Kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum

valla ben geçiriyorum çok da eğleniyorum.. Birlikte alışverişe çıkın, yemeğe veya cafeye gidin, sinemaya-tiyatroya gidin, hiçbir şey yapamıyorsanız kol kola cadde de vitrinlere bakarak gezin.. birlikte yemek yapın.. kurabiye yapın, çayınızı bardak termoslarınıza koyun parkta konuşa konuşa yeyip-için.. eğer dizi zevkiniz aynı ise, aynı diziye başlayın o konuda konuşun.. bol bol dedikodu yapıp sonunda "amaan neyse günaha girmeyelim" deyin benim çok hoşuma gidiyor eğer aynı kafa yapısına sahipseniz siz de hoşlanırsınız ki ben yeni evli de değilim :)

Maşallah size. Allah bana sizin gibi bir gelin nasip etsin inşallah

Konu sahibi bazı kişiler maalesef - ki bunlar kayınvalideleri ile kötü olanlar - kayınvalidesi ile arası iyi olanları niye bilmiyorum ama çekemiyorlar bence.. Yani illa ki kayınvalide şahsı kötü olacak onlara göre.. Anlayamıyorum sırf kayınvalide kelimesi ile eşleşen biri kötü olmak zorunda mı?

Çok sempatiksiniz :)
Keşke benimde böyle aynı kültürde aynı kafada anlaşabileceğim bi kayinvalidem olsaydı..
Kayınvalidem kötü biri değildir, bize zararı da yoktur, fakat farklı yaşamlara sahibiz.

Bi

Kk'ya el bombasi atmis gibisin

Kv ile vakit gecirmek istiyorsan kendi annenle yaptigin aktivitelerden pay biç. İki insan maksimum ne yapar? Kahve icer, alisveris yapar, ortak bir ilgi varsa sinemaya vs gider, belediyenin bir kursuna da yazilabilirsiniz.

Ama bunlarin hepsi akla gelebilecek seyler. Ya da en kolayi ararsin kv.yi şu gun seninle anne kiz bir seyler yapalim dersin anlasirsin.

Millet cayir cayir bayram stresini haykirirken bana bu konu el bombasi gibi gozuktu, evet...

Ben kv ile otellerin spa merkezine gidiyorum ikimizde çok keyf alıyoruz tavsiye ederim.
Yada kısa tatillere çıkarız beraber geçen sonbahar mesela Paris e ondan öncede Viyana ya gittik beraber

Ben kv ile otellerin spa merkezine gidiyorum ikimizde çok keyf alıyoruz tavsiye ederim.
Yada kısa tatillere çıkarız beraber geçen sonbahar mesela Paris e ondan öncede Viyana ya gittik beraber
Ne güzel kv yle uyum içimdesiniz aslında hep özenmişimdir geliniyle arkadaa gibi olan KV lere çok sanslısınız maşaallah..

1 aylık evlisiniz ve bunami takildiniz? Siz eşiniz ile gezin tozu hayatin tadını çıkarın! Ya da teklif edin beraber yaşayın o zaman çok guzel vakit gecirirsiniz

Milyon tane gelin kaynana dırdırından ziyade nasıl güzel vakit kv geçirebiliriz örnek olsun birbirinden nefret edenlere Rabbim senden razı olsun amin inşallah hep böyle huzur içinde olursunuz canım amin

Benim k.valide de hep benle bisiler yapmak ister.ne zaman biraraya gelsek tatile,avm'ye,sinemaya,yemege gitmek ister,planlar yapar Ancak bu aktivitelerin benim tarafimdan karsilanmasini bekler.buna mecburmusum gibi davranmasi ve emrivaki yapmasina sinir oluyorum.sadece kendi olsa ses cikarmayacagim
Ama gorumcem ve 3 cocugunu da mutlaka almak ister.yalnizsa beraber vakit gecirmek guzel olur sinemaya ya da hafta sonu gunu birlik turlara gidebilirsiniz

Ne garip yorumlar var. Kv. den çekiyorsunuz diye bu kadar önyargılı olmak neden ?
" Eşinle vakit geçir" diyen bir sürü yorum ise daha fena. Konu sahibi kv.si ile ne yapılabilir , onu sormuş hepsi bu.

Iyi kv.ler ve bunu suistimal etmeyen gelenlerden var elbet.
..

En çok ilgi alanına giren neyse araştırın ve onu yapın beraber.

Havuz , spa merkezi, tiyatro , sinema , spor , tenis v.s bunlar gibi aktivitelere katılabilir sonrasında güzel bir yemeğe gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…