- Konu Sahibi pink_panther
-
arkadaş konusundaki ilk msjda başka sorunlarda var ama benim şuanki derdim bu demiş hanımlar neler olduğunu bilmeden ön yargılı davranaıorsunuz bence ayrıca neden beddua ediorsunki haksız yere beddua etttiysen sana döneceğini biliorsundur umarım
gerçekten inanamıorum size yaa konu sahibinin annesine babasına kadar götürdünüz ya konuyu helal olsun diyecek söz bulamıorum
E kızında bir gelin adayı sonuçta.
Ben onu bunu bilmem, herşey anne babada biter.
Anne baba çocuklarına(kız erkek ayrımı yapmıyorum bu konuda) ne verirse çocuk onu yapar. Anne baba çocuğuna saygıyı, hürmeti, aileyi, hoşgörüyü öğretmemişse çocuk da bir kabahat aramamak lazım. Çünkü görmemiştir, bilmiyordur.
Çocuk doğurmakla iş bitmiyor elbette, ince ince işleyeceksin onu. Öğreteceksin, elinden geleni vereceksin. İlk önce insanı sevmeyi öğrenecek çocuk. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.
gerçekten inanamıorum size yaa konu sahibinin annesine babasına kadar götürdünüz ya konuyu helal olsun diyecek söz bulamıorum
konuyu tamamen okudunuzmu_???
Evet götürdüm, hiç de rahatsız değilim bu durumdan. :hulya:
Çocuk kendi başına öğrenmiyor herhalde bazı şeyleri, o çocuğu doğuran, büyüten, emek veren, kaba tabirle şekillendiren kim, aile değilmi.?? eeeeee??
Çocuğa ne verirsen onu alır, sen ona saygıyı, hürmeti, hoşgörüyü aileyi, akrabalığı öğretirsen o da öğrendiğini gördüğünü uygular. yanlışmıyım.
Biz öyle gördük valla, ve bende çocukalrıma elimden geldiğinde öğretmeye çalışıyorum.
Yanlış olduğumu da düşünmüyorum.
evet okudum konu sahibi haklıdır yada haksızdır die sevmiorum benimde bir oğlum var sizce oğlum insanları sevme yarın birgün damat olursa kaynananı evema gibi şeyler öğretirmiyim insanlar evladlarını kendilerince mükemmel yetitiştirirler annesi babasıyla ne lakası var yani konu oralara kadar gidiro ben onu anlayamıorum açıkcası
evet okudum konu sahibi haklıdır yada haksızdır die sevmiorum benimde bir oğlum var sizce oğlum insanları sevme yarın birgün damat olursa kaynananı evema gibi şeyler öğretirmiyim insanlar evladlarını kendilerince mükemmel yetitiştirirler annesi babasıyla ne lakası var yani konu oralara kadar gidiro ben onu anlayamıorum açıkcası
Allahın dinazoru da geldi....
Sitenin ehteyarları aksini savunuyor hep gelecek korkusu mu bu ? bencillik mi ? Ben konu sahibini sonuna kadar savunuyorum... Ne işi var orada mazallah damadı yerler filan...
Evet götürdüm, hiç de rahatsız değilim bu durumdan. :hulya:
Çocuk kendi başına öğrenmiyor herhalde bazı şeyleri, o çocuğu doğuran, büyüten, emek veren, kaba tabirle şekillendiren kim, aile değilmi.?? eeeeee??
Çocuğa ne verirsen onu alır, sen ona saygıyı, hürmeti, hoşgörüyü aileyi, akrabalığı öğretirsen o da öğrendiğini gördüğünü uygular. yanlışmıyım.
Biz öyle gördük valla, ve bende çocukalrıma elimden geldiğinde öğretmeye çalışıyorum.
Yanlış olduğumu da düşünmüyorum.
Sanırım dikkatli okumamışsınız konunun ana teması ;
Kayınvalidenin yatılı gelmemesi için ne yapmalı ?
kayınvalide eşinin annesi oluyor.
Allahın dinazoru da geldi....
Sitenin ehteyarları aksini savunuyor hep gelecek korkusu mu bu ? bencillik mi ? Ben konu sahibini sonuna kadar savunuyorum... Ne işi var orada mazallah damadı yerler filan...
benimde oğlum var 8 aylık .allah bağışlarsa..inanın şimdiden korkmaya başladım yahuuuuuuu...sözüm sana degıl panter genel olarak konusuyorum...
okudum acaba neden yatılı gitmemesini istio biliormusunuz peki
okudum acaba neden yatılı gitmemesini istio biliormusunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?