Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

Ne kadar uzadı bu konu. Hele ki bir anneyi ÖZ! evladına karşı teşircilikle suçlamak çok çok çok kötü bir hakaret, günah alma... Belki düşünemiyor. Belki bunlar bir rahatsızlığın belirtisi, bilemiyorum. Yaptığı hoş değil, ama şurada yazılan yorumların bazıları midemi bulandırdı.Konu kv memeler mi, dikkat çekmeye çalışması mı onu da anlayamadım. Neyse artık okumayacağım yorumları okudukça bir tuhaf oluyorum.

canım onlar kundaktaki gibi hep ilgi bekler.
benim kayınpeder bebeğimi kucana aldı hafif hafif hoplatıyor ağlaması geçsin diye kaynana geldi bomba cümle " t.... beni hiç böyle kucağına alıp hoplatmadın" Allahım dedim 120 kg den fazladır kendisi bu arada kp in neredeyse 2 katı....

ama oğlu bile olsa hiçbir kadının bu şekilde ev içinde bile gezmesini doğru bulmuyorum...
ne kadar anne de olsa eğer hastalık durumu olsa geçer odaya döner sırtını ovdurur kremini sürdürür.... illaki ay krem sürecektim diye memelerin baş kaldırması gerekmez . tabi geline nispet yaparcasına bak oğlum benim de memelerimi görüyor diye sergilemek çok anlamsız

Kadinin yaptigi benim de midemi bulandirdi ama senin de kaynani sex objesi gibi esine ifade etmen cok yanlis ben olsam yorum yapmazdim bu konuda herkesi yonetemezsin isteyen istedigi gibi yasar seni ilgilendiren bi durum degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…