Kayınvalidemin Kapı Tıklayışı

CasminaL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
347
-1
96
İngiltere
Çocuğu uyutuyorum tam daldı dalıcak gözleri gitti ama
Kapı çaldı zile basmadı ama tıkladı genelde öyle yapar
(Bu saatlerde çocuğu uyuttuğumu bilir kapıyı açmasam anlar)
Bende çocuğu ayağımdan bıraksam uyancak
Bi kere tıklar gider bende çocuğu bırakınca inerim bakarım dedim
Bi tıkladı açmadım
Baktı açmıyorum daha sert tıkladı
Yine açmadım ama git gide sinirleniyorum
Her seferinde daha sert tıklıyor
Bu sefer daha da sinirlendim
Çocukta her tıklayışta uyanmaya başlıyor
En son baktım gitmeyecek aldım çocuğu kucağıma açtım kapıyı
Açar açmaz
Anne(kayınvalidem) bu saatte çocuğu uyuttuğumu biliyorsun
Ben açmadıkça inadına vuruyorsun kapıya
Çocuk uyandı dedim
Özür dilerim dedi
Ne oldu bişey mi vardı dedim
Bişey yok çorba yaptım isterseniz alın dicektim dedi
Anne öyle demek istemedim kusura bakma dedim
İndi aşağıya evine.
Offf ne hissedeceğimi şaşırdım
İlk defa böyle birşey yaşıyorum.

insanlar bazen ne kadar anlayışsız oluyor çocuk olan eve oyle alacaklı gibi kapı çalınır mı?sen sıkma canını uyarını yapmışın bundan sonra daha dikkatli olacaktır.

insanlar bazen ne kadar anlayışsız oluyor çocuk olan eve oyle alacaklı gibi kapı çalınır mı?sen sıkma canını uyarını yapmışın bundan sonra daha dikkatli olacaktır.

Önemli bişey için gelmiş olsa neyse
Çorbadan alırsınız demek için bu ısrar ne onu anlamadım
Çorbanın acelesi mi vardı?
Bi de çocuğu uyuttuğumu bildiği halde yani

Bugün o kadar çok karışık yazı okudum ki sizin yazınızı okurken içimden "ohhh be" dedim, sonunda biri derdini tane tane güzel güzel anlatmış. :)

Biraz fevri davranmışsınız, onun da boşluğuna gelmiş belli ki. Yoksa siz de yazınızda normalde böyle yapmazdı diye belirtmişsiniz.

Bi çorba da siz yapıp gönlünü alın olur mu? "Çorba yapmıştım" cümlesini okuyunca ne yalan söyleyeyim içim sızladı.

Arada böyle fevrilikler olur, sizin de yüreğiniz cız etmiş ki buraya konu açmışsınız.

Gerçekten bildigi halde dan dan kapıyı vurması hoş değil ama dalgınlıgına geldi heralde
arkadasın da dediği gibi çorba yapıver sen de gönlünü alıver
o yasta insanlar çocuklaşıyo bazen iyi davranmak herzaman güzeldir :16:

o biraz düşüncesizlik etmiş sizde çocuk uyndığı için fevri çıkmışsınız (kendimden biliyorum çocuk uyuturken kapı çaldımı çıldıracak gibi olurum)
büyütülecek bişey yok bence gidersiniz bi gönlünü alırsınız sorun çözülür..

Bugün o kadar çok karışık yazı okudum ki sizin yazınızı okurken içimden "ohhh be" dedim, sonunda biri derdini tane tane güzel güzel anlatmış. :)

Biraz fevri davranmışsınız, onun da boşluğuna gelmiş belli ki. Yoksa siz de yazınızda normalde böyle yapmazdı diye belirtmişsiniz.

Bi çorba da siz yapıp gönlünü alın olur mu? "Çorba yapmıştım" cümlesini okuyunca ne yalan söyleyeyim içim sızladı.

Arada böyle fevrilikler olur, sizin de yüreğiniz cız etmiş ki buraya konu açmışsınız.
Özür dilemesi beni bitirdi
O an yerin dibine girdim sanki
62 yaşındaki kadın benden özür diledi

Bence sevdiği birşeyi alın veya yapın.
En kısa zamanda gidin sarılın .. o anlayacaktır zaten illa özür dilemek gerekmez.
Hemen ardından da çocuk yüzünden çok hassas olduğunuzu bunun böyle gideceğini belirtin.
İkinizde de farklı düzeylerde kabahatler. Ama özür diliyorsa bir insan 62 yaşında her türlü nezaketi hakeder.

