Kayınvalidemin canına okudum

Kelebek yaptıklarının söyledinde neden kavga cıkmış annenle kayınvaliden arasında söylemedin ..KAVGA SEBEBİ NEDİR ??

çok fena olurummu?
yapmayın allah aşkına ne bu şiddet bu celal anlamadımki
herzaman böyle sinirli gerginmisiniz?
canım sinir bozukluğu hepimizde olabilir zaman zaman önemli olan bunu frenliyebilmek karşımızdakini kırmamaktır
ama olayların üstüne üstüne gidiyorsunuz..

relax relax :26:

kelebek... dünden beri gelişme olmadı mı?:18:eşin nasıl tepki verdi...o moloz kayganandan haber var mı?

o kadın evime gelmeyecek dedim....ve gelmeyecekte...bitti...

6 ay boyunca bebeklerime annem tek başıma baktı o hasta haliyle..bakıcı bile istemedi yanına güvenipte...kayınvaliden bakmak zorunda değil diyenlere söylüyorum bakmak zorunda olmasa bile gelinin oğlunun hiçmi hatırı yok annemi arayıpta yorulmuşsundur iki çocuk bakmak kolay değil yardıma geleyim deseydi ne olurdu..beni yavaş yavaş kazanırdı belki...
kaynanayla annem o gün kavga ettiklerinde kavga nasıl başlıyor..çocuğun biri kusuyor.kaynana panik yapıyor..çünkü kaynanaın kucağındaymışş...
panik yapınca anneme diyorki bu çocuk tabiyki kusar haftada ikiş kere banyomu yaptırılır.böylemi çocuk bakılır pislik eşek artık ağzına ne gelirse...bu nedemek beee..çok biliyosa kendi baksaydı...doktorlar çok sağlıklı maşallah diyorlar bebeklerime..önce allahın sonra annemin sayesinde bir tane faydası olmuş mu da kalkıp birde yorum yapıyor..terbiyesiz kadın..resmen kavgaya gelmiş annemi çekemiyor..Allah razı olsun diyeceği yerde anneme hakaret ediyor..şirret kadın..çok iyi yaptım çokkkk....şimdi yine aklıma geldi onu dövmediğime dua etsin....ne kadar kınarsanız kınayın beni ...yok öyle ...herkes durması gerektiği yeri bilecek..bilmiyorsada öğrenecek..yoksa öğreten biri çıkar...

bundan sonra ağız tadıyla yaşarsınız umarım, eşin ve çocuklarınla çok mutlu olmanı diliyorum, bu arada kayınvaliden kaç yaşında?

haketmiş tamam belki mahalleden bağıra bağıra değil ama haketmiş zaten niye hep erkeklerin ailesi birşey yapınca birşey olmuyorsa bayan patlayınca problem gözüyle bakılıyor inanın anlamış değilim haketmiş

Ne kaynanalar var yarabbim sen herkese herşyin hayırlısını ver canım kimse seni yargılamasın insan yeri geliyor kendi annesine babasına tepki gösterebiliyor anlaşılan çok gruruna dokunmuş eğer sen kendini haklı görüyorsan kimsenin sana bşey demeye hakkı bile yok ki sen herşeyin farkındasın zaten. Çok şükür benim kayınvalidem nişanlıyken biraz problem yaşadım ben ama evlendikten sonra gerçekten çok iyi bir insanmış onu öğrendim şu anda benim çocuğuma bakıyor kadının sosyal hayatı diye bişey kalmadı ama halinden çok memnun bana sen çalış ayaklarının üstünde dur yeterki ben bakarım diyor düşün annem gibi düşünüyor beni rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın

Umarım bu yüzden eşinşe problem yaşamassın canım

belki anneni üzmese sen biraz daha sabır diyebilirdin ama işin çığrından çıkması annene bağırması hakaret etmesi, burdaki bazı arkadaşların kaçırdığı nokta bu, diğer tarafta da bir anne var arkadaşlar, demek ki kendi kayınvalideleri annelerine hakaret etse kocamın anasıdır diyip susacaklar.

tabii ki susmayacaklar yani kendi adıma söylüyorum susmam tepki mi mutlaka gösteririm
ama bu şekilde değil herşeyin bi yolu yordamı var derdini anlatmanın binbir türlü şekli var
kimse benim kocamın anasıdır susarım sesimi çıkarmam diye bişey de demedi sanırım
yoksa dedi de ben mi kaçırdım

4 yıl boyunca verilen her tepkiye sessiz kalmasaydınız da
bu kadar kendinizi de aileniz de rezil etmeseydiniz

Herkesin yaşadıkları kendisine ağır gelir Kelebek hanım.
Bizler yorum yapıyoruz ve sizi açtığınız konularınızdan sizin kendinizi
anlattığınız kadarı ile biliyorum buna istinaden yazıyorum.

Hani yaşadıklarınız kendinize göre çoook ağır yaaaa
-ablamın evinden annemi ve beni k.validesi küfürler ederek kovdu daha anlatamadığım bir çok şey
yaşadılar/yaşadık , ama ne annem ne de ablam bu denli seviyesizleşmedi.

