Kayınvalidemin pislik içinde hediye ettiği örtü

Evet açıp bakmam gerekirdi ama acelemiz vardı ve bu kadar leş gibi bir şeyi de vereceğini açıkcası hiç tahmin etmedim. Sonra düşündüm biz bu örtünün üstünde yedik içtik öylece topladı verdi. Gözü görmüyor değil, yol yordam bilmiyor. Beni de fazla yumuşak başlı bulduğunu düşünüyorum açıkcası, ondan öfkeleniyorum. O yüzden eşimin uyarması gerektiğini düşünüyorum. "Anne böyle şeyleri bir daha verme çok ayıp oluyor, b*k gibi örtüyü bize niye verdin" derse bir anlar herhalde.

B*k gibi olan mi ? Böyle dediğiniz bir insanın evine niye gidip geliyor böyle birinin yetiştirdiği biriyle niye oluyorsunuz eşinize de dediniz mi örtü bol gibi diye ?

B*k gibi örtüyü üzerinde yemek yerken eşiniz yada diğerleri görmedi mi neden yediniz o zaman o örtünün üzerindeki yemekleri

Siz deyin eşiniz niye diyor direkt
Kaynana bu örtü b*k gibi bana niye veriyorsun deyin direkt yüzüne araya aracı koymadan söyleyin gitsin

Esin ne suçu var ki?

Yol yordam bilmeyen insana yapılacak şey büyüklüğün sizde kalması. Hani o an olsa eşinizde görse söylese -ki zannediyorum söylemeyecek biri ailesine toz konsun istemiyordu- tamam. Veya siz söylerdiniz ama aceleniz varmış karambole gelmiş. Kadın gerçekten kötü değil, örtüyü alıp gelmişsiniz elden çıkarın geçin. Bir dahaki sefere dikkatli davranırsınız.

Ama yol yordam bilmemenin ötesinde önemsenmiyorsanız, daha farklı davranma ihtimali varda size sunmuyorsa örtüyü olduğu gibi geri götürüp verin 'anne görmemişsiniz bana yanlış örtüyü verdiniz herhalde.' gibi.
Haklısınız çünkü. Başkasına hediye olarak verilemeyen şey sizede verilemez.

Ama anlatımınızdan birinci seçenek daha baskın duruyor o zaman size özel bir durum değil. Ne incinin, ne incitin derim.

Son düzenleme:
Anne bana verdiğin örtü sararmış kirli acaba yıkasam örtüye bir şey olur mu diye sorun.
Aile içinde kadın kötü değilse bunlara çok takılmayın derim.Bir kv geline böyle eski bir örtü-antika gibi-hediye etmiş.Gelinde onu çam makinası üzerine örtmüş.Kv çok bozulmuş buna.Şimdi ne var bunda değil mi kızacak, kızmış işte.Artık banyolarda evin bir dekorasyon alanı.Am eski anneler bunu anlayamaz.Sizde sinirlenmeyin böyle takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…