Kayınvalidemin yardım edip başıma kakması.

Sanırım daha 7. Ayım o yüzden alışamadım
Sırf bu yüzden bile mesafe koyma olayını hemen yapmalısınız, baştan nasıl başlarsa öyle gider çünkü. Sonradan pişman olmamak üzülmemek adına şimdiden önleminizi alın ve evliliğiniz daha bu kadar yeniyken bunun keyfini çıkartmaya bakın :)

Yapamıyorum çalışıyorum eve 8 de geliyorum izin günümde birlikte kahvaltı yapmayı o kadar seviyorum ki. Neymiş kuzeni gelmiş. Kardeşi gelmiş. Sizde gelin derdi. İyiliğimden tamam anne derdim. Geri çevirmezdim. İzin günüm eşime yemek yapıcam yicez misafiri olurdu orda yerdik. Tüm hata benim hayır diyememekten. Eşime çok kızdım. Haftaya da birlikte yaparız kızma hazırlamışlar uğraşma işte diyor. Odunlamı dövsem eşimi napsam ?

Değerli vaktinizi aldım teşekkür ederm
Rica ederim vaktim sizlerinkinden daha değerli değil, ben de sıradan bir kadın ve sizler gibi sitenin üyelerinden biriyim, lütfen üstün ırkmışım gibi düşünmeyin, mune'yim ben ev kadını, anne, yaşı kemale ermiş abla :)

A balayına giden kv ler gerçekmiş, efsane sanıyordum

O yüzden size çok konu açıp soruyorum ksuura bakmayın. 1 2 aydır mesafeliyim eşimin ailesinin hoşuna gitmesede. Hele ilk zamanlar sürekli görümcelere giderdik. Cinnet geçirdim eşime yeter ya dedim yeterr. Ondan sonra azaldı :)

Rabbim evlatlarınızı bağışlasın yuvanız huzurlu olsun inşallah. Bana kalsa hala saflıkla devam ederdim. Gözümü açtınız.

Ben de izinli olduğum için yapabildim. Çalışınca olmayacak tabi. Ev hanımlığı ne güzel yaa ❤
Odunla dövmek yooookkk, uğraşmak benim için zevk hayatım diceksin sana pişirmeyi çok seviyorum de. Zaten çalışıyorum tek fırsatım bu de.
Izin günlerinde romantik bir masa kur. Mumlar, güzel bir müzik. Giyin süslen. Anasının evinde bunu bulamaz zamanla o gitmek istemeyecek.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Kayınvalidemin huyudur çok laf sokar anneme bana herkese. Bunu anlatırsam zayıf noktamı bilerek. Tekrar temizlicem dediğinde istemiyorum anne ben öyle huzursuz olurum dicem. Olur dimi ?
Aynen söyle o şekilde gerçi umursamaz ama en azından denemiş olursun

Kinaye mi? Gerçek mi?
Bence hayır demeyi öğrenmelisiniz.
Balayı olmamış ki o.
Sülalece tatil olmuş

Haklısınız peki eşime konuyu açayım mı annen temizlik yapcakmıi istemiyorum diyim mi ? Ona zaten birlikte temizlerim demiştim. Kaynanamada yok hallederiz yaparım ben dedim.
Bence açık açık söyleyin iş yaptiktan sonra lafını yapıyor diye ama anneci bir tipse yardımcı almayı teklif edin annen de yoruluyor gerek yok diye. İhtiyaç olduğunu duyurmazsaniz durduk yere temizliğe geleyim de demez herhalde

Bence sizde de bir çok yeni gelin kızımızda olduğu gibi cici gelin sendromu var yani kayınvalideme güzel görüneyim her dediğini onaylayayım en iyi gelin ben olayım

Bunun sebebi de ekonomik bağımsızlık sahibi olmadan evlenmekten kaynaklı

ev veren kayınvalide
eşya alan kayınvalide düğün yapan kayınvalide derken derken içten içe bir borçluluk duygusu

bunu gidermek için de yapılan bir hizmet bir hürmet tutumu ama bundan da doğan bir rahatsızlık

Akşam biz de işten geldiğimizde yemek kokuları oluyor hiç komşunun kapısını çalıp da biz de sizden yemek yiyelim demedik

Sizin kv de de bir komşu

Konu sahibi ayrica tesekkur ederim baslik icin:)
Basa KAKMAK yazmissiniz dogru kelimeyi kullanarak.
Basa kalkmak deniyor cogu zaman,ben de allame degilim ama isin dogrusu rahatsiz ediyor bir yerden sonra...

Evet haklısın bende böyle düşünüyorum ama eşim annem o ayıp olmas diyor.

Annesi ballandıra ballandıra diyorki çok güzel et yaptım heee türlü yaptım karnıyarık yaptık bilmem ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…