Kayınvalidemin pislik içinde hediye ettiği örtü

Ne gıcık insansınız . Hayatta hiç mi dert görmediniz ? Bu nasıl bir dar gönüllülüktür!
Niye gıcık olayım ? Yediği içtiği örtüyü tutmuş bana hediye etmiş normal mi ? Hani halini görseniz aynı şeyi der misiniz ? Belki elli kişi üzerinde yemiş dökmüş pislik içinde vermiş bana.

Bsey dıcem boyle sureklı pis şeyleri hediyeler edıyor ya
evınde nasıl yemekyiyorsunuz tuvaletten cıkınca taharetlendıgı elını de yıkamıyodur kı o
Temiz o konularda. Tuvaleti vs temiz duruyor. Ama öyle çok yiyip içmiyorum zaten ben de. Ben gidince yemek yapmıyor zaten, ben veya başkaları yapıyor.

Eşinizi araya sokmadan kendiniz söylemeyecek kadar olgun değilsiniz sanırım?
Birdaha giderken poşete koyup lütfen birdaha bana eski, kirli kullanılmış birşeyini verme, yenisini alamayorsan eskisinide verme diyemiyormsunuz gerçekten?

Kadın sandık lekesi değil demiş. Üzerinde yemek yedik hatta örtünün demiş. Sararma lekeleri değil demiş. Yemek lekesi demiş. Konu sahibi demiş de demiş ama siz Konuyu okumadan nasıl konu sahibine cahil diyorsunuz??? Kim cahil peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…