• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin para istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Ben ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor

Ben ise gittiğim de k.validem çocuğuma bakıyor onun için para istiyor benden normal mi bu durum ne demeliyim? Günlük 560 TL arıyorum 200 verirsin diyor
Cocugunuza bakiyorsa istemesi normal bence. Bakici tutsaydiniz mecbur verecektiniz para. Bir miktar verin.

560 günlüğüm 200 verirsin demisti
Miktarini esinizle konusup belirlemeniz daha dogru olur. Bakici degil sonucta bakicidan daha dusuk bir miktar verirsiniz bakici parasi ne kadar bilmiyorum.

Aile bağlarını manevi olarak güçlendirmek için, ileride ihtiyacı olduğunda sizinde ona bakma ihtimalini düşünerek tabiki torununa ücret almadan bakması doğru olanı. Aile demek ihtiyaç duyulduğunda maddi manevi destek olmak demektir bana göre. Size kalan 360 tl işinizi görüyorsa 200 tl yi verin, çalışmaya devam edin.

Bana garip gelmedi.
Para istemese bile hediyelerle vs kadının hakkını vermek gerekir. Sonuçta zaman harcayıp, emek veriyor. Haftanın 5 günü sabahtan akşama emanet çocuk bakmak kolay değil.

Yazılanların aksine bana çok ilginç geldi para istemesi. İnsan çocuğuna nasıl parayla bakmıyorsa çocuğunun çocuğuna da bakmamalı. Siz mi teklif ettiniz bakmasını, kaç yaşında kayınvalideniz ?
İçinizden gelir hediye vs alırsınız ama bu çok absürt geldi bana ya.

ilerdr kendine baktiracak gelin aradiginda o gunun sartlarinda ucret soylersiniz sizde. hic makul degil 560 tl verene kadar iyi bir bakici buluo hic olmazaa kurallar belirleyip etkinlikler yaptirtirsiniz cocugunuza. cok insafsizca geldi bana

Yazılanların aksine bana çok ilginç geldi para istemesi. İnsan çocuğuna nasıl parayla bakmıyorsa çocuğunun çocuğuna da bakmamalı. Siz mi teklif ettiniz bakmasını, kaç yaşında kayınvalideniz ?
İçinizden gelir hediye vs alırsınız ama bu çok absürt geldi bana ya.
Ben teklif ettim. Kabul etti. 43 yaşında. Hediye alıyorum zaman zaman zaten ise yeni başladım toplamda 2 ay olmamıştır

ilerdr kendine baktiracak gelin aradiginda o gunun sartlarinda ucret soylersiniz sizde. hic makul degil 560 tl verene kadar iyi bir bakici buluo hic olmazaa kurallar belirleyip etkinlikler yaptirtirsiniz cocugunuza. cok insafsizca geldi bana
Yok 560 ben alıyorum günlük asgari ücret tutarında işte neyse günlüğüm. O da 200 istiyor günlük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X