- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.534
- 798
- 36
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Konu aslında tam olarak bu misafir gibi davranıp misafir gibi ağırlayacaksın yoksa çokşey içinde kalırEvim başka şehirde onlara kalmaya gittik.Dışarıdan geldik.Konumuz bu değil ki
ne kadar guzel olgun yorum yapmissiniz.
konu sahibi, hassas birisiniz belli ki ama kendinizi doldurmayin amaaan analik halleri diyip gecin kim bilir bizler nasil jayinvalide olacagiz :) esinize bir sey demeyin sindi ama hani oyle sohbet ederken anneler jiyamiyor iste senin annen sana bi jiyamadi beni ne kadar severse sevsin oglu nun sen oldugunu hep hissettiriuor vs dersiniz.
Kaynananın yanında eşin sana bişeyler getirsin. Yani kaynanaya sen istersen kendini yırt ben bildiğimi bildiğum mesajı verirsinKvdelerdeyken kp kv ve eşimle otururken acıktım dedim eşime.Bir şeyler hazırlayım mı dedi.Tam cevap verecektim ki kv sen niye hazırlıyorsun dedi eşim sustu.Ben de Allah Allah niye öyle diyorsun anne niye yapmıyormuş diyince güldü şakaya vurup çünkü sen gelinsin dedi bir da ardından kahve yap dedi.Bak seen diyince kahven güzel ya ondan dedim dedi.Ben de art arda sıralayınca dedim.Sonra hazırladım kahve yapmaya kalkışınca kv rahatsız oldu kalktı yardımcı oldu.Yok ben yaparım desem de yardım etti.Araya girip bunu dediğinde keşke neden eşimin beni düşünmesi senin için kötü bir şey miydi deseydim ya da eşim hazırlarım ne olcak deseydi diyorum.Ikisine de kızgınım ama olay geçti gitti eşime bir şey demek huzursuzluk çıkartır boş yere diye susuyorum.Bir ara da eşim sana da fotokopi çektirdim lazım olur dediğinde kv ona gerek yok sana lazım olur demişti.Ikimiz de susmuştuk.Ve eşim fotokopiyi kendisine almıştı.
Gelin olarak dusununce gicik bir durum..2 tane oglum var ilkokuldalar.simdi kayinvalide gibi dusununce oyyy kiyamam ogullarima.ben de oyle dusunurdum.anne olunca anlarsin derler ya..ben de kayinvalide olunca anlarsin diyorum..aboww ogulcuklarim herkez kendi yemegini kendi hazirlasin
Belli oluyor. Sevimsiz geldi de bana galiba genel olarak boylesiniz.Yok yardımcı olmak için değil ya kocişimle hava atmak için yazdım.Sizi neden ilgilendirdi bu kadar acaba bu?
Erkekleri boyle prenses yetistiren anneler ahhh annnelerrrr hayır kendide kadınnn saka gbi amelelik yapmak bu eski nesilin hosuna gdişyormus anlasılan simdi esin tabiki seni dusuncek ama nedense oglummmuuu kullanıyor oluuor bu kv deler şakadan da beterlerKvdelerdeyken kp kv ve eşimle otururken acıktım dedim eşime.Bir şeyler hazırlayım mı dedi.Tam cevap verecektim ki kv sen niye hazırlıyorsun dedi eşim sustu.Ben de Allah Allah niye öyle diyorsun anne niye yapmıyormuş diyince güldü şakaya vurup çünkü sen gelinsin dedi bir da ardından kahve yap dedi.Bak seen diyince kahven güzel ya ondan dedim dedi.Ben de art arda sıralayınca dedim.Sonra hazırladım kahve yapmaya kalkışınca kv rahatsız oldu kalktı yardımcı oldu.Yok ben yaparım desem de yardım etti.Araya girip bunu dediğinde keşke neden eşimin beni düşünmesi senin için kötü bir şey miydi deseydim ya da eşim hazırlarım ne olcak deseydi diyorum.Ikisine de kızgınım ama olay geçti gitti eşime bir şey demek huzursuzluk çıkartır boş yere diye susuyorum.Bir ara da eşim sana da fotokopi çektirdim lazım olur dediğinde kv ona gerek yok sana lazım olur demişti.Ikimiz de susmuştuk.Ve eşim fotokopiyi kendisine almıştı.
İşinize bakın hanımefendi.Belli oluyor. Sevimsiz geldi de bana galiba genel olarak boylesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?