Yok yaaa ciddi derdiniz bumuyduu ohhhh dicem bende.. Arkadasım kızma bana ama cocuk bu yine uyur yada uyumasın cokmu büyük sorun bigünden bişi olmaz yani.. Bence kayınvaliden gayet güzel bi düşünce ile gelmiş belkide seni balkonda yada duymamıssın sanmştır hiç bir bebegn babaannesi bunu kötü maksatla yapmazyani bebek uyuttugunu bilse giderdi demekki o an düşünemedi.. bence gönlünü al bellikiniyeti iyi bişidi bunda haksız sensin sesin yükselms belli

Ben iyi niyetli olduğunu düşündüm konuyu okuyunca,kapıyı açmayınca duymamışsındır diye belki ısrarla vurmuştur.Biraz sert çıkmışsın bence,arkadaşında dediği gibi bi çorbada sen ona yapar gönlünü alırsın..

Yok yaaa ciddi derdiniz bumuyduu ohhhh dicem bende.. Arkadasım kızma bana ama cocuk bu yine uyur yada uyumasın cokmu büyük sorun bigünden bişi olmaz yani.. Bence kayınvaliden gayet güzel bi düşünce ile gelmiş belkide seni balkonda yada duymamıssın sanmştır hiç bir bebegn babaannesi bunu kötü maksatla yapmazyani bebek uyuttugunu bilse giderdi demekki o an düşünemedi.. bence gönlünü al bellikiniyeti iyi bişidi bunda haksız sensin sesin yükselms belli
Benim çocuğumun bi gün uyumaması o günü bana zehir etmesi demek

Eşini bu kadar çok seven bir kadın olarak bence annesine karşı biraz daha özenli olmalısın.
Düşüncesizlik etmiş ama azarı haketmemiş..

Özür dilemesi beni bitirdi
O an yerin dibine girdim sanki
62 yaşındaki kadın benden özür diledi

Yani kapıyı tıklatması bile seni ve bebeği düşündüğünü gösterir. Acaba bi anlık boşluğuna denk gelip sonra da telaşlandı mı ki? Yoksa bi çorba için kapı yumruklamaz :1:

Üzülme sen, bak o da üzülmüş sen çıkışınca. Yap bir tas çorba, ya da derins in dediği gibi küçük bi hedi al ve gönlünü yap. Yaşlı başlı kadın, ne gerek var.

çocuğunuz zorla uyuyor olabilir
huzursuz bir çocuk ta olabilir zor bir durum
ama bu etrafınızdakilerin kalbini kırmaya yeterli neden mi acaba
üstelik iyi niyetle evinize gelmiş bir insan bu:kayınvalideniz değil kim olursa olsun ayıp etmişsiniz
gönlünü almalısınız mutlaka

Gayet iyi niyetle birşey yapmaya kalkmış ve özür de dilemiş.
Israrla neden kapıyı bu kadar çalmış anlamadım ama belli ki kötü bir niyeti yokmuş, torununu uyandırma çabası içinde değildi heralde, boşta bulunmuş heralde.
Ama abartmaya da gerek yok, kapanır gider mevzu, bu kadar da suçlamayın kendinizi.

ay sanada kiyamam simdi kayinvalidene de... ozur dilemis ustelik, sizde baya bi mahçup oldunuz sanirim.. çocuk guzelce uyuyup uyandiktan sonra inip oper gonlunu alirsiniz.. belkide korktu Allah korusun basiniza bisey geldi zannetti.. malum neler neler duyar olduk artik, belki bu yuzden inat etti ve tiklatti kapinizi.. bence gonlunu alin hemencecik unutur :69::71::61:

Bir çiçek al,boynuna sarıl,elini öp.
""Çocuk bakmak çok zor annecim,çok dolmusum sana patladım"" de.olsun bitsin..Olur öle şeyler,üzme kendini..
Ama ne tatlı bir kayınvalideee,kıyamam..

Back
X