Kayınvalidemle konusmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalidenizin haklı olduğu konuda annenize de kinlendiniz mi böyle

Siz ne anlatıyorsunuz Allah aşkına...benim.soylediklerimi alintilamissiniz ama sorulan sorular farklıydı onlara cevap verdim..sorulari da alintilasaydiniz bari bir işe yarardı.. ne bakiyesi ne kocası.. valla yazık.. ama bende kabahat..biraz rahatlayıp akıl danışmak istediğim insanlara bak..

Bakiye değil bakire o başka konudaki bir kadının sizin gibi yaptığı hemen karşı tarafa döndürülen savunmasıydı. Evet hepsinin ortak sorusu neden haksız olan annenizi savundunuzdu,hepsinede farklı cevap verdiniz git gide kayınvalidenize verdiğiniz tepkiyi yumuşattınız. Dönüp kendinize bakarsanız sorunlarınızda çözülür belki.

Ben herseye normal yanıt verdim..herseyin altında birsey arayan sizsiniz.dedektif gibi iz peşindesiniz işiniz gücünüz yok galiba..mutsuzluğunuzu klavye başında insanlara sataşarak bastırmaya çalışıyorsunuz..bakire olduğunu bende okudum.otomatik klavye olduğundan yanlış yazılabiliyor.. bu sizin çok akıllı olduğunuzu göstermez aksine takıntılı ve opsesif birisiniz belli.baska birisiyle uğraşın.. ben size bir iki numara büyük gelirim.

Bence ya kendinizi ifade edemediniz ya da verilen tepkilere göre ekleme çıkarmalar yaptınız. Konuyu açarken kv ile zıtlaştık, annem haksızdı ama korumam lazımdı gibi bir şeyler yazmışsınız. Ben okurken örneğin, kvnizin çıldırıp hakaretler savurmasını sizin zıtlaşmanız, haksız annenizi savunmanız sebebiyle olduğunu düşündüm. (çok yanlış yaptığı)
Sizin yaptığınız da yanlış. Yani tabi ki annenizi yermeyin ama savunmayın da.
Yine de hakaret etmemesi gerekirdi tabi.

Bir de dikkatimi şu çekti. Siz buraya yazamayacak kadar ağır hakaretlere mazur kalmışsınız ama eşiniz annesine tek kelime etmemiş doğru mu?
İnsan karısına hakaret edilirken nasıl sus pus olup tepkisiz kalabilir aklım almıyor.

Dedektif gibi iz peşinde miyim konuyu açan sizsiniz takip ediyorum ve yorum yapıyorum amacınız yorum almak değil miydi? Sataşmak derken sizin yazdıklarınızı yazıyorum ve buradan görüneni söylüyorum neden kabul edemiyorsunuz. Yanlış okuyupta anlamaya çok müsait biri olduğunuz içinde kelime düzeltmesini ve neyden bahsettimi yazdım aklımı sizinle olan sohbette ölçecek değilim. Ayrıca ben büyük severim sorun değil :) sizde insan kayıran birisiniz ona bakılırsa yoksa böyle şeyler yaşamazdınız.

Rica ederim, şahsi görüşümdür ne annemin ne kayınvalidemin birbirini bana çekiştirip doldurmaya çalışmasını, görüşmeyeceksin diyerek hadlerini aşmalarını istemem, annem hatalıysa kayınvalidemle bir olup annemin arkasından alıp vermek yerine gider niye böyle bir şey yaptın hata ettin derim, zira onun sözlerine çanak tutmak demek bulduğu her fırsatta benim yanımda annem hakkında ileri geri konuşmasına zemin hazırlamak demek, ki anneniz kayınvalidenize hakaret etmemiş, sövmemiş, küfür etmemiş, kavga dövüş yok, bir akrabayı hareketlerinden dolayı uyarmasını istemiş, haklı-haksız müdafaası da anneyi kayınvalidenin ağzına sakız ederek yapılmaz bana göre.

Neyse, talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…