zamanla olur oyle seyler simdiden cok yanasma sonra pisman olma ihtimali varBirde bunu onu açıkça söylemeli miyim acaba
Ben sizinle daha çok vakit geçirmek istiyorum bundan sonra daha sık görüşelim gibisinden
Ben canım çekince arıyorum kv yi anne su film var merak ediyorum beraber gidelim mi derim sinemaya gideriz. Yada alışveriş yapıcam ararım anne alışverişe gidicem gelir misin diye alışverişe gideriz ordan oturur ya bi kahve içeriz ya yemek yeriz. Çocukları oyun alanına götürürüz beraber. Mesela bayram geçsin eşimin köyüne gitmek düşünüyorum değişiklik olsun diye. Ararım kv yi görümcemi köye gidelim bi hafta beraber derim.Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Çok tatlı çok iyi bir kayinvalidem var aramız çok şükür çok iyi
Daha sevgililik yıllarımızdan beri hep ararım sık sık o da arar sağolsun
Hep muhabbetimiz çok iyi oldu kendisiyle
Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Kendisi gezmeyi cok sever
Kültürel açıdan çok zengindir
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Fikir bekliyorum bu konuda sizden
Eltinle sorunların vardı eltini kıskandırmak mı istiyorsun yoksa:))))))Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Çok vakit geçirmek istiyorsanız birlikte yaşayın..Birde bunu onu açıkça söylemeli miyim acaba
Ben sizinle daha çok vakit geçirmek istiyorum bundan sonra daha sık görüşelim gibisinden
Aynı şeyi düşündüm.Eltinle sorunların vardı eltini kıskandırmak mı istiyorsun yoksa:))))))
Biz ne mi yapıyoruz??Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Neler önerebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?