Kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum

Benimde kayınvalidemle aram çok iyidir, öyleki alışverişe sinemaya tiyatroya hatta senede 1 defa tatile hep birlikte gideriz. öyle organizasyonlar yapabilirsiniz, yeni açılan bir yerde gel başbaşa bir kahve içelim diyebilirsiniz. gerçi bu aralar gıcığım ona ama uzun sürmez..

sizide tebrik ettim takdir ettim

Başlığı yanlış okudum zannettim İki gün sonrada kaynanadan nasıl uzak dururum başlığı ile konu açarsın kuzum

bizm gibi çekiş çal yada dedikodu yap hiç sıkılmazsın

Şuan aranız iyi maşallahda bence fazla samimi olmaya gerek yok sonra pişman etmesin

kızlar maşallh size hem gıcıklık hem muhabbet devam ::::::::::::::))
bendede söyle bişey var ne yüzün ne yüzüm
söküp atmak istiyorum tipini görünce ömür boyunca konusmamak

Nu tuhafsın ya bir aylık evli ama eşiyle değil de kaynanayla vakit geçirmek istiyor kaynanayla evlenseydin o zaman ha ha birkaç yıl sonra kaynanamdan kurtulmak istiyorum diye konu açarsın hiç merak etme

Her zaman söylerim,sadece kayınvalide değil sülale ile aram çok iyidir.
Ama yine de özel olarak görüşmek istemem.
Zaten çok yoğun çalışıyoruz, kısıtlı boş vaktimde kayınvalide ile gezerek yoramam kendimi.
Senin yerinde olsam filmleri, oyunları takip ederim. Bazen sinema, tiyatro bazen de alışveriş şeklinde kayınvalide ile aktivite düzenlerim.

kızlar maşallh size hem gıcıklık hem muhabbet devam ::::::::::::::))
bendede söyle bişey var ne yüzün ne yüzüm
söküp atmak istiyorum tipini görünce ömür boyunca konusmamak

Kayınbiraderimin düğünü oldu geçtiğimiz günlerde, yapılanlara daha doğrusu bana yapılmayanlara içerledim sanırım gıcıklığım o yüzden. genel bir durum değil yani, onun haricinde bir sorunumuz yok çok şükür..:))

Vay yiğidim bu ne cesaret Daha 1 ay çok erken bi süre. Bence biraz beklemede kal. Nelerden hoşlanıyosunuz karşılıklı tespit edin. Sonrasında plan yaparsınız akışa göre.

Nu tuhafsın ya bir aylık evli ama eşiyle değil de kaynanayla vakit geçirmek istiyor kaynanayla evlenseydin o zaman ha ha birkaç yıl sonra kaynanamdan kurtulmak istiyorum diye konu açarsın hiç merak etme
Siz daha tuhafsınız :) Kayınvalideyle vakit geçince eşle vakit geçirilmiyor mu anlamıyorum ya ne bu tepki :) Hem eşimle vakit geçiririm hem kayınvalidemle, hem arkadaşlarımla, hem kendi ailemle. Bu kimseyi ilgilendirmez :) Kayınvalidenle evlenseydin demişsiniz bu nasıl bir üslup anlamadım :) Herkesin kayınvalidesi ve ilişkisi bir olmaz bunu anlayın artık. Size ne benim eşimle yada kayınvalidemle geçiriceğim vakitten ben sadece nasıl vakit geçirebilirim diye sordum, bırakın eşimle geçirdiğim vaktin de geçirmediğim vaktin de tasası benim olsun, kafanızı yormayın :)

Aranız iyiyse mesafeyi hiç bozmadan böyle devam et. Ağzınızın tadı kaçmasın. Çok yeni evlisiniz istekli olmanızı anlıyorum ama çok Da ısrarcı olmamakta fayda var :)

Size ne eşimle kv ile zaman geçireceimden demedinize şaşırdım konu başlığı ile bağdaşmıyor :)

Tarzları bilmeden ne diyebiliriz ki?

Örneğin benim kv ile börek açsam, güne / akraba ziyaretine gitsem, evde tv açıp çay kurabiye yesek çok mutlu olur.

Kimisi gezmeyi sever, onla restorana şehir turlarına gidilir.

Kv nizi tanıdıkça tarzını öğrenirsiniz. Daha bir aylık evlisiniz. Boğmayın kendinizi kayın ailenizle.

Daha çok tanımıyorsunuz birbirinizi ama eşinizden öğrenin nelerden hoşlanır , ilgi alanı nelerdir . Her kadın kahve sever , hoş bir ortamda kahve ısmarlayın. Bruncha davet edin.sohbet muhabbet daha iyi tanırsınız sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…