Kayınvalidemin yardım edip başıma kakması.

Haklısınız

Gitmeyin yemeğe filan. Oğlunu çok düşünüyorsa zaten bir tabak gönderir. Eşinize de söyleyin. Başa kalkılan hatta utanmadan insanlara anlatılan iyilik iyilik değildir. Başkalarına bir daha söylediğinde Lütfen anne! diye uyarın. Ben yemeğimi de işimi de kendim yapıyorum, sen yapmak istediğinde kırmamak adına izin vermiştim ama bunu bir daha bu şekilde söylersen asla izin verip seni de yormam merak etme! deyin ve surat asın. Eşinize de aynısını anlatın ve böyle yapacaksa beni daha uzak bir eve çıkalım düşüncesi sarıyor haberin olsun. Artık yemeğe çıkmam onlara, sen de evli bir adam olarak beni yalnız bırakıp gidip orada yiyecek değilsin herhalde! diyin

Katılıyorum, eşinin duyduğu yemeği yemek istemesi enteresan. Canı çekiyormuş. Gelin almak nasıl bir zihniyetse sanırım imzalı kölelik gibi. Aldık artık bizim hizmetlisi.

Herşeyi başıma kalkıyorsun. Bundan sonra ne yemegini yerim ne yardımını isterim de. Bir kez bile olsun yemede inme. Çay iç ve kalk
Bak görüyor musun ne kvler var. Bunları okuyup kendi kayınvalidene sempati beslemen gerekir aslında. Ama sen okuyup okuyup kendi kvne bileniyorsun.

Bak görüyor musun ne kvler var. Bunları okuyup kendi kayınvalidene sempati beslemen gerekir aslında. Ama sen okuyup okuyup kendi kvne bileniyorsun.
Yok ben seviyorum kv mi. Gercekten sanslıyım cok iyi. Artık bizi darlamıyor. İstedıgınız zaman gelin diyor. Bugün gıdecegız.

Sevgiler..

Eşimde şunu düşünüyordu önceden bana laf soktuktan sonra artık diretmiyor. Diyorki ne güzel yorulmuyorsun yiyoruz çıkıyoruz. Sevinmen lazım geç geliyoruz zaten. Anlamıyordu. Annesi laf sokunca anladı artık tamam diyor. Hatta ben şöyle demek istiyorum “ sağol anne sonra yemek mevzusuna dönmesin evde yemek yapmıyor denildiği gibi temizlikte yapmıyor olur sağol düşünmen yeter :)

Katılıyorum, eşinin duyduğu yemeği yemek istemesi enteresan. Canı çekiyormuş. Gelin almak nasıl bir zihniyetse sanırım imzalı kölelik gibi. Aldık artık bizim hizmetlisi.
Bende bu düşünceye karşıyım. Gelinde bir ananın evladı sonuçta. Eşim enteresan evet bir hışımla “keşke evlenmeseydin” diye çıkıştım ona. Üzüldüm napıyım anne neden yemeğe çağırıyorsun diye anneme mi kızıyım dedi.

Gelin almak tabiri yeterince itici gerçekten, gelinler kimsenin malı değildir alınma durumu söz konusu olamaz. Keşke bunun yerine '' bir evlat sahibi daha olduk'' diyecek erdeme sahip olsa bazı büyüklerimiz ama nerede..

Gelin almak tabiri yeterince itici gerçekten, gelinler kimsenin malı değildir alınma durumu söz konusu olamaz. Keşke bunun yerine '' bir evlat sahibi daha olduk'' diyecek erdeme sahip olsa bazı büyüklerimiz ama nerede..
İşin komiği mesafe koymadan önce kızımsın gelinim değilsin derdi. Neden döndü anlamadım.

Ayni benim kaynanam gosteris budalasi kaynanam gibi.

İşin komiği mesafe koymadan önce kızımsın gelinim değilsin derdi. Neden döndü anlamadım.
Vallahi büyüklerin davranışlarına akıl sır ermiyor ne yazık ki. Ama mesafenizi asla bozmayın. Anne olduğunuzda herşey daha sarpa sarar çocuğunuzu emzirme şeklinize kadar karışırlar bir bakmışsınız ki çekirdek aile yerine geniş aile ile hayat sürüyorsunuz.bu arada geçmiş olsun tez vakitte iyileşmenizi dilerim

Teşekkür ederim iyileşiyorum sağolun. Mesafeli olmak kötü değil dimi ?

Balayına geldi ne demek ben sizin yerinizde olsam yardımı da iyiliği de kabul etmem madem başa kakiyor, evimde oturur peynir ekmek yerim yine yemem orda. Çünkü yediğiniz de zıkkım oluyor belli ki. Eşiniz de boğazını tutsun ya da kendisi gitsin.
Allah elden ayaktan düşürmesin valla kayinvalideden yardim almak konusuna karşıyım ben. Nolursa olsun bir yerde lafını yaparlar gibi düşünüyorum kendi anneniz gibi olamaz. Evimi pislik de götürse hasta da olsam çok işim gücüm de olsa yardım hiçbir zaman kabul etmiyorum, kafam rahat.

Balayında aranıza girip yatsaydı bi o kalmış çünkü
Şükret kısa sürede tanımışsın. Şimdi mesafe vakti. Eşin bir şey derse de söyledikleri gururuma dokunuyor dersin. Uzunca bir süre onun evinde yeyip içmem ben olsam. Bir tabak yemek için laf yiyecek değilsin ya. Bir daha başına kakarsa "lafını edeceksen yapma bundan sonra, senin yemegine mi kaldık " de, sen onu rezil et. Madem millete gösterişi seviyor milletin içinde rezil et ki dilini tutmayı öğrensin.

Haklısınız peki eşime konuyu açayım mı annen temizlik yapcakmıi istemiyorum diyim mi ? Ona zaten birlikte temizlerim demiştim. Kaynanamada yok hallederiz yaparım ben dedim.

Ah aklıma geldi. Milletin içinde istemeseymiş balayına dedi. Bende sormadın ki dicektim de rezil olsun istemedim. İyi niyetmi salaklıkmı bilmiyorum. O laftan sonra mesafe koydum ama çok iyi davranıyor annemm anneeeeem canım annem diyor gören beni kötü sanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…