bı kadar ufak şeyleri sorun ederseniz ileride daha büyük sorunların yaşanılması kaçınılmaz olur
oylede canim kizma ama oteki konularinida biliyorum evlendiginde biliyordun nasil insan olduklarini kafaya takacak birsey yok gelsin gorsun eger insanligi varsa durumunu biliyor ve ortaligi toparlar yok tembel biriyse zaten aldirmaz benim kaynanam 1hafta pederle bizde kaldi ikiz bebekle onlara dahi yetistim elini sicak sudan soguk suya sokdurtmadim ama noldu gitti aradi ogluna beni sikayet etti yani anlatmak istedigim kaynana iste bosver yeni evlisin ve boyle seylerle simdiden kendini yipratma onunde daha coooooooook seneler var
Evet oğlu davet ettiyse bile oğlum eşin evde yok yeni evlisiniz geliri başka zaman diyebilirdi olgun anlayışlı bi insan böyle söyler düşüncesiz insanda davet edildi diye hemen atlar
Canım evin dağınık diye gergin olabilirsin ama unutma o bir anne oğluyla vakit geçirmek kadar doğal bir isteği olamaz.neden bu kadar tepki gösterdin inan anlamadım .Sende bir kayınvalide adayısın bunu unutma lütfen.Belki erkek annesi olacaksın ve Yarın bir gün sende gelininin evine gidince oda aynısını düşünürse ne hissedersin lütfen bunu düşün.Evet oğlu davet ettiyse bile oğlum eşin evde yok yeni evlisiniz geliri başka zaman diyebilirdi olgun anlayışlı bi insan böyle söyler düşüncesiz insanda davet edildi diye hemen atlar
hanim efendi siz evde yoksunuz kiiiiii!!!!!!!
yeni evlilikle ne alakasi var gelip gelmemesinin
yeni evlisiniz diye esiniz evde yanliz kaldiginda ciplak mi dolasiyor yahuuu
ozel esyalarim olabilir demissiniz
ortalik yerde niye birakilir ki bu esyalar?
Canım evin dağınık diye gergin olabilirsin ama unutma o bir anne oğluyla vakit geçirmek kadar doğal bir isteği olamaz.neden bu kadar tepki gösterdin inan anlamadım .Sende bir kayınvalide adayısın bunu unutma lütfen.Belki erkek annesi olacaksın ve Yarın bir gün sende gelininin evine gidince oda aynısını düşünürse ne hissedersin lütfen bunu düşün.
Annende muhtemelen bir kayınvalidedir.Gelini aynısını düşünse anneni istemese sen ne hissedersin.Lütfen arkadaşlar hiç yoksa 9 ay karnında taşıdı eşinizi sizden izinsiz habersiz evinize girme hakkı olsun.Anahtar istemedi siz yokken eve girmek istemediya.
ben üzülüyorum.farklı düşünenler düşünsün fakat unutmayın CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA.ben ve bir çok arkadaşım tedavi ile bebek sahibi olmak istiyoruz ve oluyoruz.Yarın bir gün oğlumun evine gelinimden izinsiz giremeyeceksem hani verdiğim onca emek çaba
Canım evin dağınık diye gergin olabilirsin ama unutma o bir anne oğluyla vakit geçirmek kadar doğal bir isteği olamaz.neden bu kadar tepki gösterdin inan anlamadım .Sende bir kayınvalide adayısın bunu unutma lütfen.Belki erkek annesi olacaksın ve Yarın bir gün sende gelininin evine gidince oda aynısını düşünürse ne hissedersin lütfen bunu düşün.
Annende muhtemelen bir kayınvalidedir.Gelini aynısını düşünse anneni istemese sen ne hissedersin.Lütfen arkadaşlar hiç yoksa 9 ay karnında taşıdı eşinizi sizden izinsiz habersiz evinize girme hakkı olsun.Anahtar istemedi siz yokken eve girmek istemediya.
ben üzülüyorum.farklı düşünenler düşünsün fakat unutmayın CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA.ben ve bir çok arkadaşım tedavi ile bebek sahibi olmak istiyoruz ve oluyoruz.Yarın bir gün oğlumun evine gelinimden izinsiz giremeyeceksem hani verdiğim onca emek çaba
Yeni evlilikle nemi alakası var bizde benim bildiğim yeni evli insanın evine öyle hemen gidilmez zırt pırt da gidilmez bu bir ikincisi özel eşyamı ortada bırakmış unutmuş olabilirim orası benim özelim evim sonuçta sabah erken çıkıyorum evi öylece bırakıp haliyle dagınık oluyor en basiti yatak açık oluyor v.s
Yav bu gelinler burunlarından kıl aldırmıyorlar ya, acıyorum bazı kayınvalidelere.
Destursuz kimseyi almayacaklar evlerine.
İmza: Bir gelin.
cnm bence bukadar kızcak bir durum yok o anne evde dağınık bişey varsa onu görmez zaten ama şu var eğer onu laf ederse ozman konuş ozaman ayıp etmiş olur sonuçta oğlunun evi ve sende onun kızı sayılırsın insan kızının evini dağınık görse neyapar sen kendini koy sen kızının veya oğlunun evine gidince ne yaparsın aaaaaaa bu nehalmı dersin tabiki hayır bırak oğluyla zaman geçirmek istemiş tabi tek taraflı düşünmemk lazım sen ne davranışını gördünde temkinli davranıyosun ne diyim allah herkese yardımcı olsun üzme kendini
Ne ayıp, ne ayıp. Densiz kayınvalide demek oğluyla sizin evde kahvaltı edecek he.:84: Hiç anlayış filan kalmamış bu kayınvalidelerde canım.
Abartmayınız lütfen. Niye kendinizi bu kadar önemsiyorsunuz. Kadın ne densizlik yapmış, aman yarebbim evlere şenlik. Hanımefendicim, altı üstü evde oğluyla kahvaltı edecek. Sizin evinizin dağınıklığına, derli toplu olmasına bakmayacaktır bile.
aaaaa olurmu canım onların anneleri çoooooook anlayışlıdır.hiç böyle densizlikler yapmaz.tabiii onlarıda gelinlerinden dinlemek lazım
erkek anneleri çocuklarını evlendirdikten hemen sonra ölmeli,yoksa bu gelinlere huzur vermezler.
Yav bu gelinler burunlarından kıl aldırmıyorlar ya, acıyorum bazı kayınvalidelere.
Destursuz kimseyi almayacaklar evlerine.
İmza: Bir gelin.
hoşgeldin kuzum yorumlarını özlemiştim
sende oğlunun evine sakın gitme tamam mı canım
Hani gelinden habersiz gelinmeli mi bence hayır... Zaten izinsiz değil habersiz gelmek diye bir durum olmalı bence...
Annem evime gelirken müsait misiniz, damadım yorgunsa rahatsız etmiyeyim der...
Bu çok hoşuma gidiyor mesela...Ama burada oğlu davet etmiş, çat kapı gelmemiş...
Uygun bir dille anlatılırsa düzeltilecek bir durum bence...
Ama unutmamak lazım ki evladımız diye (konu ile ilgili söylemiyorum genel) evine istediğimiz gibi müdehale etme, onları kendi emrimize göre yönlendirme hakkına sahip olmadığımızı unutmamak gerekir...[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?