Kayinvalidemin israrlari

''Ben giriyorum koynuna'' demeniz fikrimce Ağır olmuş
Sadece bunu diyebilirim...

Bir defa ağır bir şey söylemişsin. Evet, söylenecek laf değil ama bundan sonra susar, çekinir belki biraz. Yerinizde olsam,?özür dilemem. O zaman bir daha yapabileceğini düşünür. Fakat bu tarz lafları da bir daha söylememeye çalışırım. O da gereksiz ısrarıyla aranmış biraz. Huyu demek ki. Eşiniz de efendi bir adammış. İsterseniz eşinize söylersiniz, çok bıktırmıştı. Bundan sonra daha dikkatli olurum diye.anneler de, eşler de çok kıymetli. İki tarafı kırmadan ve ezdirmeden ilişki kurabilmek gerekli. Burada hanımlara da düşen erkekleri iki arada bırakmamak.

dileme esinede savunma yapma anlamaz bidaha esin yokken boz. ben ısrarı sevmiyorum rahat büyüdüm buladar katısılmasın sevmiyorum de. iyi demissin . oda duracagı yeri bilsin

Bence iyi yapmissin. Saygi hakedene gosterilir. Hasta insanlarin durumunu goz onunde bulundurarak davranmak gerek ama bunun derecesini iyi ayarlayamayan insan kendisi de hastalanir ya fiziksel ya da psikolojik.

kayınvelidelerimizi tanıştırmalıyız ikisi de birbirine ısrar ede ede bir hal olurlar ben katı düşünüyor olabilirim o yüzden senin yerinde olsam özür dilemezdim muhtemelen.çünkü bende ısrardan nefret ederim

Agzina geleni soyleyip icini rahatlatip ben boyleyim diyen insanlarada hastayim ya.

Kv israrlari biktirici ama sizde net bir sekilde kesmeyi ogrenin.

Koynuna ben giriyorum deyince nadil susmus kadin eee ne denir ki bu lafa.

Ozur dileme en azindan anlasin israrin hos yerlere varmadigini.

Hyr özür dileme dilerken yine diyecek kadim herşeyi ne karisiyo ne ben olsam tepki verirdim eşim birşey diyemez gucrnirse gucendin yorulmuşsun nisan elbisesini giy diyip durmuş iyi yapmissin ben olsam dinlemezdim

Ayrıca bende esinize kizdim demeseydin öyle içinde tutsaydi ne demek ya karisilmayi seviyor ne valla ben olsam derim sürekli karisiyo devam mi etsin derdim gucensin o senden korksun sen ondan degil sen sakalli seviyosun benim KV öyle karisir kes der kayinbabama bile uzatmiyo:) ama kvye özür dilersen daha çok üstüne düşecek dileme karisilan biri olma

Her kayınvalide illa fikrini söylüyor karışıyor zaten siz yine bildiğinizi yapıyorsunuz sonuçta. O istedi diye kesiyor değil ya evlendiğinizde beri sakallıymış hani eşiniz onu dinlese neyse. ''Koynuna ben giriyorum'' demeniz fazla abartı olmuş. Hele kayınpederin alan da varsa daha da ayıp. Daha makul sözlerle belirtebilirdiniz. Gerek yok bu kadar üzerinde durup kalp kırmaya.

Herseferinde tepkinizi belli etmenize rağmen hala ve hala söylenip karisiyorsa bence çok iyi yapmışsıniz bazı insanlar böyle şeylerden anlıyor ben olsam Özür dilemem agirliginizi koymussunuz bence hiç geri adım atmayın sendeki kaynanin aynı bende vardı illallah ettirdi en son ben de sen gibi yaptım şükür Rabbimë azda olsa rahatladım gerçi huylu huyundan vazgeçmiyor ne çektiğimizi biz biliriz bide benimki alt katta oturuyor hergün o bet yüzünü görüyorum

Allah yardimcimiz olsun.

Düğünler dernek kurulunca kayınvalideler gelinlerini süslü püslü görmek ve göstermek istiyorlar çünkü gizlice gelinleri yarıştırıyorlar
Sizinle övünmek istiyor bi kez elbiseyi giyin gönlü olsun ne var yani
Eskilerin bıyığa değil de sakala alerjileri vargördükleri andan itibaren söylenmeleri bitmiyor
Özrünüzü bilemem ama kayınvalide ve eşiniz incinmiş gibi algıladım tabii olayı duyduysa kayınbabayı da ekleyin

Demek koynuna giriyorsunuz diye annesi karışamıyor öyle mi?
Alooo kadın doğurmuş demek istiyorum.

He bence koca adam kendisi karar versin, karısını da elbette mutlu etsin. Ama adamın sakalı hakkında bırakın son sözü o söylesin.

Bence özür paklamaz, o yüzden zamanla unutulur diye umun.

Tepki gostermez cunku kendisi de bazen annesine cok kirici konusabiliyor. Annesinin herseye karistiginin farkinda zaten.

İyi de sakalına laf edince neden susuyor

Ne bileyim benim eşim anında annesine cevap verir ben böyle istiyorum diye

Eşim istiyor vs değil

Sonuçta ısrar ederse, etme ısrar diyeceksiniz tabii

Örneğin o elbisede uzatmayıp olmaz diyecektiniz ikincide de verdim ya cevabı deyip üçüncüde susacaksınız

Ay benimki de söylediğini illa yaptıracak. Benzer huydalar. Sinir bozuyorlar. Anlıyorum seni. Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…