Buradaki sorun siz+anneniz+eşiniz = k.valide
Eşiniz siizn ve k.valideniz arasındaki dengeyi koruyamamış
Siz, k.validenize 4 yıl boyunca biriken sorunlarla kin beslemişsiniz
anneniz kendi halledebileceği soruna sizi dahil etmiş
sizi öne atmış açıkçası.
Sizi patlama noktasına getirmiş son yaşadıklarınız
viraja hızlı girmişsiniz ama ani frenle durabilirdiniz.

- Birde konular açıp cevap vermediğiniz birilerden biri de benim,
geçmiş konularınıza baakarsanız cevapsız bıraktığınızı göreceksiniz.
Mutluluklar

Son düzenleme:

bu kadar kaynana gecmısım var etrafım mılletın kaynanaları ıle dolu
eşşek hayvan dediğine kesinlikle inanmıyorum
hükümsüzdür.. :18:

eski konularınızı okudum, yıllarca çekmişsiniz, bebeklerinize hamile kalmışsınız en güzel günleriniz zehir zıkkım geçmiş, doğurmuşsunuz kavga gürültü. Allahtan bebeklerinizi düşürmemişsiniz. yuvayı toparlamaya çalışmışsınız, bunu büyükler yapacağına hala kayınvalideniz huzurunuzu bozmaya devam etmiş. artık tak demiş, içinizi boşaltmışsınız.

lütfen sen edepsizlik yapmışsın diyen arkadaşlar, konu bu değil, kadın bu hale nasıl geldi? edepsizlik yaptı yapmadı bunu neden tartışıyoruz, haksız bulanlar konuya dahil olmasın, okumasın. kadın cinnetten yeni çıkmış, pişman değilim diyor neden pişman olması için uğraşıyorsunuz.

bu arada sonu ne olursa olsun ben daha fenasını yapardım. yuvamın huzurunu bozan herkes düşmanımdır.

aynen katılıyorum herkes çektiğini bilir, ben eşeğim diyene semer vuran çok olur derler kendini ezdirmemeli insan, aramızdan bazıları naiftir narindir, bazıları da daha cevvaldir bu bir tarzdır eşi bile sizin verdiğiniz tepkiyi vermemiş yahu

kelebek zaten siz inanasınız diye anlatmıyor tüm bunları, biraz olsun rahatlamak içini dökmek istiyor ama maşallah konunun başından beri sanki kadını daha çok kızdırmak için kaynanası tarafından gönderilmiş gibisiniz, insanda biraz empati yapma yeteneği olur yahu, kaynananız 9 ay boyunca bebeklere ben bakıcam dese ve doğumdan sonra yan çizse siz de kızmaz mıydınız ya da kendi evinizde kendi annenize bu kadar hakaret edilse üstelik kocanız dahi susturamasa tepkiniz ne olurdu, kusura bakmayın ama eğer kocam susturamıyorsa ben çok güzel sustururum.

kelebek canım boşver olan olmuş artık, şimdi için biraz olsun rahat mı rahat gerisini salla gitsin

ne yapayım inanmıyorsan..sana inandırmak için yaşadığım herşeyi bir bir anlatayım mı ? bu senin sorunun..ister inan ister inanma..ama şunu söylemeden geçemicem...kimse durduk yerde bu noktaya gelmez....bence sen bana bidaha yorum yazma..çünkü seninki yorum değil...resmen didişiyorsun..kayınvalidemin ve annemin yanındamıydın o gün...nerden biliyorsun demediğini..ve 4 senedir nelere sabrettim neler çektim diyorumda hiçmi ihtimal vermiyorsun kayınvalidemin diyebileceğine..mahallesine gidip onu rezil etmiş olmammı sana kayınvalidemi melek gösterdi..annene yapılsa bunca şey eminim bir çiçekle kayınvalidene giderdin..kusura bakma ama bende o torbadaki insanlardan değilim..akıllıyla akıllı çirkefle çirkef deliyle deli olmasını bilirim...akıllı deliden anlamaz ..deli akıllıdan anlamaz...

senin yorumlarında pek akıllı mantıklı değil..tarafsız yazmıyorsun..ben birşeyler öğrenebileceğim yada ders alabileceğim ve başka bir çerçeveden bakabilen insanların yorumlarını okumayı tercih ederim..olumlu yada olumsuz yazılması hiç önemli değil..kaldıki yaptığım yanlış ve olumsuz bir davranışın arkasından olumlu yorumlar beklemeyeceğimi konunun başında yazdım..anneme böyle yapsaydı ben susardım ben hanımlığımı korurdum filan diceksin eminim yani buna...güzellim o hanımlık bende 4 senedir vardı...kusura bakmayın...yorum yazmıcam dedin ama yazmadanda duramıyorsun..kayınvalidemi tanımadan üstelik yaptıklarını yazmama rağmen eşek dediğine ben inanmıyorum diyorsun...böyle sağlıksız bir yaklaşımda bulunan insanın yorumlarınıda pek ipleyemeyeceğim kusuruma bakma...buda sana son cevap yazışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…