- Konu Sahibi pink_panther
-
--------------------------------------------------------------------------------
Kız Kelam nolur sendeki şu cesaretin birazını bana ver Bende yakında evlenecem ve bırak kayınvalideyle aynı evde yaşamayı aynı şehirde nasıl yaşıycaz diye dert ettim. Ya bana yatıya gelirse die dert ettim. Ayy arkadaşlar bana da bi çareeeeeee
o diğer konudada bunu yazmış arkadaş. valla aynı şehirde yaşamaktan bile rahatsız olan bir gecelik yatıya kaldırırmı kadıncağızı.
misafir sevmem diyor. ama yakın arkadaşlarım yatıya kalabilir diyede ekliyor. yani işine gelene ok. işine gelmeyine asla olmaz diyen bir bencilliği var.
kaç tane topik gördün gelinden yakınan
herkesin derdi k. v
Allah herkesi hak ettiği kişilerle karşılaştırsın ,
benim kv den çalıştığı halde çalışmayan kız ve eltinin bakmadığı k.v ye bakmış
son derece mütevazi ve saygın bir kadın,
her zaman başımın üstünde yeri var,
insan ektiğini biçiyo bunu unutma
Dünya nerelere gidiyor böyle yaa
Allahım oğullarımı kayınvalide fobisi olmayan kızlarla karşılaştırsın
Benim bu yaşıma gelene kadar iki kayınvalidem oldu
Valla doğrusu ikiside melek değildi Ayrıca idaresi çok zor insanlardı
ama beni her zaman çok sevmişlerdir Çünkü bir gün olsun saygıda kusur etmemişimdir
Kayınvalidenizi sevmek zorunda değilsiniz
Ama iş saygıya gelince orada durmak lazım
Hem eşinizin annesi hemde büyüğünüz
Bu durumda saygıyı hakediyorlar diye düşünüyorum
hah bak işte ne güzel terlik getiren kaynana süpermiş buBu kadar kaynanana fobisi içinde olmayın.Kaynanalar sevilmez bilirim ama saygı göstermek başkadır.Sokakta gördügünüz herhangi bir çocuktan bile size saygı göstermesini beklemiyormusunuz.ben 8 aylık evliyim.Annem evlenirken bana kızım eşinin annesi seninde annendir sakın ona saygısızlık terbiyesizlik etme diye beni binkez uyardı. Böyle olması gerektiğini düşünüyorum Kaynananı eşini sevdiginden ötürü sevmeye çalış.sevgine karşılık vermiyor kötü davranıyorsa sadece saygı göster.Eşinde bu durumun farkındaysa ona göre davranır. Eşim aşkım anneme bi ugrarmısın diyor gidip 2 saat oturup kalkıyorum. Kaynanam yemeğimi terliğimi bile bana getirir bana hizmet eder. Çok samimi hiç olmadım ama saygısızlık etmedim.Bu şekilde düşünmek şimdiki kızlarımızın böyle düşünmesi beni çok üzüyor. yaşlıya yetime bakmak eve bereket getirir. Ve kaynananın her sözüne takılıp kalmayın.
hah bak işte ne güzel terlik getiren kaynana süpermiş bu
barçmanım
sen 1 tane gelini bulda 2. yi sonra düşünürsün:)
--------------------------------------------------------------------------------
Kız Kelam nolur sendeki şu cesaretin birazını bana ver Bende yakında evlenecem ve bırak kayınvalideyle aynı evde yaşamayı aynı şehirde nasıl yaşıycaz diye dert ettim. Ya bana yatıya gelirse die dert ettim. Ayy arkadaşlar bana da bi çareeeeeee
o diğer konudada bunu yazmış arkadaş. valla aynı şehirde yaşamaktan bile rahatsız olan bir gecelik yatıya kaldırırmı kadıncağızı.
misafir sevmem diyor. ama yakın arkadaşlarım yatıya kalabilir diyede ekliyor. yani işine gelene ok. işine gelmeyine asla olmaz diyen bir bencilliği var.
.
kayinvalideler unutmamali ki onlar da zamaninda gelindiler
gelinler unutmamali ki onlar da birzaman kayinvalide olacaklar
NE EKERSEN ONU BiCERSiN!!!!!!!
.
ama kayinvalidem bana cektirdi bende gelinme cektireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?