Kayınvalidenin yatılı gelmemesi için ne yapmalı?

bu bir bedduamı sizce ne güzel dua ediyorum işte Allah sanada senin gibi gelin versin die

neden empati kurmuyorsun

senin oğlun olsa seni istemese ne yapardın ne kadar ayıp yaa k.valide kalmasın diye düşüncelere dalmışsın kaldı ki daha nişanlısın , sevmeye calışsan daha iyi olmaz mı şu ölümlü dünya da ne gerek var böyle planlara k.valide istemiyorsan evlenmicen

aynı şeyi senin annene yapsa nişanlın nasıl olur bi düşün bakayım sonra ki başlık da şu olur
nişanlık annemi istemiyor işte o zaman yıkılırsın kalmasın diyeceğine sevmeye calış kardeşim ölümlü dünya bu dünya kimseye kalmayacak ya da evlenme hayatı ne o na ne de kendine dar etme

hümanist seni:))
görcez senin nilayı da anacım
bakalım nasıl yetiştireceksin,
ben diyorumki sana vuran 2 kere vur:))

Butun yorumları okuyacak kadar vaktım olmadıgı ıcın, belkı sorulmus bır soruyu yenıden soruyor olabılırım.

Nısanlınızı sıze bır ımada mı bulundu yada kayınvalıdenız?
Sız evlenınce sızde yatılıya kalacagına daır bır duyum mu aldınız?
Yoksa bu sadece sızın vesvesenız mı?
Eger oyleyse, sanırım hayatınızda her sey yolunda, sız 'hayır her sey bu kadar mukemmel olmamalı, ben kendıme bır dert edıneyım' dıye dusunerek bunu sorun edındınız.

Not: Yorumların hepsını okumadıgımı tekrar hatırlatırım.

Son düzenleme:
gerçekten inanamıorum size yaa konu sahibinin annesine babasına kadar götürdünüz ya konuyu helal olsun diyecek söz bulamıorum

Evet götürdüm, hiç de rahatsız değilim bu durumdan. :hulya:

Çocuk kendi başına öğrenmiyor herhalde bazı şeyleri, o çocuğu doğuran, büyüten, emek veren, kaba tabirle şekillendiren kim, aile değilmi.?? eeeeee??

Çocuğa ne verirsen onu alır, sen ona saygıyı, hürmeti, hoşgörüyü aileyi, akrabalığı öğretirsen o da öğrendiğini gördüğünü uygular. yanlışmıyım.

Biz öyle gördük valla, ve bende çocukalrıma elimden geldiğinde öğretmeye çalışıyorum.

Yanlış olduğumu da düşünmüyorum.

konuyu tamamen okudunuzmu_???

evet okudum konu sahibi haklıdır yada haksızdır die sevmiorum benimde bir oğlum var sizce oğlum insanları sevme yarın birgün damat olursa kaynananı evema gibi şeyler öğretirmiyim insanlar evladlarını kendilerince mükemmel yetitiştirirler annesi babasıyla ne lakası var yani konu oralara kadar gidiro ben onu anlayamıorum açıkcası

Allahın dinazoru da geldi....

Sitenin ehteyarları aksini savunuyor hep gelecek korkusu mu bu ? bencillik mi ? Ben konu sahibini sonuna kadar savunuyorum... Ne işi var orada mazallah damadı yerler filan...

Ne kadar yüzeysel düşünüyorsunuz, şu yorumunuzdan bunu çıkardım. İnsanları sevme, damat olursan kaynananı sevme, diyecek lafım yok bu yorum üstüne:1closedeyes:

gelsin ya nolcakmış
annem biz evlenince bizimle birlikte yaşıycak sevgilim bunu benim kadar istiyo
napalım yani kadını yalnız mı bırakalım
kayınvalidende geliversin ya nolucak
gerçekten değerlerimizi kaybetmeye başladık

Sanırım dikkatli okumamışsınız konunun ana teması ;

Kayınvalidenin yatılı gelmemesi için ne yapmalı ?

kayınvalide eşinin annesi oluyor.

Sitenin ehteyarları aksini savunuyor hep gelecek korkusu mu bu ? bencillik mi ? Ben konu sahibini sonuna kadar savunuyorum... Ne işi var orada mazallah damadı yerler filan...

yaaww sen bizi tanımıyomusun
ne gelecek korkusu
şükür kimseye muhtaç olmadan yaşacak insanlarız
ama böyle adayları görünce insan bir tuhaf oluyor
şimdiden bu pazarlık yapılır mı ayol,
tuhaf olan biziz artık
ben küstüm k.v me oğluşun d.gününe gelmediler diye,
gelince min 15 gün aklıyorlar,
yatılı haaa:)
bir arkadaş söylemiş ya cidden onlar evin bereketi,
kuzucua da sonuna kadar katılıyorum,aile terbiyesi başka bişey değil,

o size bazı şeyleri öğreten aileniz hiç tanımadığınız insanların nasıl çocuklar yetiştirdiğine dair önyargılı bakarak yorum yapmamayı öğretmedilermi acaba

ayrıca kızınız varsa eğer yarın birgün kaynanasıyla bir problem olduğunda vah yavrum benim ALLAH cezasını versin o kaynananınmı dersiniz yoksa acaba ben bu kızı yanlışmı yetiştirdimde kaynanası ile geçinemio dersiniz siz evladlarınızı huri melek yetiştirin karşına kötü biri çıkarsa hayatı zehir olur ben bunu demek istiorum konu sahibinin haklı yada haksız olduğundan bahsetmiorum çift taraflı düşünün lütfen

Yeni konu açılmış gördünüz mü ?

Kayınvalidemi havaya uçurmak istiyorum ne yapmalıyım ?

Dinazorlukta eline su dökemem ehtiyar:hulya:

Gelecek korkusu değil, oğlumun evinde kalsam nee, kalmasam ne. Konu sahibinin kayınvalidesini düşündümde, üzülürdüm yaa, düşünsenize kaç yaşına kadar getirmişsin evladını, binbir fedakarlıkla, sonra kızın biri gelip alıyor onu senden, hadi alsın dünyanın düzeni bu ama anneyi istememek ne demek yaa. Emeğime, kuzucuğuma, yaşanmışlıklara üzülürdüm.

benimde oğlum var 8 aylık .allah bağışlarsa..inanın şimdiden korkmaya başladım yahuuuuuuu...sözüm sana degıl panter genel olarak konusuyorum...

inan bende dusunmeye basladim, benimde 4yasinda afacanim var.
evlendirene kadar tadini cikaralim elf.elf , bolca sevelim, yaninda uyuyalim, sonra bakarsin yanina yaklastirmak istemezler
pantercim, kayinvaliden kalmak isterse, yapacak pek bisey yok yani... umursamayabilir seni, belki hicte kalmak istemez, yada eksi elmayi isirmayi goze alip kendinden sogutacaksin ve hic gelmek istemiyecek..-ki buna belki esin üzülebilir. Ben senin yerinde olsam esimin hatrina katlanirdim, ölümlü dünya panter...günler öyle cabuk gelip geciyorki.
ha olduda kalbini kiracak seyler dedi, saygini yitirmeden cevabini verirsin....
kolay gelsin ....yerimseniben

okudum acaba neden yatılı gitmemesini istio biliormusunuz peki

empati yapamayacağım, fikirde yürütemeyeceğim kusura bakmayın. Zira bir sebebi varsa bunu ilk mesajında belirtmeliydi.

ama eşini seviyorsan katlanacaksın bu duruma,hayat sadece iki kişiden ibaret değil,özellikle de evlenince....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…