- Konu Sahibi FightForVictory
Kayinvalideyi yanina alirsan iste boyle atama yerine karisir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) HaklısınızKayinvalideyi yanina alirsan iste boyle atama yerine karisir
Genel olarak haklısınız. Yalnız şurada yanlış anlamışsiniz. Kendi ailemi ikinci plana atmadim. Babam hala çalışan biri olduğu için onların gelme ihtimali yoktu. Yoksa kendi ailemi yanımda istemez miydim hiç. Ne olursa olsun onlar anne babadir hakları ödenmez.Aslında gelin kv ilişkileri çok basit 0 beklenti.Siz sınav çalışayım diye yanınıza almışsınız o bundan sonra sizin adınıza her şeye karar verir karışır ailenizi unutmnizi ister yarin ataninca ben olmasam atanamzdi der benim sayemde calisiyorsun der.kusura bakmayın hatanın çoğu sizde bir de çok sessiz kalmışsınız ve ailenizi 2. Plana armışsınız kadın tepenize çıkmış size şımarıklık yapıyor
Aslında şu an ben çalışıyorum ve maaş alıyorum. Benim sayemde calisiyor diyemez o yüzden. Sadece kendimi garanti altına almak için kpss düşündüm ben.Aslında gelin kv ilişkileri çok basit 0 beklenti.Siz sınav çalışayım diye yanınıza almışsınız o bundan sonra sizin adınıza her şeye karar verir karışır ailenizi unutmnizi ister yarin ataninca ben olmasam atanamzdi der benim sayemde calisiyorsun der.kusura bakmayın hatanın çoğu sizde bir de çok sessiz kalmışsınız ve ailenizi 2. Plana armışsınız kadın tepenize çıkmış size şımarıklık yapıyor
Onların maddi durumu gerçekten aşırı kötüydü. Karşılıklı fayda sağladık birbirimize. Bu konuda sıkıntımız yok gerçekten. Hiç pişman değilim. Annem beni zor durumdan kurtardiniz allah razı olsun dedi defalarca. Sürekli calismaktan kaynaklı beli agriyordu. Buraya gelince ilaç kullanmadi hiç. Bir fayda sağlandı ise karşılıklı sağlandı.Aslında gelin kv ilişkileri çok basit 0 beklenti.Siz sınav çalışayım diye yanınıza almışsınız o bundan sonra sizin adınıza her şeye karar verir karışır ailenizi unutmnizi ister yarin ataninca ben olmasam atanamzdi der benim sayemde calisiyorsun der.kusura bakmayın hatanın çoğu sizde bir de çok sessiz kalmışsınız ve ailenizi 2. Plana armışsınız kadın tepenize çıkmış size şımarıklık yapıyor
Şu an vicdanim çok çok rahat. Sizinki nasıl rahat anlamış degilim ama neyse. Konuyu anlamak istediğiniz şekilde anlamissiniz. Aynı konuda güzel bir kalbinizin olduğunu düşünüyorum diyen arkadaş var. Bence siz acaba yanlış mı düşünüyorum acaba diye kendinizi sorgulayin. Ayrica burada bütün hayatımı anlatamıyorum. Beni de tanimadan ön yargıli davraniyorsunuz ya ne diyeyim size. Allah var yukarıda her şeyi görüyor. Mahşerde bu olayda kim haklı değil izleyeceğiz. O zaman görürsünüz doğruları. Bence ön yargıli olmayın. Kendi kendinize de yapıyorsunuz.
Bakın aile konusunda hassasim. Kendi annem keyfinden dolayi gelmedi diye bir şey yok. Allah biliyor benim niyetimi benim vicdanim rahat o konularda size bu konularda açıklama yapmayacağım.Kusura bakmayın da o kadını evinize almışsınız kadın sırf ders çalışacaksınız diye yemeğinizi yapmış işinizi görmüş bende maddi durumları kötüydü bahane rahat etmek için çağırmışsınız ortada da elle tutulur bir kavga yok.Sonradan ekleme yapıp zaten ailemin olduğu yere gitmeyecektim demişsiniz peki madem zaten ailenizin olduğu yere gitme niyetiniz yoksa neden tartıştınız uzattınız? yok bem zaten gitmicem diyebilirdiniz. Kaynanızda benim o kadar iyiliğim oldu beni istemiyor diye düşünmüştür kendi anneniz gelememiş ama o rahat ettirmiş sizi
Maddi anlamda yardım etme konusunu doğrudan terse çekip igneliyici bir şekilde mesaj atarsanız ben de o şekilde cevap veririm. Neyse sizi ne olursa olsun üzmek istemem. Şu an bir tarafım o sözü hak ettiğinizi söylüyor. Bir tarafım fazla tepki verdiğimi söylüyor. Siz benim konuyu tekrar okuyun bir de sizin ilk cumlenizi tekrar okuyun. Eğer hala %100 ben hakliyim derseniz ben özür dileyecegim.Ben size haksizsiniz demedim. Kötü kalplisiniz de demedim. Bunu bana siz dediniz.
