Aynen, bi de sürekli abartıyorsun demiyor mu deli oluyorum. Hayır kadını kim tanısa bana hak veriyor çok fena bir kadın diye. Bi kalın kafalı kocam anlamadı anasını.Eşiniz bu durumdan sonra bide hala annesini tutuyorsa (kimse annesini atamaz ama böyle duruma kimse müsaade etmemeli), o zaman onun ne düşündüğü de önemli değil. Totun edebiyati yapacak yerine insan gibi terbiyeli olsunlar
Aynen, bi de sürekli abartıyorsun demiyor mu deli oluyorum. Hayır kadını kim tanısa bana hak veriyor çok fena bir kadın diye. Bi kalın kafalı kocam anlamadı anasını.
Bunlar olurken eşiniz ne yapıyordu? Kimin yanında oldu? Eğer annesini savunduysa siz neden bu adama ve ailesine çocuk yaptınız ki?Kendisi eşimle beni alenen ayırmaya çalışacak kadar kötü bir insan. Ağustos ayında bize geldi, onun yüzünden evi terk etmek için eşyaları toplarken kedimize gülerek "sen de mi gidiyorsun bakim" diyecek kadar iğrenç bir insan. Evet kin ve nefret doluyum ona karşı. Elimde olsa çocuğumu göstermem, eşim gidip istediği kadar görsün. Ama torun edebiyatı yapacakları kesin.
Hangimiz istiyoruz ki?Kayınvalidemin doğuma gelmesini istemiyorum.
Canim niye kavga ettinizİyi akşamlar herkese.
Ben altı aylık hamileyim, üç ay sonra doğum. Ama gebeliğimin başından beri bu konuyu düşünüyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım.
Kayınvalidemle aramız berbat. En son büyük bir kavga ettik, asla konuşmuyoruz. Kendisi uzak bir şehirde oturuyor. Eşimle konuşuyorlar haliyle, ona karışmıyorum tabi bana uzak olsun yeter. Ama şimdi doğum olacak, ben doğuma gelmesini istemiyorum. Çünkü çok kavgacı bir kadın, tam şirret. Şimdi yine kavga çıkarır, sütüm kesilir falan diye korkuyorum. Eşime gelmesini istemediğimi söylemedim, bir yandan onun da torunu diye böyle bir hakkım olmadığını düşünüyorum bir yandan da benim iyi olmam çok önemli o kadın bana zarar verir gelmesin istiyorum. Eşime bunu söylemedim dediğim gibi, ama dün sadece doğumdan konuşurken ben senin annenden korkuyorum falan dedim yine kavga çıkarırsa falan diye. İşte abartıyorsun sen de iyice düşman belledin bu kadını falan dedi. O kadar sinir oldum ki anlatamam, insan teskin eder bir şey olmaz ben seni korurum falan der değil mi? Dünden beri konuşmuyoruz.
Resmen kadının korkusundan ailemin olduğu şehirde doğum yapmayı düşünüyorum, bize gelince gitmez diye. O kadar yüzsüz bir kadın ki evden kovsam gitmez öyle düşünün. Napacağım hamileliğim bu cazgır kadını düşünmekle geçiyor resmen, eşime de çok sinirliyim.
İyi akşamlar herkese.
Ben altı aylık hamileyim, üç ay sonra doğum. Ama gebeliğimin başından beri bu konuyu düşünüyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım.
Kayınvalidemle aramız berbat. En son büyük bir kavga ettik, asla konuşmuyoruz. Kendisi uzak bir şehirde oturuyor. Eşimle konuşuyorlar haliyle, ona karışmıyorum tabi bana uzak olsun yeter. Ama şimdi doğum olacak, ben doğuma gelmesini istemiyorum. Çünkü çok kavgacı bir kadın, tam şirret. Şimdi yine kavga çıkarır, sütüm kesilir falan diye korkuyorum. Eşime gelmesini istemediğimi söylemedim, bir yandan onun da torunu diye böyle bir hakkım olmadığını düşünüyorum bir yandan da benim iyi olmam çok önemli o kadın bana zarar verir gelmesin istiyorum. Eşime bunu söylemedim dediğim gibi, ama dün sadece doğumdan konuşurken ben senin annenden korkuyorum falan dedim yine kavga çıkarırsa falan diye. İşte abartıyorsun sen de iyice düşman belledin bu kadını falan dedi. O kadar sinir oldum ki anlatamam, insan teskin eder bir şey olmaz ben seni korurum falan der değil mi? Dünden beri konuşmuyoruz.
Resmen kadının korkusundan ailemin olduğu şehirde doğum yapmayı düşünüyorum, bize gelince gitmez diye. O kadar yüzsüz bir kadın ki evden kovsam gitmez öyle düşünün. Napacağım hamileliğim bu cazgır kadını düşünmekle geçiyor resmen, eşime de çok sinirliyim.
Benim annem 5 gün kalmıştı.onu bile bunaltmıştı .ne yapın edin annenize gidin bencePeki şöyle olsa nasıl olur eğer burada doğum yaparsam annem çalıştığı için bir hafta kalabilir. O da sadece bir hafta kalıp gitsin diye anlaşma yapsak eşimle? Sonra bir süre kız kardeşim kalır zaten. Off o kadar yüzsüz bir kadın ki hadi artık git desen gitmez ondan korkuyorum ya kalırsa diye.
Ayni seyleri yasamisiz desene...umarim sen benden daha sanlisindir da dibdipe yasamiyosundur.En zoru bu cunku,yuzlerini gormeye tahammul edemzken bir arada olmak insanin deyim yerindeyse ruhunu bedeninden cekiyor.sevmedigin seylere tahammul etmeye calismak cok zor,kor,sagir,dilsiz ve hissis olmak gerek.Hissislestim zaten bende artik kendimi isbat etmeye calismiyorum,kendimi savunmuyorum sadece Allaha birakiyorum,davami oteki dunyaya havale etmisim.Lohusaliginda ve hamileliginde bahsettigin berbat şeyleri birebir yaşamış biri olarak söylüyorum en güzel anlarimi cehenneme çeviren kv kişisi sutumu de kesti tornunuda görmedi hayatına gayette bisey yok gibi devam etti hatalarından hep ders cikarir diye umut ettim bende 2 kv bedel bir de kp var. Umut ettim ama onlar hep haklı oldu. Eşinin karşısında sen istemeyen gelin o mağdur anne moduna geçerse ne yapsan ailenin içinden onu çıkaramazsın fiziksel değil varlığı bile rahatsız edecek çünkü.
Yapma bir daha yasamayacagin o anları kimse için zehir etme. Degmezler sinir hastası olursun net.
Yok saymayı başarırsan kii ben bunu yeni yeni yapmayı basarabildim mutlu olursun.
Saglikla al kucağına bebisini
Annen bir hafta kalsın,annenle birlikte bir hafta sonra ailenin yaşadığı şehre dönün. Ben öyle yaptım,hatta annem bir sokak ötede annem artık kalmam dedi,ben de topladım eşyamı annemin eve taşındım.Peki şöyle olsa nasıl olur eğer burada doğum yaparsam annem çalıştığı için bir hafta kalabilir. O da sadece bir hafta kalıp gitsin diye anlaşma yapsak eşimle? Sonra bir süre kız kardeşim kalır zaten. Off o kadar yüzsüz bir kadın ki hadi artık git desen gitmez ondan korkuyorum ya kalırsa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?