Kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum

Eğer karşı tarafta size karşı iyiyse gelin kaynana aslında çokta güzel anlaşır:) art niyet olmasına da gerek yok:) insanlar mutluysa bu mutlulukta art niyet aranmasını yanlış buluyorum neyse ki maşallah diyeyim aramız iyi ve inşallah bozulmaz :)

Burda sizi harcarlar ya
Ben de (müstakbel) kayınvalidemi tanımadan önce böyleydim artık ismini duyunca tüylerim ürperiyor Umarım aranız hep bu şekilde devam eder, bozulmaz
Günübirlik kültür gezilerine gidebilirsiniz mesela değişik yerler, tarihi eserler vs.
Yada o kadar vaktiniz yoksa bir alışveriş bile güzel olur

Kız seni Allah naapmasın; burada bu kadar KV sendromu yaşayan; katil olma korkusu yaşayan kadın varken utanmadan şu başlığı nasıl açarsın :)))

Şaka bir yana; KV'ni çok takdir ettim. Sana kendini bu kadar sevdirdiğine göre gerçekten iyi bir insan olmalı. İnşallah bir gün oğlum ve gelinim olursa aynı böyle düşünür gelinim benim hakkımda da...

Sorunun cevabına gelince; gezmeyi seviyorsa bir yer bul; eşinden için benimle gelmek istemiyor oraya yalnız kaldım sen bana eşlik eder misin de. Hem seni hem gezmeyi seviyorsa reddetmez sanmam. Bunun haricinde kadınsal alışverişlere çağırabilirsin; fikrine zevkine güveniyorum diye bahane uydurursun böyle böyle arada birlikte faaliyet yapar hale gelirsiniz ...
Nazar değmesin inşallah, sevgiler iyi geceler

KV ile arası kötü olanlar arkadaşı niye kıskansın ki hiç olmazsa uzagız fazla konuşmuyoruz kafamız çok çok rahat!!

Eşimle de çok güzel vakit geçiriyorum
Kayınvalidemle vakit geçirmem eşime engel olmaz ki
Seni tebrik ediyorum.Sinemaya gidebilirsiniz,ya da kültür merkezlerinde tiyatrolar konserler oluyor oralara gidebilirsiniz.Bir kahve ısmarlayayım sana dışarda deseniz bile yeter.Sen iyi isen herkes iyi olur.Tebrik ediyorum seni,sırtın hiç yere gelmez bilesin :)

Allah sizin gibi gelinleri herkese nasip etsin insallah..

Biz kayınvalidemle ayrı şehirlerdeydik evliyken. Bize 3 günlüğüne kalmaya geleceğinde, kayınpederim, "ben bilirim sizin 3 gününüzü, bırakmaz Subkortikal seni şimdi bir ay" derdi. Boşandıktan sonra dahi, kayınvalidem rahmetli oluncaya kadar, anne demeye devam ettim, o da yaşadığım şehre geldikçe bende de kalmaya devam etti. Mekanı cennet olsun.

BDV'de, evet, kayınvalidesiyle sorunlu çok kişi görüyoruz, ama hakikaten çok güzel kayınvalide-gelin ilişkileri de var. Sadece, aralarında bir sorun olmadığı için, buraya yansımıyor güzel ilişkiler.

Ben ortak aktivite tavsiye ederim. Kendisinin de hevesinin olabileceği bir kurs ya da bir atöyle katılımı gibi..Mesela bazı mutfak atölyeleri var, bir hafta sonu için iki günlük pasta kursu açılıyor, anne, ikimizi yazdırdım, önümüzdeki hafta sonunu boş bırak... diyebilirsiniz. Sadece ikinize ait bir deneyim, ikinizin kuracağı ilişkiler vs... daha da güçlendirir ilişkiyi.

Ben şahsen pek vakit geçirmem kv ile
Ayda yılda 1 gelir,ara ara biz gideriz yan yana geldiğimizde de soru cvp halinde geçiyor iletişimimiz
Ben böyle mutluyum şahsen siz de deneyebilirsiniz

trollemek icin falan degil mi bu yaa yazıyı görünce migdeme agrı girdi kaynanayla vakit gecirmek heee ahh cnmm ahh bizde gectik o yollardan ne anasnın gözü bu kaynanalar bilirmisin oooo önden cnm ciciem arkadan ooooo neler neler

KONU başlığına küfür hakaret gibi okudum sonra 1 yıllık evliyiz demiş sakinleştim. Hani kv nin sana kurşun atmaya vakti olmamış wuuu

ilk evlendiğim de benim de kayınvalidem gözümde adeta bir kanatsız melekti.. bir pazar eşimle kahvaltıya gidiyosak diğer pazar kv mi alırdırım mutlaka hep beraber giderdik.. sürükleyerek annesine götürürdüm eşimi özlemiştir seni gidelim diye.. bayramlarda tepeden tırnağa giydirir çantasına ayakkabısına kadar alırdım ki ben daha bi çoraplarını görmemiştim.. sonuç ne mi oldu?? arkamdan demediğini bırakmamış oğlumun paralarıyla bana hava atıyo, oğlumu aşağılıyo gibi bir dünya şey... Allahtan eşim herşeyin farkında anında koyduk mesafemizi...
demem o ki bence çokta fazla paralama kendini bırak herkes durması gereken yerde dursun çünkü bu dünya da kimseye yaranamazsın.. sen eşinle evlendin annesiyle değil gerektiği durumlarda gerektiği kadar görüşürsen ileride sıkıntı yaşamazsın..

Kaç yıllık evlisiniz ? Tabiki haklısınız bu insanla yeni tanıştınız kv ile sık muhabbet tez ayrılık getirir konu sahibi . Daha bayramlık yüzünü göstermemiş . Bir kaç sene geçsin karar verin . Yranmaya çalışmayın başaramazsınız .

canım ben 6 yıllık evliyim geçen sene gösterdi gerçek yüzünü.. şimdi hamileyim haberi bile yok görüşmeyi asla düşünmüyorum.. çok seviyodum şimdi bi o kadar tiksiniyorum..

canım ben 6 yıllık evliyim geçen sene gösterdi gerçek yüzünü.. şimdi hamileyim haberi bile yok görüşmeyi asla düşünmüyorum.. çok seviyodum şimdi bi o kadar tiksiniyorum..

Hayret o kadar sene siz görmediniz belki bu kv milleti en geç 1 senede dişini gösteriyor .İlla ezecek insanı lafını geçirecek . Hastadan yorgundan çalışıyorumdan anlamazlar . En önemli en zor işleri hep kendileri yapar .

Bir önceki konumda ben gitmeden şikayetçiyim siz vakit geçirmemekten ben olsam gerçekten uzak dururdum. Başınıza gelince anlarsınız bir süre sonra sizi yönetmeye kalkar ee ne demiş büyüklerimiz fazla sıklık tez ayrılık getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…