Bir mesajımla bunu bana diyen siz mi onyargidan söz ediyorsunuz. ?
Evet yardım etti ama zaten ise gitmekten zayıf düşmüştü işine geldi , maddi anlamda yardım ettim v.s diyen sizsiniz.
Bunu söylediğiniz için yapılan iyiliği kendi iyiliginizden çok görmediğinizi gösterir. Esitlendiniz , yardımda etmişsiniz maddi anlamda tam olmuş.
Madem kv. denize defalarca anlattiniz olmaz diye , eşiniz niye ortalığı karıştırıp öyle bir cümle kuruyor kadının yanında ?
Eşim 1 yıllık süre için o cümleyi söyledi. Eş tayininden eşimin yanına gelecegim zaten olursa atama. Olmazsa da sorun yok işime devam edeceğim. Kaynanam bulunduğu sehire eşimin de atanabilecegini dusunuyor. Eşim akademisyen olduğu için o şehirde bizim bölüm yok. Bunu anlatamıyoruz.Ben size haksizsiniz demedim. Kötü kalplisiniz de demedim. Bunu bana siz dediniz.
Evet yardım etti ama zaten ise gitmekten zayıf düşmüştü işine geldi , maddi anlamda yardım ettim v.s diyen sizsiniz.
Bunu söylediğiniz için yapılan iyiliği kendi iyiliginizden çok görmediğinizi gösterir. Esitlendiniz , yardımda etmişsiniz maddi anlamda tam olmuş.
Madem kv. denize defalarca anlattiniz olmaz diye , eşiniz niye ortalığı karıştırıp öyle bir cümle kuruyor kadının yanında ?
Allah razı olsun. Yani işte benim uzuldüğüm nokta bu. Geçmişte bir bayram gunu kaynanam bana "bence bir gelin evlendikten sonra tamamen erkek tarafina baglanmali ben öyle yaptım" dediBence abartip fazla naz yapmis ve sende hâlâ annem annem (kv) diyorsun. Bal gibi de aileni kabullenecek agac kavugundan cikmadin sen bos bos kiskaniyor. Genelde bu erkek annelerinde oluyor.
Sizin düşünceleriniz güzel. İnşallah gönlünüze göre olur herşey.Allah razı olsun. Yani işte benim uzuldüğüm nokta bu. Geçmişte bir bayram gunu kaynanam bana "bence bir gelin evlendikten sonra tamamen erkek tarafina baglanmali ben öyle yaptım" dedi
Ben de "sen öyle yapmissin anne ama ben kendi aileme bunu yapamam, annem yeterince acı çekmiş bir de ben çektiremem " dedim.
neden hatayı kendiniz de yada validenizde arıyorsunuz.Allah razı olsun. Yani işte benim uzuldüğüm nokta bu. Geçmişte bir bayram gunu kaynanam bana "bence bir gelin evlendikten sonra tamamen erkek tarafina baglanmali ben öyle yaptım" dedi
Ben de "sen öyle yapmissin anne ama ben kendi aileme bunu yapamam, annem yeterince acı çekmiş bir de ben çektiremem " dedim.
Maddi anlamda yardım etme konusunu doğrudan terse çekip igneliyici bir şekilde mesaj atarsanız ben de o şekilde cevap veririm. Neyse sizi ne olursa olsun üzmek istemem. Şu an bir tarafım o sözü hak ettiğinizi söylüyor. Bir tarafım fazla tepki verdiğimi söylüyor. Siz benim konuyu tekrar okuyun bir de sizin ilk cumlenizi tekrar okuyun. Eğer hala %100 ben hakliyim derseniz ben özür dileyecegim.
Konusmalarinizın içinde yanlış anladığınız cümle var. Ama sizinle konusmalarıma daha fazla devam etmesem ikimız içinde iyi olacak. Hayata başka çerçeveden bakıyoruz sanırım. Anlasamadik sizinle. Başarılar dilerim hayatinizda. Herşey gönlünüzce olsun.Ben size haksizsiniz demedim. Kötü kalplisiniz de demedim. Bunu bana siz dediniz.