- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
aynen öyle umaım muhabbetin daim olurBurda kv den bu kadar dertli insan varken beni güldürdünüz. İnş hep böyle olursunuz demek için geldim
sizide tebrik ettim takdir ettimBenim kayınvalidem memleketi dışında bir yer gezmeyen bir hanım. Biz beraber sosyete pazarına gider çıkışta restorana gideriz. Eğlendiğimiz bir aktivite. Ama genel olarak pek birbirimizden hazzetmeyiz biricik oğlunu elinden almamla ilgili günde 2569 kez laf sokar ben susarım zamanında üzmüşlüğü de var yine de saygımı bozmam eşim mutlu olsun diye iyi geçinirim.
kızlar maşallh size hem gıcıklık hem muhabbet devam ::::::::::::::))Benimde kayınvalidemle aram çok iyidir, öyleki alışverişe sinemaya tiyatroya hatta senede 1 defa tatile hep birlikte gideriz. öyle organizasyonlar yapabilirsiniz, yeni açılan bir yerde gel başbaşa bir kahve içelim diyebilirsiniz. gerçi bu aralar gıcığım ona ama uzun sürmez..
kızlar maşallh size hem gıcıklık hem muhabbet devam ::::::::::::::))
bendede söyle bişey var ne yüzün ne yüzüm
söküp atmak istiyorum tipini görünce ömür boyunca konusmamak
Siz daha tuhafsınız :) Kayınvalideyle vakit geçince eşle vakit geçirilmiyor mu anlamıyorum ya ne bu tepki :) Hem eşimle vakit geçiririm hem kayınvalidemle, hem arkadaşlarımla, hem kendi ailemle. Bu kimseyi ilgilendirmez :) Kayınvalidenle evlenseydin demişsiniz bu nasıl bir üslup anlamadım :) Herkesin kayınvalidesi ve ilişkisi bir olmaz bunu anlayın artık. Size ne benim eşimle yada kayınvalidemle geçiriceğim vakitten ben sadece nasıl vakit geçirebilirim diye sordum, bırakın eşimle geçirdiğim vaktin de geçirmediğim vaktin de tasası benim olsun, kafanızı yormayın :)Nu tuhafsın ya bir aylık evli ama eşiyle değil de kaynanayla vakit geçirmek istiyor kaynanayla evlenseydin o zaman ha ha birkaç yıl sonra kaynanamdan kurtulmak istiyorum diye konu açarsın hiç merak etme
Size ne eşimle kv ile zaman geçireceimden demedinize şaşırdım konu başlığı ile bağdaşmıyor :)Siz daha tuhafsınız :) Kayınvalideyle vakit geçince eşle vakit geçirilmiyor mu anlamıyorum ya ne bu tepki :) Hem eşimle vakit geçiririm hem kayınvalidemle, hem arkadaşlarımla, hem kendi ailemle. Bu kimseyi ilgilendirmez :) Kayınvalidenle evlenseydin demişsiniz bu nasıl bir üslup anlamadım :) Herkesin kayınvalidesi ve ilişkisi bir olmaz bunu anlayın artık. Size ne benim eşimle yada kayınvalidemle geçiriceğim vakitten ben sadece nasıl vakit geçirebilirim diye sordum, bırakın eşimle geçirdiğim vaktin de geçirmediğim vaktin de tasası benim olsun, kafanızı yormayın :)
ha ha ha bu iste bir terslik var diyordumEltinle sorunların vardı eltini kıskandırmak mı istiyorsun yoksa:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?