- 18 Şubat 2018
- 13.067
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.873
- 598
- 44
- Konu Sahibi firildakmerdane
-
Annem için ortalığı yakıp yikmadim.siz iyimisiniz yaaaa yazdıklarımı okumuyorsunuz galibaSen haksız annen için ortalığı yakıp yik adam niye annesinden vazgeçsin ? Ne kadar hadsiz ve bencilce bir istek bu ya !
Kendimi iyi anlatamadım galiba.annemi ve ablamı savunmadim kaynanami ezmedim.sadece kayinvalideme annemin haksız olduğunu söylemedim.onunla oturup annemin hatalarını cekistirmedim.gittigim ablamda diğer ablam..tartışma sebebi olan ablam değil.
Şehir dışında oturuyorum.ablamin evi yakındı oraya gittim.annem kötülük yapmadı sadece haksızdı dedim.haksiz olan kötülük yapmış olmuyor.bana söylediği hakaretler için özür dilemiş olabilir mi acaba?Yani konu sahibi, bak kaç yaşına gelmişsin, boyum kadar çocuğun var, kaynanan sana kötülük yapmamış hatta kötülük yapan annen ve ablan olduğu halde seni silmemiş. Annenlerin haksız olduğunu kabul etmemek zaten onları savunmak oluyor. Bir kere yanlış yapıyorsun, yeni gelin gibi kavga sonrası kendi evine gitmek yerine ablanın evine gitmişsin. Kocanla kavga etmişsin. Üstüne haksız olduğun halde kaynananla iletişimi kesmişsin.
Çok haksızsın anlamıyorsun bunu.
Annemin ve ablamın arksinda durmak zorundaydım.esim hep der ne olursa olsun benim annem diye...o da benim nolursa olsun annem ve kayinvalideme onu kotuleyemem
Şehir dışında oturuyorum.ablamin evi yakındı oraya gittim.annem kötülük yapmadı sadece haksızdı dedim.haksiz olan kötülük yapmış olmuyor.bana söylediği hakaretler için özür dilemiş olabilir mi acaba?
Annemin ve ablamın arksinda durmak zorundaydım.esim hep der ne olursa olsun benim annem diye...o da benim nolursa olsun annem ve kayinvalideme onu kotuleyemem
Haksiz olmak kötü olmamıdırHaksızdı dedin mi? Konuyu açarken arkalarında durdum diyordun. Biz sana laf anlatamayız, söylediğin şeyleri değiştirip duruyorsun.
Arkadaşlar merhaba.Kayinvalidemle gecen sene ailemle ilgili bir durumdan dolayı biraz zitlastik.bu konuda kaynanam haklıydı.ama annemi ve ablamı kaynanama karşı korumam lazımdı.esim anlaşmamız için bizi karşılıklı konuşturmak istedi.ancak belli bir süre sonra işler rayından çıktı ve eşimin yanında bana olmadık hakaretler etti...anlayacaginiz annemin sinirini benden çıkardı.kaldıramayacağım kadar ağırdı.esim işe annesine ağzını açıp bir kelime bile etmedi.ben evden çıktım ablama gittim.ablamda kaldim.esim bir kaç bir şey söylemek istemiş annesi kabul etmemiş.o seni kullanıyor falan demiş.neyse eve giderken eşim çok huzursuzdu biz birbirimizi seviyoruz kimseyi karıştırmayalım dedim.ama maalesef olmadı.esim sürekli annesini aramak istiyor,görüşmek istiyor ve benim yaşadıklarımı yok saymaya başladı..annesi bir kaç kere beni aradı cevap vermedim.ozur diledi onurunu kabul etmedim,edemedim...eşim çok sinirlendi ve alttan almamı annesiyle tekrar konuşmamı istedi yapamadım.cok gurur incindi.cok üzüldüm.42 yaşındayım 16 yasinda oğlum var..bu yaşta bu kadar ağır hakaretleri kaldıramıyorum.esim sen sorumlusun dedi psikolog ile görüştüm..ama yine de ben bir türlü kaynanami affedemiyorum.haşa ben kimim tabi ama ne bileyim olmuyor.simdi anjiyo oldu evde yemek hazırladım esimle gönderdim.tatlisina kadar yaptım ama yavrumun sınavları vardı gidemedim.ama arayıp onun sesini duymak istemiyorum.esim de sana birsey demedikçe iyice ipleri eline aldın diyor.bu arada kaynanamin oğluma yaptıkları söylediklerine cabası..yok sen bizimsin,bizim tarafı tutacaksın.falan filan..aramak istemiyorum gitmek istemiyorum bana yardım edin nolur.ne yapmalıyım.cok uzun oldu kusura bakmayın
Madem yorum yapmadiniz o zamn kayınvalidenizle neden yukseldiniz de hakaret etti ?Çok teşekkür ederim.bana bu kadar yüklenince bende bir tuhaf oldum.kendimi anlatamadım galiba dedim.keske annemle arasında ki sorunlarını kendileri halletseydi.annemin sinirini benden cikarmasaydi.ikisi konuşup anlasabilirdi.yada konuşmamayı tercih edebilirlerdi.arada ben kaldım.bu durumda annemi elimin tersi ile itemezdim.sadece yorum yapmadım.hic kimse hakareti haketmez.hemde ağır hakaretler onlar normal laflar değildi.yoksa benden özür diler mi sizce?inanın buraya yazamıyorum o hakaretleri,utanıyorum çünkü..
Ben kayinvalideme yukselmedim.o bana yükseldi.. eski konuları açtı.anneme gitmemi istemedi..ve hakaret etti.Madem yorum yapmadiniz o zamn kayınvalidenizle neden yukseldiniz de hakaret etti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?