Ne anlamda söylediğimi bile anlamamışsanız, anlatmaya çalışarak kendimi yormayacağım :) Dediğiniz gibi olsun :)Size ne eşimle kv ile zaman geçireceimden demedinize şaşırdım konu başlığı ile bağdaşmıyor :)
Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Çok tatlı çok iyi bir kayinvalidem var aramız çok şükür çok iyi
Daha sevgililik yıllarımızdan beri hep ararım sık sık o da arar sağolsun
Hep muhabbetimiz çok iyi oldu kendisiyle
Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Kendisi gezmeyi cok sever
Kültürel açıdan çok zengindir
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Fikir bekliyorum bu konuda sizden
Çok sempatiksiniz :)valla ben geçiriyorum çok da eğleniyorum.. Birlikte alışverişe çıkın, yemeğe veya cafeye gidin, sinemaya-tiyatroya gidin, hiçbir şey yapamıyorsanız kol kola cadde de vitrinlere bakarak gezin.. birlikte yemek yapın.. kurabiye yapın, çayınızı bardak termoslarınıza koyun parkta konuşa konuşa yeyip-için.. eğer dizi zevkiniz aynı ise, aynı diziye başlayın o konuda konuşun.. bol bol dedikodu yapıp sonunda "amaan neyse günaha girmeyelim" deyinbenim çok hoşuma gidiyor eğer aynı kafa yapısına sahipseniz siz de hoşlanırsınız ki ben yeni evli de değilim :)
Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Çok tatlı çok iyi bir kayinvalidem var aramız çok şükür çok iyi
Daha sevgililik yıllarımızdan beri hep ararım sık sık o da arar sağolsun
Hep muhabbetimiz çok iyi oldu kendisiyle
Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Kendisi gezmeyi cok sever
Kültürel açıdan çok zengindir
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Fikir bekliyorum bu konuda sizden[/QUOTE Ben kaynanayla hep evde vakit geçiriyoruz oda nasıl o iş söyler ben yaparım gece geç vakite kadar ondan hariç arada bi laf çakar bana bizde gezme falan yok yani canım senin kaynanada maşallahı var Allah nazar değmesin
Ay evet pardon yanlış anlamışım:) şu eltinizle ilgili sorunu okumuştum Da sabah bu konuya geçiş yaparken olumsuz algım olmuş/ çok pardon :)Ne anlamda söylediğimi bile anlamamışsanız, anlatmaya çalışarak kendimi yormayacağım :) Dediğiniz gibi olsun :)
Ne güzel kv yle uyum içimdesiniz aslında hep özenmişimdir geliniyle arkadaa gibi olan KV lere çok sanslısınız maşaallah..Ben kv ile otellerin spa merkezine gidiyorum ikimizde çok keyf alıyoruz tavsiye ederim.
Yada kısa tatillere çıkarız beraber geçen sonbahar mesela Paris e ondan öncede Viyana ya gittik beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?