Kayınvalidemin ikinci ayıbı gecikmedi....

sevdem allah aşkina herkesı kendın gıbı zannetme.... ben verdım anahtarı 3sene oldu hıc pişman olmadım ve olmamda.... benım evım onun evı, onun evı benım evım......

yoko kadar da uzun boylu değil. vermem anahtar falan. diğer eltilerim verdi, gördük olanları

ancak haber verir, evde biri varsa gelir oturur hizmetini görür gider. (haber vermesini isteme sebebim de şudur: müsait olmayabilirim, başka misafirim olabilir, o gün canım bişey yapmak istememiştir ev savaş alanı gibidir vs vs. he neredeyse 15 sene oldu, 15 defa anca arayarak gelmişti, hep çat kapı gelir ama olsun. lafımı sokarım ben de "haberimiz olsaydı daha iyi ağırlardık" falan diye. gerçi duvara mı söylüyorum k.valideye mi belli değil.

Son düzenleme:
Allah herkesi sevdiğine istediğine nasip etsin ben eşyamıda alırım taksitimide öderim... ama sevdiğimle uyurummmm..

bu aralar yeni moda bu sanırım. erkek tarafı ile ilişkileri, gösterilecek saygıyı harcadıkları para ve verdikleriyle bir tutmak. bir konu daha var. eşinin ailesi bilezik değil çeyrek altın taktı diye, eşinin görüşmesini yasaklamaya çalışan. ne günlere kaldık Yarabbim. dert bilmiyorlar, kendilerine dert arıyorlar...

doğrudur herkes vermek zorunda degıl anahtarını... ama dedıgım gıbı benım ıcın fark etmıyorum onun evının anahtarınıda bana verdı... ıstedıgım zaman gıdıyorum ne lazımsa alıyorum... her halımı gördü sımdıye kadar... bomba patladı evınde dıyor bazen bende gülüyorum baska ne yapabılırımkı... yerı gelıyor bana yardım edıyor...

bende sımdı okudum onu... öyle ınsanları anlamıyorum... hıc bırsey takmasa bıle düğüne gelmesı bıle yeterlı...

Siz melake gelin mi sanıyosunuz kendinizi allah aşkına yaaa..

ben sorunu anlamadım

size çat kap gelip sonra ewi dağınık diye dedikodu yaptı mı laf soktu mu

cewap ewetse kızmakta haklısınızz

ama sonuçta o ev oğlunun da evi

bu kadar katı sınırlar çizemessiniz

benimki de böyle olsa değil anahtarı, tapuyu veririm valla

Siz melake gelin mi sanıyosunuz kendinizi allah aşkına yaaa..

ya bırak allah aşkına kafamı buluyosun sen benimle sen yorum falan yapma bence iyice saçmaladın

aynen öyle zannedıyorum kendımı!!! karşi tarafa nasıl davranıyorsan oda sana öyle davranır!
hem nereye ıstıyorsam oraya yorum yaparım.... kafa bulma dıye bı derdım yok senınle sadece olanları dıyorum... ben mısal eşim annesınle bı yatakta yattım... hastaydım benım yanımda kaldı... ne var bunda??? bu kafa bulmak mı oluyor sımdı?

Allah herkesi sevdiğine istediğine nasip etsin ben eşyamıda alırım taksitimide öderim... ama sevdiğimle uyurummmm..

Bende ödüyorum ohh bir gün demedim ben niye ödüyorum ailesi niye yapmıyor diye..Bende evlendikten sonra çalışmak istemiyordum 2 ay filan ama hiç zoruma gitmiyor çalışacak olmam.

Anahtar verme mevzusunda bende soğuk yaklaşıyorum açıkcası ama o da ilişkilerin boyutuyla ilgili bence.
Seviyorsanız güveniyorsanız art niyetli olmadığını düşünüyorsunuz verilebilir.
Biz eskiden tatile giderken komşuya ble verirdik mesela çiçekleri sulasın işte evi havalandırsın falan diye..
Kayınvalideye neden verilmesin.Yeter ki çat kapı gelmeyecek,kötü niyetle kullanmayacak biri olsun.
Bunlar hep zamanla öğrenilir kişiler biribiri tanıdıkça..

