sevdem allah aşkina herkesı kendın gıbı zannetme.... ben verdım anahtarı 3sene oldu hıc pişman olmadım ve olmamda.... benım evım onun evı, onun evı benım evım......
rabbim kimseyi pişman etmesin ama en küçük şeyde sorun çıkarırsam iki haftada dile gelirsem ya evi ayrı yolu ayrı iki haftada ne kadar seni çileden çıkarabilirki bu kadar dile geldin... ben ilk etapta en güzel şekilde saygımıda gösteririm güvenirimde anahtarımıda veririm ne yapacak ya kadın belki yolu oraya düşecek oğlumun evi diye açıp girecek bi su içip çıkacak belki yemek yiyecek ne kadar güzel... ne olabilir koltuklarımı tırmalıcak neye zarar verebilir kiii.... dağınıklık olabilir çalışıyoruz sonuçta onuda anlar diye düşünüyorum ben evim dağınık diye krizlere girmezsemmm:)))))))))))))))))))))))
evet aynen öyle allah bozmasın!!!!!
bırtek senın kayınvalden kötü düşüncesiz... ahhh böyle gelınler...............................
onuda yap ne var onda oğlunla yatıyorsun bı yatakta annesınle yatsan ne olacak?????
yoko kadar da uzun boylu değil. vermem anahtar falan.diğer eltilerim verdi, gördük olanları
ancak haber verir, evde biri varsa gelir oturur hizmetini görür gider. (haber vermesini isteme sebebim de şudur: müsait olmayabilirim, başka misafirim olabilir, o gün canım bişey yapmak istememiştir ev savaş alanı gibidir vs vs. he neredeyse 15 sene oldu, 15 defa anca arayarak gelmişti, hep çat kapı gelir ama olsun. lafımı sokarım ben de "haberimiz olsaydı daha iyi ağırlardık" falan diye. gerçi duvara mı söylüyorum k.valideye mi belli değil.
bu aralar yeni moda bu sanırım. erkek tarafı ile ilişkileri, gösterilecek saygıyı harcadıkları para ve verdikleriyle bir tutmak. bir konu daha var. eşinin ailesi bilezik değil çeyrek altın taktı diye, eşinin görüşmesini yasaklamaya çalışan. ne günlere kaldık Yarabbim. dert bilmiyorlar, kendilerine dert arıyorlar...
Siz melake gelin mi sanıyosunuz kendinizi allah aşkına yaaa..
doğrudur herkes vermek zorunda degıl anahtarını... ama dedıgım gıbı benım ıcın fark etmıyorum onun evının anahtarınıda bana verdı... ıstedıgım zaman gıdıyorum ne lazımsa alıyorum... her halımı gördü sımdıye kadar... bomba patladı evınde dıyor bazenbende gülüyorum baska ne yapabılırımkı... yerı gelıyor bana yardım edıyor...
ya bırak allah aşkına kafamı buluyosun sen benimle sen yorum falan yapma bence iyice saçmaladın
Allah herkesi sevdiğine istediğine nasip etsin ben eşyamıda alırım taksitimide öderim... ama sevdiğimle uyurummmm..
Sonuc ne peki? Esinize ben evde yokken annenin eve gelmesini istemiyorum dedinizmi?
Ya bırakın bu düşünceleri allah aşkına hayvanlarda o kadarını yapıyor. Yada heraile bişekilde çocugunu bi yaşa getiriyor.
Anahtar verme mevzusunda bende soğuk yaklaşıyorum açıkcası ama o da ilişkilerin boyutuyla ilgili bence.
Seviyorsanız güveniyorsanız art niyetli olmadığını düşünüyorsunuz verilebilir.
Biz eskiden tatile giderken komşuya ble verirdik mesela çiçekleri sulasın işte evi havalandırsın falan diye..
Kayınvalideye neden verilmesin.Yeter ki çat kapı gelmeyecek,kötü niyetle kullanmayacak biri olsun.
Bunlar hep zamanla öğrenilir kişiler biribiri tanıdıkça..
Sevdemm sen eşine söyleyemediklerini burada söyleyip rahatlıyorsun.
Eşine bu akşam annen seni doğurmuş ama bir iğne bile almadı ,hayvanlarda doğuruyor demeye ne dersin?
bak aranız bozulsun diye demiyorum çok iddialı dediğim dedik bir tipsin hep sen haklısın ya ..
o yüzden merak ettim ?
kendini burada vakit geçirerek kandırma ilişkine dair gerçekçi adımlar at
bunu yaparken de saygı duymakla başla işe..
önce kendine sonra ilişki kurduğun herkese..
madem bu hayatı göz göre göre sırf evlenmek için kabul ettin sorunlarıyla da uğraşmak zorundasın.
yoksa artistlikle olsaydı oooo herkes kayınvalideyi yola getirirdi atıp tutmakla..
burada kayınvalide gelemez,bana böyle diyemez,onu yapamaz bunu yapamaz demek kolay olanı.
uygulamak ise yürek ister..
Anahtar verme mevzusunda bende soğuk yaklaşıyorum açıkcası ama o da ilişkilerin boyutuyla ilgili bence.
Seviyorsanız güveniyorsanız art niyetli olmadığını düşünüyorsunuz verilebilir.
Biz eskiden tatile giderken komşuya ble verirdik mesela çiçekleri sulasın işte evi havalandırsın falan diye..
Kayınvalideye neden verilmesin.Yeter ki çat kapı gelmeyecek,kötü niyetle kullanmayacak biri olsun.
Bunlar hep zamanla öğrenilir kişiler biribiri tanıdıkça..
Sevdemm sen eşine söyleyemediklerini burada söyleyip rahatlıyorsun.
Eşine bu akşam annen seni doğurmuş ama bir iğne bile almadı ,hayvanlarda doğuruyor demeye ne dersin?
bak aranız bozulsun diye demiyorum çok iddialı dediğim dedik bir tipsin hep sen haklısın ya ..
o yüzden merak ettim ?
kendini burada vakit geçirerek kandırma ilişkine dair gerçekçi adımlar at
bunu yaparken de saygı duymakla başla işe..
önce kendine sonra ilişki kurduğun herkese..
madem bu hayatı göz göre göre sırf evlenmek için kabul ettin sorunlarıyla da uğraşmak zorundasın.
yoksa artistlikle olsaydı oooo herkes kayınvalideyi yola getirirdi atıp tutmakla..
burada kayınvalide gelemez,bana böyle diyemez,onu yapamaz bunu yapamaz demek kolay olanı.
uygulamak ise yürek ister..
derinss bence sen hiç yorum yapma canım çünkü çok ters yorumlar yapıyosun bence bana vereceğin aklı kendine kullan kendi evliliğinde dene canım
derinss bence sen hiç yorum yapma canım çünkü çok ters yorumlar yapıyosun bence bana vereceğin aklı kendine kullan kendi evliliğinde dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?