Amin çok teşekkür ederim canım benim,Ne güzel kv yle uyum içimdesiniz aslında hep özenmişimdir geliniyle arkadaa gibi olan KV lere çok sanslısınız maşaallah..
Kız seni Allah naapmasın; burada bu kadar KV sendromu yaşayan; katil olma korkusu yaşayan kadın varken utanmadan şu başlığı nasıl açarsın :)))Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Çok tatlı çok iyi bir kayinvalidem var aramız çok şükür çok iyi
Daha sevgililik yıllarımızdan beri hep ararım sık sık o da arar sağolsun
Hep muhabbetimiz çok iyi oldu kendisiyle
Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Kendisi gezmeyi cok sever
Kültürel açıdan çok zengindir
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Fikir bekliyorum bu konuda sizden
Hahahaha yoruma cok güldümmm. Kv den bikmis gibi konusmussunuz karnim agridiDaha 1 aylık evliymişsiniz, ben olsam eşimle birlikte zaman geçirmek isterdim, daha erken değil mi?
Seni tebrik ediyorum.Sinemaya gidebilirsiniz,ya da kültür merkezlerinde tiyatrolar konserler oluyor oralara gidebilirsiniz.Bir kahve ısmarlayayım sana dışarda deseniz bile yeter.Sen iyi isen herkes iyi olur.Tebrik ediyorum seni,sırtın hiç yere gelmez bilesin :)Eşimle de çok güzel vakit geçiriyorum
Kayınvalidemle vakit geçirmem eşime engel olmaz ki
Allah sizin gibi gelinleri herkese nasip etsin insallah..Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
trollemek icin falan degil mi bu yaa yazıyı görünce migdeme agrı girdi kaynanayla vakit gecirmek heee ahh cnmm ahh bizde gectik o yollardan ne anasnın gözü bu kaynanalar bilirmisin oooo önden cnm ciciem arkadan ooooo neler nelerKızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Neler önerebilirim?
ilk evlendiğim de benim de kayınvalidem gözümde adeta bir kanatsız melekti.. bir pazar eşimle kahvaltıya gidiyosak diğer pazar kv mi alırdırım mutlaka hep beraber giderdik.. sürükleyerek annesine götürürdüm eşimi özlemiştir seni gidelim diye.. bayramlarda tepeden tırnağa giydirir çantasına ayakkabısına kadar alırdım ki ben daha bi çoraplarını görmemiştim.. sonuç ne mi oldu?? arkamdan demediğini bırakmamış oğlumun paralarıyla bana hava atıyo, oğlumu aşağılıyo gibi bir dünya şey... Allahtan eşim herşeyin farkında anında koyduk mesafemizi...Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Neler önerebilirim?
ilk evlendiğim de benim de kayınvalidem gözümde adeta bir kanatsız melekti.. bir pazar eşimle kahvaltıya gidiyosak diğer pazar kv mi alırdırım mutlaka hep beraber giderdik.. sürükleyerek annesine götürürdüm eşimi özlemiştir seni gidelim diye.. bayramlarda tepeden tırnağa giydirir çantasına ayakkabısına kadar alırdım ki ben daha bi çoraplarını görmemiştim.. sonuç ne mi oldu?? arkamdan demediğini bırakmamış oğlumun paralarıyla bana hava atıyo, oğlumu aşağılıyo gibi bir dünya şey... Allahtan eşim herşeyin farkında anında koyduk mesafemizi...
demem o ki bence çokta fazla paralama kendini bırak herkes durması gereken yerde dursun çünkü bu dünya da kimseye yaranamazsın.. sen eşinle evlendin annesiyle değil gerektiği durumlarda gerektiği kadar görüşürsen ileride sıkıntı yaşamazsın..
canım ben 6 yıllık evliyim geçen sene gösterdi gerçek yüzünü.. şimdi hamileyim haberi bile yok görüşmeyi asla düşünmüyorum.. çok seviyodum şimdi bi o kadar tiksiniyorum..Kaç yıllık evlisiniz ? Tabiki haklısınız bu insanla yeni tanıştınız kv ile sık muhabbet tez ayrılık getirir konu sahibi . Daha bayramlık yüzünü göstermemiş . Bir kaç sene geçsin karar verin . Yranmaya çalışmayın başaramazsınız .
canım ben 6 yıllık evliyim geçen sene gösterdi gerçek yüzünü.. şimdi hamileyim haberi bile yok görüşmeyi asla düşünmüyorum.. çok seviyodum şimdi bi o kadar tiksiniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?