herkesin tarzı farklıdır, sanalda birbirimizin hayatını bir yere kadar bilebiliriz şahsen bende cazgırım destekliyorum kelebeği, beğenmeyen oğluna almasın şiştim valla
güldürdün beni..çok yaşa emi..
..bana saygıyı sevgiyi nasıl davranmam gerektiğini öğretecek değilsiniz heralde..bana yardımcı olmak isteyenler yazsın...öyle saldırışa geçmenin ne size faydası var ne bana faydası var..zaten konuyu açarken söyledim bu davranışımın yanlış olduğunu ama buna rağmen pişman olmadığımı....ve olmayacağımı
kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez..yorumlarınızda saldırışa geçmenin ne anlamı var..yazın içinizdekileri ama saldırmadan...saldıranları anlamıyorum kime ne faydası oluyor...faydası olmuyorsa yorum yazmandaki amaç ne ozaman....ben edepsizim ya hani, ben saldırışa geçersem çok fena olur :))))
kelebek... dünden beri gelişme olmadı mı?:18:eşin nasıl tepki verdi...o moloz kayganandan haber var mı?
o kadın evime gelmeyecek dedim....ve gelmeyecekte...bitti...
6 ay boyunca bebeklerime annem tek başıma baktı o hasta haliyle..bakıcı bile istemedi yanına güvenipte...kayınvaliden bakmak zorunda değil diyenlere söylüyorum bakmak zorunda olmasa bile gelinin oğlunun hiçmi hatırı yok annemi arayıpta yorulmuşsundur iki çocuk bakmak kolay değil yardıma geleyim deseydi ne olurdu..beni yavaş yavaş kazanırdı belki...
kaynanayla annem o gün kavga ettiklerinde kavga nasıl başlıyor..çocuğun biri kusuyor.kaynana panik yapıyor..çünkü kaynanaın kucağındaymışş...
panik yapınca anneme diyorki bu çocuk tabiyki kusar haftada ikiş kere banyomu yaptırılır.böylemi çocuk bakılır pislik eşek artık ağzına ne gelirse...bu nedemek beee..çok biliyosa kendi baksaydı...doktorlar çok sağlıklı maşallah diyorlar bebeklerime..önce allahın sonra annemin sayesinde bir tane faydası olmuş mu da kalkıp birde yorum yapıyor..terbiyesiz kadın..resmen kavgaya gelmiş annemi çekemiyor..Allah razı olsun diyeceği yerde anneme hakaret ediyor..şirret kadın..çok iyi yaptım çokkkk....şimdi yine aklıma geldi onu dövmediğime dua etsin....ne kadar kınarsanız kınayın beni ...yok öyle ...herkes durması gerektiği yeri bilecek..bilmiyorsada öğrenecek..yoksa öğreten biri çıkar...
bundan sonra ağız tadıyla yaşarsınız umarım, eşin ve çocuklarınla çok mutlu olmanı diliyorum, bu arada kayınvaliden kaç yaşında?
o kadın evime gelmeyecek dedim....ve gelmeyecekte...bitti...
6 ay boyunca bebeklerime annem tek başıma baktı o hasta haliyle..bakıcı bile istemedi yanına güvenipte...kayınvaliden bakmak zorunda değil diyenlere söylüyorum bakmak zorunda olmasa bile gelinin oğlunun hiçmi hatırı yok annemi arayıpta yorulmuşsundur iki çocuk bakmak kolay değil yardıma geleyim deseydi ne olurdu..beni yavaş yavaş kazanırdı belki...
kaynanayla annem o gün kavga ettiklerinde kavga nasıl başlıyor..çocuğun biri kusuyor.kaynana panik yapıyor..çünkü kaynanaın kucağındaymışş...
panik yapınca anneme diyorki bu çocuk tabiyki kusar haftada ikiş kere banyomu yaptırılır.böylemi çocuk bakılır pislik eşek artık ağzına ne gelirse...bu nedemek beee..çok biliyosa kendi baksaydı...doktorlar çok sağlıklı maşallah diyorlar bebeklerime..önce allahın sonra annemin sayesinde bir tane faydası olmuş mu da kalkıp birde yorum yapıyor..terbiyesiz kadın..resmen kavgaya gelmiş annemi çekemiyor..Allah razı olsun diyeceği yerde anneme hakaret ediyor..şirret kadın..çok iyi yaptım çokkkk....şimdi yine aklıma geldi onu dövmediğime dua etsin....ne kadar kınarsanız kınayın beni ...yok öyle ...herkes durması gerektiği yeri bilecek..bilmiyorsada öğrenecek..yoksa öğreten biri çıkar...
56 yaşında cadııııı..sapasağlammmm
belki anneni üzmese sen biraz daha sabır diyebilirdin ama işin çığrından çıkması annene bağırması hakaret etmesi, burdaki bazı arkadaşların kaçırdığı nokta bu, diğer tarafta da bir anne var arkadaşlar, demek ki kendi kayınvalideleri annelerine hakaret etse kocamın anasıdır diyip susacaklar.
belki anneni üzmese sen biraz daha sabır diyebilirdin ama işin çığrından çıkması annene bağırması hakaret etmesi, burdaki bazı arkadaşların kaçırdığı nokta bu, diğer tarafta da bir anne var arkadaşlar, demek ki kendi kayınvalideleri annelerine hakaret etse kocamın anasıdır diyip susacaklar.
eski konularınızı okudum, yıllarca çekmişsiniz, bebeklerinize hamile kalmışsınız en güzel günleriniz zehir zıkkım geçmiş, doğurmuşsunuz kavga gürültü. Allahtan bebeklerinizi düşürmemişsiniz. yuvayı toparlamaya çalışmışsınız, bunu büyükler yapacağına hala kayınvalideniz huzurunuzu bozmaya devam etmiş. artık tak demiş, içinizi boşaltmışsınız.
lütfen sen edepsizlik yapmışsın diyen arkadaşlar, konu bu değil, kadın bu hale nasıl geldi? edepsizlik yaptı yapmadı bunu neden tartışıyoruz, haksız bulanlar konuya dahil olmasın, okumasın. kadın cinnetten yeni çıkmış, pişman değilim diyor neden pişman olması için uğraşıyorsunuz.
bu arada sonu ne olursa olsun ben daha fenasını yapardım. yuvamın huzurunu bozan herkes düşmanımdır.
bu kadar kaynana gecmısım var etrafım mılletın kaynanaları ıle dolu
eşşek hayvan dediğine kesinlikle inanmıyorum
hükümsüzdür..:18:
bu kadar kaynana gecmısım var etrafım mılletın kaynanaları ıle dolu
eşşek hayvan dediğine kesinlikle inanmıyorum
hükümsüzdür..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?