kişi yatabildiğine göre kendisi, görümceniz ve kayınbiraderiniz salonda; siz ve eşiniz de yatak odasında yatabilirdiniz. Mahremiyete saygı bunu gerektirir. Evi kayınvalidenizin tutmuş olması, evde onun kurallarının geçerli olması bu saçma düzeni normalleştirmez. Madem tuttuğu eve siz zorla gitmediniz, davet edildiniz; kayınvalidenizin ona göre davranması gerekirdi. Akdeniz foku değilseniz sırf denize girmek için bu saçmalığa katlanılmaz.
Eş ailesi ile ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu olursun , esin çok pasif ben orda çıldırıp büyük kavga çıkarmıştım şimdiye dek hoş zaten asla böyle bir ortama girmezdim o ayrı konu da , ne demek kayınla aynı odada uyumak kimsede ar iffet kalmamış gibi , eşinizde bostan korkuluğu resmen , dediğim gibi suç sizin bu insanlardan uzak duracakken bedava tatil var diye koşarak gitmeniz hata , yahu o küçücük yerde ne duş alınır ne tuvalete gidilir ne de uyunulur, eşim de ailesi de beni bildiği için asla öyle konforsuz ortamlara sokamazlar beni neden biliyor musun kendime saygım ve bir çizgim var , siz bu insanlara izin veriyorsunuz başkası değil...İlk kez geldim zaten.Yıllardır böyle dediğim evde görümcenin dediğinin olması
Eşin de abisiyle aynı yerde yatıracak kadarsa ne bileyim...
Ya ailedir de kalınmaz da aynı oda da ne münasebet.
Eş ailesi ile ne kadar uzak olursan o kadar huzurlu olursun , esin çok pasif ben orda çıldırıp büyük kavga çıkarmıştım şimdiye dek hoş zaten asla böyle bur ortama girmezdim o ayrı konu , ne demek kayınla aynı odada uyumak kimsede ar iffet kalmamış gibi , eşinizde bostan korkuluğu resmen , dediğim gibi suç sizin bu insanlardan uzak duracakken bedava tatil var diye koşarak gitmeniz hata , yahu o küçücük yerde ne duş alınır ne tuvalete gidilir ne de uyunulur, eşim de ailesi de beni bildiği için asla öyle konforsuz ortamlara sokamazlar beni neden biliyor musun kendime saygım ve bir çizgim var , siz bu insanlara izin veriyorsunuz başkası değil...
Sizin sınırlarınız net olsun yoksa bu pasif kocayla başınız çok şişer, pasif insanlardan nefret ederim ...Haklısınız , kendimiz izin veriyoruz.Sınır koyamıyoruz , hayır diyemiyoruz vb.Bunlar çok büyük sorunlar.Eşim de istediği için ben istemeyek te olsa belki güzel olur diye sorgulamadan gittim.İki yıllık evliliğimiz hep baş başa çıkardık.Uzak durmak en iyisi.Yine de bu kadar saygısızlık olmaz diyorum misafire
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Sizin sınırlarınız net olsun yoksa bu pasif kocayla başınız çok şişer, pasif insanlardan nefret ederim ...
Misafir olsanız bile ses çıkarılır, 7 kat el olsun yine söylenir. Gören de 5 yıldızlı otele misafir ediyorlar her şey tam bir bu eksik yani... Bir de ailesine laf edememiş.Misafir modunda çıkıp sesini çıkarmayışı benim de zoruma gitti
Eşim kabul etmez ki ev kedisi gibi.Çıkalım dedim yatış saatinde geri döndük.Beni orda yatırmaya meraklı gibi...Misafir olsanız bile ses çıkarılır, 7 kat el olsun yine söylenir. Gören de 5 yıldızlı otele misafir ediyorlar her şey tam bir bu eksik yani... Bir de ailesine laf edememiş.
Ya yatacak yer yok hadi bu gece dışarıda takılalım derdim kocam istediği kadar sussun. Ki tatil bölgesindesiniz sabaha kadar denizin kenarında bile otursanız tatil, kocamın abisiyle uyumaktansa...
Eşim kabul etmez ki ev kedisi gibi.Çıkalım dedim yatış saatinde geri döndük.Beni orda yatırmaya meraklı gibi...
Oysa ki muhafazakardır annesi .Gerçi onla da ilgisi yok ta neyse yapcak yorum bulamadımMahremiyet algıları yok demek ki evlendiğimiz ailenin.
Nasıl saygısı yok sizi tatıle cagırmıs. Tamam kaynınızla ıkı adam sız yatmanız sacma gibi duruyor amaOğluna da bana da saygısı olsa bunu yapmazdı.Burada misafirim diye onların dediği oluyo biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?