- Konu Sahibi pink_panther
-
Henüz evli değilim ama böyle bir derdim var. Evlendikten sonra kayınvalidemlerle aynı memlekette yaşamama rağmen gelip bizde kalır diye düşünüyorum. Çünkü gezmeyi çok seven birisi kendisi. Bense aksine misafirliği hiç sevmeyen birisiyim. Aslında anlatsam çok uyuşmazlıklarımız varda... Şuan ki sorunum bu ama belkide kuruntu. Gelip benim evimde yatar diye düşünüyorum. Ve ben yatılı misafiri sevmem. Yatılı ağırlıycaksamda sevdiğim arkadaşlarımı ağırlamayı severim. Arkadaşlar ben mesafe koymak istiyorum. Nasıl başarabilirim?
ben de yatılı misafir sevmem, istemem.
evlendikten sonra da bu böyle olacak.
ama kayınvalideyle aynı şehirde yaşanacak, aynı hava solunacak diye dert edip ya gelip kalırsa diye düşünmek de ayrı bir durum.
ben birini sevmişim, evlenmişim.
benim sevdiğim adamı o hale getiren bir anne; tıpkı benim annem gbi.
sevdiği adamın annesine 1 kez 'anne' dedikten sonra zaten böyle küçük hesaplar yapmaması lazım insanın.
ben 'anne' demişsem o insana artık ne saygıda ne sevgide kusur etmemem lazım.
sevmesem bile saygılı olmam lazım.
konu sahibi şimdiden kayınvalidesinin yatıya kalmasını sorun ediyorsa benim buna bi önerim yok.
sadece Allah o kadıncağizi elden ayaktan düşürmesin böyle gelinlere muhtaç etmesin diyebilirim sanırım.
pardon bu konu şaka mı? Akannehir
Henüz evlenmeden ne bu telaş diyeceğim;
''-mesafe koymak istiyorum,bu sebeblede önlem almalıyım''diyeceksiniz.
Bu kadar aceleci olmayın.Belki sözlünüzün anneside sizin gelip onlarda kalacağınıza ya da kendisini yatıya davet edeceğinize dair kabuslar görüyordur daha şimdiden.Zaten aynı şehirde ve bu resmiyet ile gerekmedikçe kalınmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?