Kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum

Ben canım çekince arıyorum kv yi anne su film var merak ediyorum beraber gidelim mi derim sinemaya gideriz. Yada alışveriş yapıcam ararım anne alışverişe gidicem gelir misin diye alışverişe gideriz ordan oturur ya bi kahve içeriz ya yemek yeriz. Çocukları oyun alanına götürürüz beraber. Mesela bayram geçsin eşimin köyüne gitmek düşünüyorum değişiklik olsun diye. Ararım kv yi görümcemi köye gidelim bi hafta beraber derim.

Nelerden hoşlanır onu tespit edin,müze gezisi,yürüyüş parkuru trekking gibi bişeyler olabilir.

Aşkkkııım saçamalama aynı sevgi bende de var kayınvalideme ama bende kaçıyorum sürekli onun davetlerine katılmaktan. Azıcık mesafe olsun zaten yenisin zamanla hep beraber olursunuz.

Vay be. Kırk bir kere maşallah, inşallah aranız hiç bozulmaz.

ilk şaşırdım sonra sizin adınıza sevindim.

benim babamda kv sını çok severdi. anam der anam olurdu... yani bazı kv ler bal gibi oluyor demek.

ben kv yi sevmiyorum. ama zamanında annemle yapdigim ve beğendiğim aktiviteler:

-wellness Hotellerin spa bölümünde
- musical ve tiyatro
- şehir gezisi (hafta sonu düzenlenen )
- beraber yemek yapmak

Hahahah dün survivor izlerken Tarık Mengüç'ün bi görüntüsü vardı. Oyun kazandıktan sonra "annemm içinnnn, babam içinnnnn, kayınvalidem içinnnnn!!!" diye sevindi manyak :)))) aklıma o geldi

Bence mesafeyi koruma da yarar var. Belki kayınvalide de öyle istiyordur. Seviyeli bir şekilde birbirinize gidip geldiğiniz için seviyorsundur. Böyle bir şeye kalkışıp ilişkinizi berbat etme.

Dertsiz başına dert arama boşver :)
Yarın ne olacağı belli olmaz.mesafe iyidir.
Tamam 5/6 senedir tanıyormuşsun ama , oğluyla evleneli daha 1 ay olmuş..

KV sinden nefret edenlere nispet olsun diye mi açtınız konuyu ve daha 1 aylık evlisiniz kocanla yap bişeyler yapacaksan da bu kadar meraklı olma kaynana ya

Eltinle sorunların vardı eltini kıskandırmak mı istiyorsun yoksa:))))))

Biz ne mi yapıyoruz??
Börek açıyoruz baklava yapıyoruz dolma sarıyoruz
Akraba ziyaretlerinde boy göstermemi istiyor ama gitmiyorum
Tuhafiyelerde yemeni çorap don bakmaya gidelim istiyor gitmiyorum
Ama iyi kadın hakkını yiyemem birgün gülden ağır lafı olmadı sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…