Valla hiiiçç kendimi yoramam evde günlük temizliğim hariç ( evim batmaz genelde) büyük temizliğe yardımcı alırım , evde diğer işleri de eşimle bölüşürüz, kim ne derse desin kadının yükü çok ağır hele de bu yeni dünya düzeninde, kadınların kendi değerini kendisi bilmesi gerekiyor yoksa ne eş ne de etraftakiler asla kıymet bilmez , burda saçını süpürge eden kadınları da görüyoruz şiddet, aldatılma, değersizlik ile baş etmeye çalışıyorlar bunca yükün altında , nerede kendine değer veren bir kadın varsa bakıyorum her yerde el üstünde, hani belki denk gelmişsindir bir söz vardı ya "Tırnağı kanasa yaygara koparan kadınlar için mert kızları üzdünüz "diye hah o zaman dank etti bana, anladım ki çok fedakarlık ve kendini feda etmenin bana faydası yokmuş, tam 20 yaşıma kadar başkaları için yaşadım, insanları hiç memnun edemedim bir de üstüne beğenilmedim neden daha iyisi değil diye , gecmisim travmalarla dolu ve şimdi bu yaşımda öyle aydınlandım ki çok şükrediyorum rabbime , beni değersiz hissettiren herkesi sildim , bambaşka bir Mihrimah oldum ❤ Tüm kadınlarımızı yürekten anlıyorum ve burada çaresiz bir kadın gördüm mü adeta deliriyorum çünkü neler hissettiklerini iyi biliyorum, bir kadın kaderini kimsenin avuçlarına bırakmamalı, konu sadece ev işi, kaynana mevzusu değil aslında, konu bu memleketteki güzelim kadınlarımızın nasıl sömürülüp degersizleştirildiği yoksa biz kadınlar eve de bakarız, işe de gideriz, çocukta yaparız kariyerde