- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
Gelin yemek yapamiyor diye dusunuyor belki de.oglum ac kalmasın dıyemı verıyokı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelin yemek yapamiyor diye dusunuyor belki de.oglum ac kalmasın dıyemı verıyokı![]()
Kalan yemekleri dondurucuya atın.Onun fikirlerine karşı bişey söyleyince küsüyor kızıyor ardından yüzü düşük söylene söylene oradan gidiyor
benım aklıma da o geldı..Gelin yemek yapamiyor diye dusunuyor belki de.
Yemezlerse yemesinler siz gönderin bıktırma kuralı uygulayın her gün.Benim yaptıklarımı yemiyolar tezgahın üstünde üstü peçeteli gördüm kaç kere
Böyle hinlik yapan insanlar kendi dertlerine düşsün inşallahKayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.görümcemde çevremizde yaşıyor boşandı.Sürekli yemek gönderiyor.Tamam Allah razı olsun ama bende evimde yemek yapıyorum.Kayınvalidem gönderince onun yemeği doyuruyor benimkiler bayatlıyor.Hele ki köfteli etli birşeyse eşim kalan yemeği yemiyor.bu sefer ya çöp ya da ziyan olmasın diye ben yiyorum ama ne kadar yiyebilirim ki oldum 500 kilo.Eşime diyorum ki evde yemek yaptığım zaman anne evde yemek var de ama demiyor.Bu seferde kayınvalidem insanların yanında 3 evin yemeği benim üstüme diyor.Bense sürekli eşime diyorum ki ben yemek yapıyorum annene yük olmayalım yoksa bende isterim hazır yemek gelsin ama hazıra alışırsam ne olacak. Eşimde diyorki alınca noluyor kadının gönlü olsun.Ama olmuyor işte sağda solda yemek yapmayan temizlik yapmayan ütü asla yapmayan ben oluyorum.Sizce ne yapmalıyım çok sinirleniyorum
Biz 3 kişiyiz onlar 6 kişi bu zamana kadar günlük, taze ,hergün farklı çeşit olsun diye az yapmaya alıştım.O ise herşeyi fazla fazla yapar.Herşeyi stokludur 10 -15 paket yedeği vardır.Ben öyle değilim kredi borcumuz var diye en fazla 1 yedek paket oluyor.Cimri insanın yemeği hastalık yapar diyo .Mesela bi keresinde Kayseri yağlaması yapmıştım.Hep beraber yedik .Yerken diyo ki bu ne lahmacun yaparım bunun yerine dedimki anne bunun özelliği bu dediki hiç uğraşamam lahmacun yaparım
Öyle tatmin olmuyo illa gönderecek.Herşeyi çok göndermez lahmacun yapınca 3 tane
Kayınvalidenizle açık açık konuşmak istemiyosunuz galiba. O zaman bence siz de kendi yaptığınızdan kayinvalidenize götürün. O yemek yolladığı an tabaklarını boşaltıp ben de bugun bunları yapmıştım diye sizinkilerle doldurup götürün. Belki bi süre sonra anlayıp vazgeçer ya da onun da yemekler ziyan olunca o sizinle konusur getirme ziyan oluyo diye. O zaman söylersiniz bende de ziyan oluyo bu işi bi düzene koyalım artık sen de yollama diye. Ama hiç anlamazsa da direkt açık açık konuşmaktan başka çare yok.Kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.görümcemde çevremizde yaşıyor boşandı.Sürekli yemek gönderiyor.Tamam Allah razı olsun ama bende evimde yemek yapıyorum.Kayınvalidem gönderince onun yemeği doyuruyor benimkiler bayatlıyor.Hele ki köfteli etli birşeyse eşim kalan yemeği yemiyor.bu sefer ya çöp ya da ziyan olmasın diye ben yiyorum ama ne kadar yiyebilirim ki oldum 500 kilo.Eşime diyorum ki evde yemek yaptığım zaman anne evde yemek var de ama demiyor.Bu seferde kayınvalidem insanların yanında 3 evin yemeği benim üstüme diyor.Bense sürekli eşime diyorum ki ben yemek yapıyorum annene yük olmayalım yoksa bende isterim hazır yemek gelsin ama hazıra alışırsam ne olacak. Eşimde diyorki alınca noluyor kadının gönlü olsun.Ama olmuyor işte sağda solda yemek yapmayan temizlik yapmayan ütü asla yapmayan ben oluyorum.Sizce ne yapmalıyım çok sinirleniyorum
Ay aynı benim kaynanamKayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.görümcemde çevremizde yaşıyor boşandı.Sürekli yemek gönderiyor.Tamam Allah razı olsun ama bende evimde yemek yapıyorum.Kayınvalidem gönderince onun yemeği doyuruyor benimkiler bayatlıyor.Hele ki köfteli etli birşeyse eşim kalan yemeği yemiyor.bu sefer ya çöp ya da ziyan olmasın diye ben yiyorum ama ne kadar yiyebilirim ki oldum 500 kilo.Eşime diyorum ki evde yemek yaptığım zaman anne evde yemek var de ama demiyor.Bu seferde kayınvalidem insanların yanında 3 evin yemeği benim üstüme diyor.Bense sürekli eşime diyorum ki ben yemek yapıyorum annene yük olmayalım yoksa bende isterim hazır yemek gelsin ama hazıra alışırsam ne olacak. Eşimde diyorki alınca noluyor kadının gönlü olsun.Ama olmuyor işte sağda solda yemek yapmayan temizlik yapmayan ütü asla yapmayan ben oluyorum.Sizce ne yapmalıyım çok sinirleniyorum