- Konu Sahibi pink_panther
-
ne kadar sevgi o kadar sevgi
ne kadar saygı o kadar saygı
yok öyle üç kuruşa beş köfte
sevgi saygıda bir alışveriştir sonunda
sakın ayncım kızın eline verme ohaoldumsmile
valla günlükle beraber senin üzerinede benzin döker mazallahlmaz:
arkadaşım nerden gördün tavuğuna kışt demediğini ayrıca dediğin gibi kötü kaynanayı sence annesimi eğitmişdir kötü kaynanan ol die ben sadece aileleri baz alarak konuşmana üzüldüm hepimizin çocuğu var benimde kaynanamla sorunum oluo insan annesiyle bile tartışabilio ee beni ailem kötümü yetiştirmiş şimdi
Haftasonu bir düğünde olay çıktı.
Bizim buralarda gelenek gibi bir şeydir, düğünden sonra kayınvalidenin evinde bir yemek yenir, en azından 10 dakika da olsa biraz oturulur,
Sonra ne istenirse yapılır, nereye gidilecekse gidilir, bu 10 dakikadan da kimse ölmez.
Gelin asla gitmem dedi, damadın teyzesi ısrar edince ona ağza alınmayacak laflar söyledi,
Kayınvalide sinirden bayıldı,
Damatla tartışan gelin, arkadaşıyla kafede buluşmaya gitti, evliliğinin ilk gününü ömrü boyunca anlatır artık...
Sizce bazı şeyleri abartmıyor muyuz ?
kim takar yalova kaymakamını:)
sakın ayncım kızın eline verme ohaoldumsmile
valla günlükle beraber senin üzerinede benzin döker mazallahlmaz:
Sayın yercekimlikaranfil
evet bende o mesajı arıyordum kim yazmış diye. Bu arkadaş değilmiş yazan başka biri o konuda en son bölümde buna dönmüştü. Ben asla kolay demiyorum ama "Kayınvalidenin yatılı gelmemesi için ne yapmalı?" gibi bir başlığı okuyunca da duramadım ...
Hep derim en iyi kaynana ölü kaynana hiççç böyle bir derdiniz olmaz hele zengin ölüyse tadından yenmez böylede sorunlar olmaz : )
Haftasonu bir düğünde olay çıktı.
Bizim buralarda gelenek gibi bir şeydir, düğünden sonra kayınvalidenin evinde bir yemek yenir, en azından 10 dakika da olsa biraz oturulur,
Sonra ne istenirse yapılır, nereye gidilecekse gidilir, bu 10 dakikadan da kimse ölmez.
Gelin asla gitmem dedi, damadın teyzesi ısrar edince ona ağza alınmayacak laflar söyledi,
Kayınvalide sinirden bayıldı,
Damatla tartışan gelin, arkadaşıyla kafede buluşmaya gitti, evliliğinin ilk gününü ömrü boyunca anlatır artık...
Sizce bazı şeyleri abartmıyor muyuz ?
Yahu anne kız arasında bile sorun oluyor dediğin gibi, ama arkadaş evli bile değil kaynanam gelmesin gitmesin, istemiyorum, mesafe nasıl koyabilirim diyor. Bilmem dikkatinizi çektimi.sengözlerimebaksanab
Kimse melek değil burda, ama bazı şeyler vardırki önemlidir insan hayatında. Saygı, hürmet çok önemlidir benim için, karşıdan da onu beklerim ben. Ve hakkımdır diye düşünüyorum.
yalova kaymakamını takmayanlara böyle yapıolar işte eve gelip gidemeyeceğine gelinleri karar veriorkaydirigubbakcemile3
--------------------------------------------------------------------------------
Kız Kelam nolur sendeki şu cesaretin birazını bana ver Bende yakında evlenecem ve bırak kayınvalideyle aynı evde yaşamayı aynı şehirde nasıl yaşıycaz diye dert ettim. Ya bana yatıya gelirse die dert ettim. Ayy arkadaşlar bana da bi çareeeeeee
o diğer konudada bunu yazmış arkadaş. valla aynı şehirde yaşamaktan bile rahatsız olan bir gecelik yatıya kaldırırmı kadıncağızı.
misafir sevmem diyor. ama yakın arkadaşlarım yatıya kalabilir diyede ekliyor. yani işine gelene ok. işine gelmeyine asla olmaz diyen bir bencilliği var.
yok bitanem bak onu görürsün işteCemrem,
zannedersem ben düğünü falan da göremem,
yok bitanem bak onu görürsün işte
o garanti
deycenki niye eee daha takı merasimi var
hele bi gelinin takılarını tak çantanda bi çıksın
ondan sonra diğer işlemlere geçerler
Henüz evli değilim ama böyle bir derdim var. Evlendikten sonra kayınvalidemlerle aynı memlekette yaşamama rağmen gelip bizde kalır diye düşünüyorum. Çünkü gezmeyi çok seven birisi kendisi. Bense aksine misafirliği hiç sevmeyen birisiyim. Aslında anlatsam çok uyuşmazlıklarımız varda... Şuan ki sorunum bu ama belkide kuruntu. Gelip benim evimde yatar diye düşünüyorum. Ve ben yatılı misafiri sevmem. Yatılı ağırlıycaksamda sevdiğim arkadaşlarımı ağırlamayı severim. Arkadaşlar ben mesafe koymak istiyorum. Nasıl başarabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?