Haksız olmadığını söyleyenlerde bir şekilde kaynanasına tepki duyan insan..Konuyu ben değil siz saptırdınız hayvanlarda yavrularına bakıyor diyerek bende kaynananızın hayvanla aynı kategoriye koymamanız gerektiğini hatırlattım sadece.
neden bu şekilde beddua ediyorsunuzki ayıp yaptıgınız yani fikrinizi söyleyin ama beddua etmeye hakkınız yok neyin ne olacağını ALLAH bilir. Siz bence hiç fikir falan belirtmeyin çünkü beni bu şekilde yargılamaya hiç hakkınız yok. Kendi hayatınıza bakın kendi yanlışlarınızla ilgileniin bence
Ya bırakın bu düşünceleri allah aşkına hayvanlarda o kadarını yapıyor. Yada heraile bişekilde çocugunu bi yaşa getiriyor.
bak canım bence bu çok güzel bi durum insanların birbirlerine olan güvenlerini gösterir inşallah rabbim gösterir hayırlı bi evlilik yaparsam evimin anahtarını bir tane fazla yaptırıp kayınvalideme vermeyi düşünüyorum anne ben evde olurum olmam ev eviniz derim... insanlar ne ekerse onu biçer... benim arkadaşımın kayınvalidesininde evinin anahtarı kendindeydi ve kayınvalidesi umreye gitmişti... onlar gelirken gitti bütün evi temizledi yemeklerini yaptıı üstelik elinede yapışmadııııııııııııııııııııı:)
Ne alakası var yaaa Hayvanla aynı katagoriye koymadım hayvanlarda yavrusunu büyütüyor bi şekilde demek istedim yani sadece büyütmekle iş bitmiyor dedim.
Herkez haksız oldugumu söylemiyor. Ayrıca herkez hak verecek diye bişeyde yok burda bi konu açtıysam elbetteki bana hak vermeyenlerde olacaktır. Kayınvalidem tabikide eşime bakmış büyütmüş bunu inkarmı ediyorum konuyu nereye saptırıyosunuz benim konum kayınvalidemin düşüncesizliği. Ayrıca kayınvalideme hiçbi saygısızlıgım olmamıştır her zaman en iyi şekildede ağırlarım gerekn saygımıda gösteririm eşimin annesidir sonuçta ben başka bişey söylüyorum siz saptırdınız konuyu.
İyi canım evlende gör o zaman ak mı kara mı sen verirsin istediğin gibi anahtarını kendin bilirsin. Herkez o kadar masum değil ama inşallah verdiğin anahtar yüzünden bi gün bu söylediklerine pişman olmazsın
senin gibi gelinin olsun demek beddua mı:26:işte herşey ortada
Şükür benim gibi düşünen birine rastladım bir an kendimden şüphelendim benmi garibim diye..Geçen hafta evimizi tuttuk nişanlıma dedim anahtarlardan bir tane de annenen bırakalım yedek bulunsun ne olur ne olmaz diye..Ev dağınıklığı müsait olmama durumuda nasıl birşeydir anlayabilmiş değilim henüz çalışıyoruz diye ortalık yerde geceliklerinizi iç çamaşırlarını mı bırakıyor bayanlarımızbak canım bence bu çok güzel bi durum insanların birbirlerine olan güvenlerini gösterir inşallah rabbim gösterir hayırlı bi evlilik yaparsam evimin anahtarını bir tane fazla yaptırıp kayınvalideme vermeyi düşünüyorum anne ben evde olurum olmam ev eviniz derim... insanlar ne ekerse onu biçer... benim arkadaşımın kayınvalidesininde evinin anahtarı kendindeydi ve kayınvalidesi umreye gitmişti... onlar gelirken gitti bütün evi temizledi yemeklerini yaptıı üstelik elinede yapışmadııııııııııııııııııııı:)
niye beddua etmiş olsun ki ?
siz harika bir gelin değil misiniz :44:
İyi canım evlende gör o zaman ak mı kara mı sen verirsin istediğin gibi anahtarını kendin bilirsin. Herkez o kadar masum değil ama inşallah verdiğin anahtar yüzünden bi gün bu söylediklerine pişman olmazsın
sevdem allah aşkina herkesı kendın gıbı zannetme.... ben verdım anahtarı 3sene oldu hıc pişman olmadım ve olmamda.... benım evım onun evı, onun evı benım evım......
evt beddua etmek hiç doğru değil Kimin nasıl gelini olucağı sen bilemezsin benim kötü bi niyetimde yok Allah biliyor içimi o yüzden size bunu ispatlamak durumunda değilim
rabbim kimseyi pişman etmesin ama en küçük şeyde sorun çıkarırsam iki haftada dile gelirsem ya evi ayrı yolu ayrı iki haftada ne kadar seni çileden çıkarabilirki bu kadar dile geldin... ben ilk etapta en güzel şekilde saygımıda gösteririm güvenirimde anahtarımıda veririm ne yapacak ya kadın belki yolu oraya düşecek oğlumun evi diye açıp girecek bi su içip çıkacak belki yemek yiyecek ne kadar güzel... ne olabilir koltuklarımı tırmalıcak neye zarar verebilir kiii.... dağınıklık olabilir çalışıyoruz sonuçta onuda anlar diye düşünüyorum ben evim dağınık diye krizlere girmezsemmm:)))))))))))))))))))))))
iyi güzelim paşa paşa geçinin o zaman birden bire başıma kayınvalide sevenler kesildiniz ne iyyimiş bu kayınvalideler melek mübarek
Kardeşim ne anahtarı yaa benim konumla ne ilgisi var vermiyorum anahtar falan mecburda değilim kendiniz verin allah allah anahtar diye tutturdular iyi koynuma alıp yatayım bari bide hayret bişey yaaa
Kardeşim ne anahtarı yaa benim konumla ne ilgisi var vermiyorum anahtar falan mecburda değilim kendiniz verin allah allah anahtar diye tutturdular iyi koynuma alıp yatayım bari bide hayret bişey yaaa
Ne alakası var yaaa Hayvanla aynı katagoriye koymadım hayvanlarda yavrusunu büyütüyor bi şekilde demek istedim yani sadece büyütmekle iş bitmiyor dedim.
Herşeye karışmak zorundalar burun sokmak zorundalar ama değil mi...
Eğer bi çocugu dünyaya getiriyorsanız anne baba olarak evet gerekeni yapmak zorundasınız,,
Ben şimdiki bu zihniyeti anlamıyorum oh ne güzel ya suya sabuna dokunmadan çocuk evlendiriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?