Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

Zt merinda

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
10
4
6
Merhabalar iki senedir evliyim. Kayinvalimle yakın oturuyoruz. Şikayetim sürekli kendini ilgi odağı haline getirmek istemesi. Bunu artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum. İki gündür boynum kollarım ağrıyor boyun fıtığı var bnde diyip durdu. Doktor da kollarda kireçlenme var demiş kadın gene tabi bildiğini soluyor krem fln vermiş doktor her akşam eşim gidip kremlerini sürüyor ilk akşam yemeğe gittik kremi sürelim diye elleri göğsünde çırılçıplak salona girdi şok oldum sırtına surulmuyor bu ilaç sonuçta bari bi fanile giyseydin dedim rahatsız oldum çünkü hiç cevap bile vermedi ertesinde eşim gitti ama içim içimi yedi dün dedim ağrısından belki farkında olmadan yapmıştır diye yok ya gene aynı anne bişi giysen böle tutulursun tabi diyorum kadın sallamıyor bile en sonunda surat astım noldu hasta mısın diyo bide çıkışta artık eşime patladım rahatsız olduğumu söyledim üstünün yanında çıplak olması konusunu. O benim annem rahatsızlaninca bile yikicam onu ben dedi aynı şey değil bnce o zaman acil durumda eyvallahta şimdi ortada aciliyeti bişi yok keyfi göğüslerini resmen teşhir ediyo bnce ve ben gerçekten sinir oldum konuyu neden bu kadar abartıyorum bilmiyorum belki okuyana saçma gelebilir ama bu krem sürme işi zaten onunda yapabileceği bişi evi her dk geleni gideni var o son akşam yengesi gelmiş eşimin onu surdurtseydin dedi eşim AA hiç aklıma gelmedi diyo bi de acısı olan insanin aklına gelmez mi ya bnce kesinlikle ilgi için yapiyor her akşam eşim gidip akşamın bi vakti kremi sürmeye gidiyor hemde acilileti yokken gerçekten olaya objektif bir yoruma ihtiyacım var olayı abartıyor muyum yA da bu saçma şeylerden kendimi nası uzak tutmaliyim yardımcı olun ltf yorum yazarsanız sevinirim

böyle hayat geçer mi

amma kuruntulusunuz

her akşam çağırması hoşunuza gitmez vs de

göğsü açıksa ne olmuş yani

bir de koluna sürülecekse eşin söylesin anne şöyle sür diye

ilgi istiyor klasik kv işte

boş ver

eşin sürüp gelsin sen gitme ya da sen sür gel eşin gitmesin o zaman nazlanamaz da

göğsü açıksa ne olmuş yani
Ciddi misiniz siz? Başka çaresi kalmaz banyo yaptırır filan anlarımda hiç gereği yokken eşek kadar oğlunun karşısına yarı çıplak çıkmak utanmazlıktan başka birşey değildir.
Kollarına krem sürmekte zor olmasa gerek. Konu sahibine katılıyorum ilgi çekmek istiyor.

Bende de var öyle ilgi ve pof pof bekleyen. .dogumda benim gogsum un ucu çıkmadı diye eşimin yanında göğsünü açıp gösterdi. .çok sinir bozucu anlıyorum. Bıkmadan uyar. .ayıp

Annesi de olsa insanin bi mahremiyet duygusu olmali kocaman adam oglu da olsa ne terbiyesizlik..ha acil bisey olur insanin gozu bisey gormez acidan agridan neyse..
Kadin arsiz demek ki esin gittiginde sen gitme en azindan sinirlerin yipranmaz cunku sen ne dersen de bu yastan sonra degismez en iyisi az mihattap olmak
Ayrica esini hergun krem icin cagirmasida bencede ilgi cekmek icin

Kayinvalidenin terbiyesizligi iste. Ama kiskanilacak bir sey de yok. Sadece hos olmayan bir durum.
Orda "of anne bu yasinda sarkik memelerini gostermeye cekinmiyorsun da mide yani bizdeki de amaaan" der agiz burun eger, goz falan devirirdim.
Kadını boyle vurucaksin.

Tövbe est.
Utanmaz bi kayınvaliden varmış.
Bence krem sürmeye sen gitme. Ana oğul ne halleri varsa görsünler.

Sagligi yerindeyken gögüslerini meydana atmasi tabiki hos degil , sen bu konuda esine karsi fazla tepki gösterme yanlis anliyabilir

O annesi ne var goguslerini aciyorsa diyenlere. Ben 6 yasinda oglumun yaninda bile giyinip soyunmam. Mahrem ne demek biliyorum oglumda bilsin.

Madem goguslerini acmada sorun yok, seyinide acsin olur mu? Agir hasta olsa neyse.

Abilerimin onunde dr annemin tisortunu yirtti ve kalp masajina basladi hani cihazla yapilan. O normal birseydi. Cunku annem olum dosegindeydi. Ama annem 4 tane oglu olmasina ragmen memeler fora dolasmadi ortalikta.

Kvnin yaptığı saçmalık orası ayrı mesele.
Ama neden göğüslerini teşhir etsin kendi oğluna?
Siz de kıskançlığı abartmış gibisiniz.
Sadece krem sürmek için anne ziyareti de ayrı bir tuhaf.

açsın ne var diyenlerin başında ben varım

o sizin mahrem anlayışınız

oğlum 5 yaşında giyinip soyunurum

bedenler arasındaki farkları görerek öğrenir

ilerleyen süreçte de yapay mahremiyet algısının kaynağını da öğrenir

meme bizde de var erkeklerde de

bir de merak ettim çocuğu kendiniz giyinikken mi yıkıyorsunuz; ben oğlumu yıkıyorum siz de yıkıyorsunuzdur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…