Sevdemm sen eşine söyleyemediklerini burada söyleyip rahatlıyorsun.
Eşine bu akşam annen seni doğurmuş ama bir iğne bile almadı ,hayvanlarda doğuruyor demeye ne dersin?
bak aranız bozulsun diye demiyorum çok iddialı dediğim dedik bir tipsin hep sen haklısın ya ..
o yüzden merak ettim ?
kendini burada vakit geçirerek kandırma ilişkine dair gerçekçi adımlar at
bunu yaparken de saygı duymakla başla işe..
önce kendine sonra ilişki kurduğun herkese..
madem bu hayatı göz göre göre sırf evlenmek için kabul ettin sorunlarıyla da uğraşmak zorundasın.
yoksa artistlikle olsaydı oooo herkes kayınvalideyi yola getirirdi atıp tutmakla..
burada kayınvalide gelemez,bana böyle diyemez,onu yapamaz bunu yapamaz demek kolay olanı.
uygulamak ise yürek ister..

Sonuc ne peki? Esinize ben evde yokken annenin eve gelmesini istemiyorum dedinizmi?

Hayır öyle bişey demedim ben sadece ev dağınıkken o şekilde kimsenin kendi annemin bile görmesini istemediğimi söyledim benim istediğim sey kayınvalideme özel değil kim olursa olsun evim derli toplu olsun gelsin

Ya bırakın bu düşünceleri allah aşkına hayvanlarda o kadarını yapıyor. Yada heraile bişekilde çocugunu bi yaşa getiriyor.

K.valideniz evlilik aşamasında size maddi olarak koltuk çıkmadığı için mi hak etti bu sözleri acaba?
Övünmek için falan söylemiyorum, "olması gereken budur" diye söylüyorum. Eşimle ben "evlenmek istiyoruz" diye ailelerimize bilgi verdiğimizde bu işin bütçesini, finansmanını kağıt üstünde yapmıştık zaten. Ve bir sponsor da yoktu hesaplarımızda, neden olsun ki? Evlenmeyi bilen, bi zahmet koltuğunu, tabağını, çanağını alacak güçte olacak Yok değilsen, peki kendi evini nasıl geçindireceksin o zaman?

Ben şu KK'ya üye olduğum zaman hayatıma girdi bu konsept.. Yani evlenen çiftlerin eşyasını, ıvırını zıvırını ailelerin alması. Benim sevişeceğim yatağı babamın alması gerekiyor falan, tuhaf..

Herkesin geleneği, göreneği başka da olabilir tabi. Karışmış olmayayım.. Bu benim doğrum..
Eğer aileler 20-21 yaşındaki henüz hayatta kendini kanıtlayamamış, ortaya somut bişeyler koyamamış insanları ite kaka evliliğe motive ediyorsa, o zaman beklenebilir belki finansman sağlamaları.

Neyse ben asıl şu yukarıdaki lafa yorum yapacaktım..
Hayvanlar bile mi yapıyor o kadarını..
Benim eşim 1 yaşındayken ayrılmış anası-babası..
Ana da baba da başka yuvalar, başka hayatlar kurmuş. Eşimin dedesi-ninesi olmasa eşim belki Çocuk Esirgeme'de, belki 2 ev arasında orada burada büyürdü..
O anne ki, 30 yaşına kadar oğlu için "uzaktan ağlamaktan" başka bişey yapmamış.
Gene de ne eşim ne ben annesi için şu yukarıdaki lafı etmeyiz..

Son düzenleme:

derinss bence sen hiç yorum yapma canım çünkü çok ters yorumlar yapıyosun bence bana vereceğin aklı kendine kullan kendi evliliğinde dene canım

Birlikte yatma konusu geldi de yazayım dedim.
Biz de balkonda terasta neyse artık orada yattıkbir gece birlikte çoook sıcak bir yaz gününde.
İnanılmaz sıcak bir memlekette oturuyorlar,ben yanımda kayınvalidem onun yanında eşim öyle birlikte yatmıştık ??
Birşey olmadı vampir olup yemedi beni kayınvalidem.. hatta bana sakın dokunmayın bu sıcakta biribirinize sarılın diye şaka bile yaptım
Evleniyorsun ya bir oluyorsun aile oluyorsun.. Sevdiği adamın annesi seri katil chuchy değil ki?

derinss bence sen hiç yorum yapma canım çünkü çok ters yorumlar yapıyosun bence bana vereceğin aklı kendine kullan kendi evliliğinde dene canım

İşte benim kayınvalidemle ilişkim harika diye yorum yapmak istedim zaten Ne kadar faydalı olabilirim diye..
Amaç yararlı olmak forumun amacı bu bebişim ,hepimizzzzz kardeşizzzzzz bu kavgaaaa ne diyeeee oyyyyyy dağlar oyyyyy oyyyy yollarrrr oyyyyyyyy....

Bak ne kadar tatlı bir şekilde haddini aşıp "yorum yapma" gibi saçmalık zirvesindeki ifadeni bertaraf ettim.Eski derinss olsaydı çok fena vurucu bir darbe yapadı amma işte törpülenme meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…