Kayınvalidenin yatılı gelmemesi için ne yapmalı?

doğru valla zamane gelinleri her hesabı ince ince yapıyo..

ben çok gerilerde kalmışım :2:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ankara Etnografya Müzesinde mi saklıyorlar seni ? Dün bir konuda bana destek veren olmayınca ben böylelerinin nesli tükendi sandım dı...

bende bencil bir gelinim öyleyse kaynanamla evim arası geçen sene 2 dak..
sabahdan gelir akşama kadar otururdu ki tek tatilim pazar temizlikmi yapim dışarı alışverişemi çıkım kendimlemi ilgileniyim onlaramı hizmet ediyim şaşırırdım ha geliodu benimle bir sohbetmi var asla nerde magazin nerde dini film ona bakardı ben yanında sap gibi otururdum bir pazarım var dinlenmeyi bi tarafa bırakın tv bile izleyemezdim ee 11de geldin illa 12 saat mesaisi dolucak anne kal istersen dediğimdede ya ölemi kalsammıki tabi sinir olurdum o kalsın nese o kalınca görümcemle kızıda gelirdi kalmaya yahu 2 dak git işte evine şimdi 1,5 saat mesafe var aramızda gelirler hafta sonları ayda bir 2 gün kalır dönerler buna sesimi çıkarıyormuyum asla buyursun gelsinler rahatsız oluorum tabiki bana ters gelen davranışları çok ama neden gelio kalıo demiorum
bende aynı şehirde olupda illa gelinin evinde kalmaya çalışan kaynanalara deli oluorum geç kalmıştır bahane değil ben biryere giderken kaçta dönmem gerektiğini hesp ederek dönerim onlarda öyle yapsınlar doyucaklarmı yani oğullarına otur otur bence tek taraflı düşünüpde insanları bencil gelin die sıfatlandırmayın bende kaynana olucam benimde bir oğlum var gidip gelinimle arasında oturacak değilim emin olun fırsatları olsa gelinle oğlunun arasında yatıcak kaynanalar tanıorum ben başta benimki

vayy benim başıma gelenlerr,
yarın benim gelinde böyle mi dicek,
en iyisi menapoza girmeden bi kız doğirim ben,
oysa gelinim kızım olcak diyodumm
hayal dünyasındamıyım neyim:)
allahım bana benim gibi gelin ver:)) (tevazuu gösteremicem valla)

sen mi ben mi? ben nişanlıyken aklım hiç böyle şeylere ermezdi, gerçi şimdide erdiği söylenemez ama, mutluyum, eşimin ailesi kendi ailemden daha çok benimsedim, annemin evinde misafir gibiyim, kayınvalidemin evide kendi evim.

Ankara Etnografya Müzesinde mi saklıyorlar seni ? Dün bir konuda bana destek veren olmayınca ben böylelerinin nesli tükendi sandım dı...

bilmem çok seviyorum galiba nişanlımı.Ondan olabilir.

yani sonuçta o sevdiğim adamıda o dünyaya getirdi ve yetiştirdi..

birde bizim sülalemizde karşı tarafta yalnız kalan biri varsa ona bakılır

bu değerleri hala taşıyorum sanırsam :asigim:

bizde bir söz vardır yaşlı anne baba evin bereketidir..

Umarım oğlan evin tek çocuğu değildir...
Yok anam yok bu gelin kaynana yataklara düşsede bakmaz...
evine de almaz bakmayada gitmez.allah o kadını çektirmesin aminn...
ama sanada senin gibi bir gelin nasip eder inşallahhh

ihtiyar yavaş : )))

Ne kadar yanlış bir yaklaşım. Neden gelin baksın yahu bakım evleri var sizi kınıyorum... Gelin mi bakarmış ? Töbe töbe...

bende konu sahibi gibi gelinleri gördükçe kızım olsun istiyorum (Allah'ım günah yazma)

E kızında bir gelin adayı sonuçta.

Ben onu bunu bilmem, herşey anne babada biter.

Anne baba çocuklarına(kız erkek ayrımı yapmıyorum bu konuda) ne verirse çocuk onu yapar. Anne baba çocuğuna saygıyı, hürmeti, aileyi, hoşgörüyü öğretmemişse çocuk da bir kabahat aramamak lazım. Çünkü görmemiştir, bilmiyordur.

Çocuk doğurmakla iş bitmiyor elbette, ince ince işleyeceksin onu. Öğreteceksin, elinden geleni vereceksin. İlk önce insanı sevmeyi öğrenecek çocuk. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.

arkadaş konusundaki ilk msjda başka sorunlarda var ama benim şuanki derdim bu demiş hanımlar neler olduğunu bilmeden ön yargılı davranaıorsunuz bence ayrıca neden beddua ediorsunki haksız yere beddua etttiysen sana döneceğini biliorsundur umarım

lütfen bana şimdiden güzel bir huzurevi adres verinde rezervasyon yaptırayım

gerçekten inanamıorum size yaa konu sahibinin annesine babasına kadar götürdünüz ya konuyu helal olsun diyecek söz bulamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…